Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να δώσει συνέχεια και την Κυριακή

να-δώσει-συνέχεια-και-την-κυριακή-358592

Να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα με την καλή του ποδοσφαιρική εικόνα θέλει και αυτή την Κυριακή ΝΠΣ Βόλος καθώς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας η ομάδα έχοντας ήδη 3 νίκες αγωνίζεται στις 17.00 εκτός έδρας στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος ενώ έχει εντυπωσιάσει με το καλό του ξεκίνημα και το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει κι ενώ το περασμένο Σάββατο έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ, έχει μπροστά του δύσκολη τετράδα αγώνων… με δυο ματς κυριακάτικα για την 5η αγωνιστική (29/9-17:00 Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος) και την 6η αγωνιστική (6/10-15:00 ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος), ενώ στην 7η αγωνιστική παίζει με την ΑΕΚ και στην 8η με τον ΠΑΟΚ την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη… αλλά όλοι βλέπουν για συνέχεια μόνο Ξάνθη…

Από την πλευρά της η Ξάνθη μόλις την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Λάρισα με 3-0 και έχει τους ίδιους βαθμούς με τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς μετρούσε μέχρι πρότινος τρεις νίκες (με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Αστέρα Τρίπολης στην Ξάνθη) κι έχει κι αυτή μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στην 6η παίζει εκτός με Παναθηναϊκό, στην 7η υποδέχεται Άρη, στην 8η παίζει Κρήτη με τον ΟΦΗ και στην 9η στην Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΟΣΦΠ…

Στον ΝΠΣ Βόλος επιστρέφει από τιμωρία ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ χωρίς τον Ράφαελ Ζοάο θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Ο Αργεντινός μέσος ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ λόγω τραυματισμού, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, γεγονός που θα τον κρατήσει τις επόμενες ημέρες εκτός δράσης.

Για την Ξάνθη ο Κίκο Ραμίρεθ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Βόλο για την πέμπτη αγωνιστική της Super Ligue 1 δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λισγάρα , ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δήμου Μπαξεβανίδη.

Στο ημίχρονο του κυριακάτικου ματς με τον Βόλο, όπως ανακοίνωσε η θρακιώτικη ομάδα θα βραβεύσει τον πρώην αρχηγό της ομάδας Κώστα Φλίσκα που πήγε στην Ξάνθη το 2005 από την Αναγέννηση Καρδίτσας κι έκτοτε καθιερώθηκε και συμμετείχε σε 290 επίσημα παιχνίδια .

Πάντως την Κυριακή αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία των παικτών του Χουάν Φεράντο είναι πολύ καλή, η ομάδα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει δείξει πως σε κανένα ματς δεν κλείνεται πίσω, καθώς διέπεται από επιθετική φιλοσοφία. Ξάνθη και ΝΠΣ Βόλος είχαν βρεθεί αντίπαλοι σε φιλικό παιχνίδι φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1 στα Πηγάδια. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ είχε σκοράρει με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο, με την Ξάνθη να ισοφαρίζει στο δεύτερο μέρος με χτύπημα πέναλτι του Μπαριέντος

Τζήλος διαιτητής

Ο διεθνής διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος (Κυριακή 29/9, 5:00μμ) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Τζήλος έχει 42 διαιτησίες Α’ Εθνικής ,26’ Β΄και 36 Γ’ Εθνικής, φέτος σφύριξε το ΠΑΟ-ΟΦΗ 1-3 και 2 ματς Γιουρόπα Λίγκ (Κρακόβια Κρακόβ – Ντουνάισκα Στρέντα 2-2 και Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ – Ρούναβικ 2-0)

Πρώτο ματς που σφύριξε σε βολιώτικη ομάδα ο Τζήλος ήταν τον Δεκέμβρη του 2008 στη Γ’ (ΠΑΕ Θράκη – Νίκη 0-3), ενώ την Κυριακή στο Ξάνθη ARENA, βοηθοί του θα είναι η Καρδιτσιώτισα επισης διεθνής Χρυσούλα Κουρομπύλια που ανήκει στην την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής όπως και ο Μιχαήλ Δημόπουλος.

Προς Ριζούπολη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στη γειτονιά της θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τον ΝΠΣ Βόλο η ΑΕΚ. Η αναγκαστική μετακόμιση λόγω των έργων στο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ θα στείλει (VAR επιτρέποντος) το παιχνίδι στη Ριζούπολη.

Τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο ΟΑΚΑ (με την επισπορά του χλοοτάπητα) κάνουν πάντως αδύνατη τη διεξαγωγή του ματς με τον Βόλο στο στάδιο.

Δεδομένου λοιπόν ότι η «Ένωση» έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα τη Ριζούπολη, η αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική θα γίνει πιθανότατα εκεί.

Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει είναι να τοποθετηθεί VAR στο γήπεδο του Απόλλωνα, ούτως ώστε να σφραγιστεί και επίσημα ότι θα αγωνιστούν εκεί οι «κιτρινόμαυροι» με τη θεσσαλική ομάδα.

Σαββατοκύριακο Κ19 και Κ17

Στον ορισμό των αγώνων της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19, αλλά και της 4ης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Κ17 προχώρησε η Σούπερ Λίγκα 1.

Στο πρόγραμμα των ομάδων Κ19 Κυριακή 14:00 θα γίνει το ματς Ξάνθη – ΝΠΣ Βόλος Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων, ενώ αγωνιστική δράση υπάρχει και στους δύο ομίλους του πρωταθλήματος Κ17 με τον ΝΠΣ Βόλος να παίζει το Σάββατο …15:00 Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα ΕΑΚ Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου