Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αύριο το φιλικό στη Βέροια

αύριο-το-φιλικό-στη-βέροια-386681

Για τον ΝΠΣ Βόλος που είχε τρεις παίκτες στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Super League 1 (1-2 τον Πανιώνιο και 1-0 τον Αρη), κάνοντας και σημαντικά επιτεύγματα, ενώ είχε και τρεις παίκτες στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής.

Επόμενο ματς για τον ΝΠΣ Βόλος είναι στο «Καραϊσκάκης» μετά τη διακοπή, το επόμενο στον Βόλο είναι με τον ΟΦΗ, ενώ τη Βέροια σε φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή (6/9). Το φιλικό θα διεξαχθεί στη Βέροια και θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ.

Το φιλικό με τη Βέροια την Παρασκευή γίνεται ώστε να μη μείνουν άπραγοι ο ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και της Super Ligue 1 για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του EURO 2020.

Σε αυτό το ματς, ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα αλλά και να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Χοακίν Τόρες και θα είναι νέο πρόσωπο ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Σέρτζιο Τσίκα Βιγιέρες (Sergio Chica Villares ), ο οποίος υπέγραψε τελευταία διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης θα επανέλθει ο Ντεντάκης που είχε χάσει προπονήσεις.

Στο μεταξύ ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες του Βόλου συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος για τους Γκαραβέλη ο οποίος κράτησε το μηδέν, τον Φερράρι ο οποίος έκανε σπουδαίο παιχνίδι το Σάββατο και τον Γέντρισεκ ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα κόντρα στον Αρη.

Την καλύτερη ενδεκάδα συμπληρώνουν δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Μάνος και Τσιλιανίδης, δύο παίκτες του Ολυμπιακού, Βαλμπουενά και Σισέ και οι Σάλιακας (Λαμία), Γούτας (Ατρόμητος Αθηνών) και Τεσέιρα (Ξάνθη).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου