Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο ΝΠΣ Βόλος με το καλό του πρόσωπο

ο-νπσ-βόλος-με-το-καλό-του-πρόσωπο-310514

Με το καλό του πρόσωπο αυτό που έδειξε στα τρία ματς που κέρδισε θέλει να εμφανιστεί σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος που μετά από 5 αγώνες… θέλει την επιτυχία στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας υποδεχόμενος στο Πανθεσσαλικό (17.15) τον Παναιτωλικό που δεν έχει νίκη…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον ΝΠΣ Βόλος σήμερα είναι η ευκαιρία να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στις νίκες …αφού παρ’ ότι προέρχεται από 5 ήττες έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να είναι ψηλότερα με τους παίκτες να έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τον Σεπτέμβριο από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΝΠΣ Βόλος χωρίς απουσίες -αν και εκτός αποστολής είναι ο Ατιγιάτ και πάλι ο Μπασόνγκ-κοιτάζει μόνο το σημερινό (17.15) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς μετά θα υπάρξει νέα διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας και μέσα στον Νοέμβρη θα έχει άλλο ένα ματς στην 11η αγωνιστική την Κυριακή 24/11(17.15) όταν θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ενώ αρχές Δεκέμβρη υπάρχει η ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στον Βόλο… και κλείνοντας και τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος θα παίξει στην Λάρισα και θα περιμένει στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό.

Δέκα εννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλος ΝΠΣ για την σημερινή (5.15 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ζοάο, Τόρες, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ,Μυστακίδης, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Τσαούσης και Μελίσσας.

Χωρίς Μοράρ ο Παναιτωλικός

Δύο αλλά σημαντικές απουσίες θα έχει ο Παναιτωλικός στην σημερινή αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό για την 10η αγωνιστική. Εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου είναι ο Μοράρ, καθώς και ο τραυματίας Μαλής.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γιαννακόπουλος, Κνετ, Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Μπάλμπι, Ντίας, Ντουάρτε, Ντάλσιο, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Ρομάν, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος.

Τα εισιτήρια

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ– ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (5.15 μ.μ.) για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 το μεσημέρι που οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου όπως και η κάρτα φιλάθλου και συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Τζοβάρας διαιτητής

Στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο διαιτητής θα είναι Γιώργος Τζοβάρας από την Ένωση Φθιώτιδας (Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής) και Βασίλειος Καλύβας (Φθιώτιδας) θα είναι οι δύο βοηθοί ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για τον θάνατο του πατέρα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ακη Πέτρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ακη Πέτρου για τον θάνατο του πατέρα του, Σπύρου».

Σήμερα Κ-19 και Κ-17

Με τον Παναιτωλικό θα παίξουν σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ οι ομάδες της Κ-19 και της Κ-17 του ΝΠΣ Βόλος για τα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ. Το ματς της Κ19 είναι στις 11.30 και διαιτητής είναι ο Α. Σαρρής, ενώ θα ακολουθήσει και το παιχνίδι της Κ17 στις 14.00 με διαιτητή τον Η. Πλακιά.

Η 10η αγωνιστική

Εκτός από το ματς του Βόλου απόψε για την 10η αγωνιστική παίζουν ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ενώ αύριο είναι το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ και ο διεθνής διαιτητής της ΕΠΣΘ Μάνος Σκουλάς θα διευθύνει το Ολυμπιακός – Ατρόμητος. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο (9/11)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

19:30 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κυριακή (10/11)

15:00 Αρης – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

17:00 Ξάνθη – Πανιώνιος

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

17:15 Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Διαιτητής: Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλανδία)

Δευτέρα (11/11)

19:30 ΑΕΛ – Λαμία

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου