Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για το παιχνίδι

μεγαλώνει-το-ενδιαφέρον-για-το-παιχνί-327425

Για το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό για την 8η αγωνιστική της Super League 1

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μεγάλο και διπλό ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις αναμένεται το μεθαυριανό παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League 1 καθώς εκτός από το αγωνιστικό …αναμένεται και μεγάλη προσέλευση κόσμου…

Οι Βολιώτες φίλαθλοι έχουν αρχίσει να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διάθεση εισιτηρίων στους φίλους του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της ομάδας τους στον Βόλο με αντίπαλο το ΝΠΣ Βόλος και αναμένεται ότι τουλάχιστον 6.000 φίλοι της ασπρόμαυρης ομάδας θα δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αγωνιστικά ο ΝΠΣ Βόλος όπως ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην ΑΕΚ έτσι και καλύτερα θέλει να παρουσιαστεί και το Σάββατο με μόνη απώλεια αυτή του Ισπανού μέσου Χουάν Μουνίθ που στην 7η φετινή του συμμετοχή είδε την αυστηρή κόκκινη κάρτα και θα λείψει, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο.

Από την άλλη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς στον Βόλο συνεχίζεται με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες, Ελ Καντουρί, Βαρέλα, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Προπώληση εισιτηρίων

Ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για το ματς του Σαββάτου (26/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Η βολιώτικη ΠΑΕ συμφώνησε με τους Θεσσαλονικείς και έτσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει περίπου 6.000 οπαδούς στο πλευρό του, οι οποίοι θα καταλάβουν το βόρειο πέταλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (26/10) ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ 15 ευρώ τιμώνται και τα εισιτήρια στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο).

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Το ερχόμενο Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην 1η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 μ.μ. και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Πανθεσσαλικό Στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2.00 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 1η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 2.00 μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Ευαγγέλου στο Πανθεσσαλικό

Το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον ΠΑΟΚ (26/10, 19:30) θα διευθύνει ο Αγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Παπαπέτρου επίσης από την Αθήνα. Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) ορίστηκαν οι δύο βοηθοί της αναμέτρησης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Ο Αγγελος Ευαγγέλου τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει δύο παιχνίδια, το ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1 και το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-1.

Τροφεία για Κόκκα

To χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει η ΠΑΕ Βόλος που καλείται να καταβάλλει 18.191 ευρώ στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Δαβουρλής Κ. 1992 που αφορούν σε τροφεία για τον Α. Κόκκα που έγινε πρώτη φορά επαγγελματίας στον Βόλο και είχε ξεκινήσει από πατρινό σωματείο!

Αναλυτικά «το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση: Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δαβουρλής Κ. 1992. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή Π.Α.Ε. Βόλος Ν.Π.Σ. να καταβάλλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., χρηματικό ποσό δεκαοκτώ χιλιάδων εκατόν ενενήντα ενός (18.191,00) ευρώ με το νόμιμο τόκο από της επιδόσεως της προσφυγής μέχρις εξοφλήσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου