Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Επιστροφή»… με περισσότερες λύσεις

επιστροφή-με-περισσότερες-λύσεις-377972

Ολοι στον ΝΠΣ Βόλος σκέφτονται το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Π. στο «Καραϊσκάκης»

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 και στο δικό τους μεθαυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής έχει μπει ο ΝΠΣ Βόλος και όλοι πλέον σκέπτονται το Σάββατο όταν η ομάδα με στόχο τη διατήρηση του αήττητου θα αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης» με τον ευρωπαίο Ολυμπιακό του Πειραιά.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πριν τη διακοπή είχε δυο νίκες σε δυο αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα γνωρίζοντας βέβαια ότι μπροστά της έχει ένα ματς με πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας το Σάββατο (14/9, 21.30) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Η βολιώτικη ομάδα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς έχει κερδίσει Πανιώνιο εκτός έδρας και Αρη στο Πανθεσσαλικό, αλλά κανείς στην ομάδα δεν «πετά στα σύννεφα» και όλοι παραμένουν προσγειωμένοι, ενόψει της δύσκολης συνέχειας ενώ μετά τον ΟΣΦΠ μέσα στον Σεπτέμβρη έχει να παίξει με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και στην Ξάνθη, ενώ τον Οκτώβριο θα έχει στον Βόλο Ατρόμητο και ΠΑΟΚ και στην Αθήνα την ΑΕΚ.

Πάντως ο προπονητής Χουάν Φεράντο σκέπτεται όπως και όλοι το μεθαυριανό ματς έχοντας περισσότερες λύσεις με παίκτες καθώς μετά τη διακοπή και σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Αρη έχει στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες, τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Χοακίν Τόρρες και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Σέρτζιο Τσίκα Βιγιάρες, ενώ επιστρέφει και ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τον Αρη.

Το πιο ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Βόλος είναι ότι ο Καμερουνέζος διεθνής αμυντικός Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στις 25 του περασμένου μήνα και οι εκτιμήσεις που υπήρχαν μιλούσαν για μακρόχρονη απουσία… άρχισε προπονήσεις.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» έχει μπει στην τελική ευθεία και με την παρουσία των Μπελογιάννη και Λύρατζη που ήταν σε υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων και στην σημερινή προπόνηση έχοντας πολλές λύσεις ο Χουάν Φεράντο θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα καθώς αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Χουάν Φεράντο έχει χρησιμοποιήσει 18 παίκτες και οι πέντε από αυτούς έχουν παίξει 180 λεπτά (Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Ζοάο),ενώ δυο συμμετοχές έχουν και οι Μαξ, Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Γέντρισεκ και μια συμμετοχή οι Ντεντάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ατιγιάτ, Μπασόνγκ και ο Αργεντινός Σαρμιέντο που έπαιξε 8 λεπτά και στα μέσα της περασμένης εβδομάδας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε το τέλος της συνεργασίας του με τους την ΠΑΕ Βόλος κάτι που έκανε αποδεκτό η διοίκηση.

Εγγραφές στην ακαδημία

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΝΠΣ Βόλος. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο Βόλος παίζει μπάλα. Ελα τώρα κι εσύ στην ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα και έλα στους καλύτερους. Ελα στους πρώτους.

Τηλ. επικοινωνίας Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημίας (6936578196),

Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765), Χατζηφωτίου Εφη έφορος ακαδημίας (6974876270)».

Συμβούλιο για τους αγωνιστικούς χώρους

Διοικητικό συμβούλιο και έκτακτη γενική συνέλευση για την Παρασκευή συγκάλεσε η Λίγκα.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το θέμα των αγωνιστικών χώρων στα γήπεδα όλων των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όπως και ο ορισμός των αγώνων της 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/9 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 14:30 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση προγράμματος – Ορισμός αγώνων 4ης – 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League & παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο.

2/ Τροποποίηση της από 28.12.2018 σύμβασης με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

3/ Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο/ΕΠΟ και εκλογή 2 εκπροσώπων στην Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

4/ Αγωνιστικοί χώροι Πρωταθλήματος Super League, 2019 – 20.

5/ Εμπορικά θέματα Πρωταθλήματος – Έγκριση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας.

6/ Προετοιμασία/Σχεδιασμός/Χρονοδιαγράμματα διοργανώσεων Super League.

7/ Διοργάνωση Πρωταθλήματος Υποδομής Κ15.

8/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Κ15 και του Κυπέλλου Κ19 της Super League, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

2/ Διάφορα.

Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης

Σταθερός στην άποψή που έχει εδώ και πολλά χρόνια για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών εμφανίστηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS της Θεσσαλονίκης που παρενέβη ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και μεταξύ άλλων, τόνισε: «Τη Superleague εμείς την ξεκινήσαμε, ο Τζίγκερ, ο Ντέμης κι εγώ, ως ιδέα. Μετά ήρθαν ο Πανόπουλος και ο Σπανός και όλοι οι υπόλοιποι και πήγαμε στον Γκαγκάτση, τότε πρόεδρο της ΕΠΟ. Αρα, σας λέω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, γιατί διαφορετικά θα υπάρξει πρόβλημα. Ηδη υπάρχει! Εδώ έκαναν τελικό κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών και σημειώθηκαν επεισόδια, ακόμη και έτσι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και θα δείτε ότι ακόμη και στο διαιτητικό θα βάλουν τώρα δυο ο ΠΑΟΚ, δυο ο Ολυμπιακός και δυο άτομα η ΑΕΚ. Ποδόσφαιρο είναι αυτό; Ας παίζουν και μόνοι τους τότε να τελειώνουμε. Για αυτό πηγαίνουν στην Ευρώπη και τους λένε “καλώς τα παιδιά”, μας πέρασε η Κύπρος στη βαθμολογία και η εθνική μας καταφέρνει να παίρνει ισοπαλία από το Λιχτενστάιν. Ντροπή!»… «Εάν ο κ. Μαρινάκης, όπως φαίνεται, αγοράσει τη NOVA, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια για το πρωτάθλημα, γιατί θα κάνει κουμάντο και στα οικονομικά των ομάδων που έχουν δώσει τα δικαιώματα στη NOVA. Και να ρωτήσω και κάτι: Εγώ ξέρω ότι η NOVA χρωστά 300 με 400 εκατομμύρια ευρώ. Είναι αλήθεια ότι ο Μαρινάκης θέλει να την πάρει με 40 εκατομμύρια και να σβήσουν τα υπόλοιπα χρέη της; Εάν είναι έτσι, την αγοράζω κι εγώ, ενδιαφέρομαι… Ηρθαν οι άνθρωποι του Βόλου και μου μετέφεραν τις ανησυχίες τους για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν αποκλείω και να δημιουργήσουν το Βόλος TV, στα πρότυπα του ΠΑΟΚ, αλλά τους είπα να ψάξουν όλα τα δεδομένα, την πλατφόρμα που πρέπει να υπάρχει, το προσωπικό που χρειάζεται, τον σέρβερ εάν μπουν πολλές χιλιάδες κόσμος, εάν μπορεί να στηρίξει το σύστημα. Εάν τα βρούμε όλα αυτά, γιατί να μην τους στηρίξουμε να το κάνουν;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου