Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Παίρνει τον Νίκο Μελίσσα o ΝΠΣ Βόλος

παίρνει-τον-νίκο-μελίσσα-o-νπσ-βόλος-403698

Σημαντική προσθήκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ κινείται και για μεσοεπιθετικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή ολοκληρώνει σήμερα ο Βόλος ΝΠΣ με τον 26χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Νίκο Μελίσσα να είναι αυτός που θα αποκτηθεί για να αποτελέσει μια λύση εμπειρίας κάτω από τα δοκάρια…

Ο ΝΠΣ Βόλος σήμερα θα ολοκληρώσει αυτή την πολύ σημαντική κίνηση αφού πιθανόν με τη μορφή δανεισμού θα ανακοινώσει λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την απόκτηση του Νίκου Μελίσσα, ενώ η βολιώτικη ομάδα «κινείται» και για έναν ξένο μεσοεπιθετικό και περιμένει και μια «ευκαιρία» προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 26χρονος γκολκίπερ Νίκος Μελίσσας που ανήκει στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή τον νούμερο 1 στόχο των Βολιωτών για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, αλλά τήρησαν στάση αναμονής αφού περίμεναν να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ και να δουν τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του παίκτη.

Ταυτόχρονα, το προηγούμενο διάστημα ο ΝΠΣ Βόλος προχωρούσε τις επαφές για τον παίκτη, οι οποίες πλέον ολοκληρώθηκαν και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε επίσημη συμφωνία και ο 26χρονος πορτιέρο θα παραχωρηθεί στον ΝΠΣ Βόλος με τη μορφή δανεισμού αφού με τον ΠΑΟΚ είχε υπογράψει τον περασμένο Ιούλιο έως το 2022.

Ο Μελίσσας τη σεζόν που πέρασε κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Λαμίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και έτσι ο Έλληνας γκολκίπερ εξαργύρωσε τη σεζόν που έκανε, υπογράφοντας νέο τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.

Ο Μελίσσας γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1993 στη Θεσσαλονίκη, αλλά η καταγωγή του είναι από τη Φλώρινα. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου και μέχρι το 2012 έφτασε να υπερασπίζεται την εστία της Κ20 και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Αγωνίστηκε σε Φωκικό και Ηρακλή Ψαχνών ως δανεικός πριν κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16. Ακολούθησε μια καλή σεζόν στη Σπάρτη πριν μετακομίσει στη Λαμία όπου σε δύο σεζόν συμπλήρωσε 25 συμμετοχές.

Οσον αφορά στις άλλες μεταγραφικές προσθήκες που έχει στα σκαριά ο Βόλος ΝΠΣ ο οποίος ετοιμάζεται και για την κυριακάτικη πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1 θα είναι ίσως δύο, ενώ αν και υπήρξε αρνητική εξέλιξη με τη μεταγραφή του Τόρρες η βολιώτικη ΠΑΕ δεν έχει «αφήσει» το θέμα αλλά εξαρτάται από το αν θα μπορέσει να φτάσει ο Αργεντινός στην Ελλάδα.

Μέχρι τις 31/8 τα διαρκείας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι έκδοση κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του σταδίου».

Επίσης με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ γνωστοποιεί ότι αντικαθίσταται η κάρτα μέλους με την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι υποχρεωτική βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η κάρτα φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΝΠΣ Βόλος

Την έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες του ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος: «Οι εγγραφές άρχισαν.. Ελα τώρα κι εσύ στην ακαδημία να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το έμπειρο προπονητικό τιμ. Κάνε την εγγραφή σου και έλα να παίξεις, να μάθεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις φίλους και να ζήσεις κι εσύ τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας στη SUPER LEAGUE!!

«ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ… Ο ΒΟΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ…»

Στόχος της ακαδημίας

Με βασική προτεραιότητα την καλλιέργεια όλων εκείνων των στοιχείων του αθλητισμού, η ακαδημία του F.C. Volos προετοιμάζει με ευθύνη τον αυριανό ποδοσφαιριστή-αθλητή. Φιλοσοφία και στόχος μας είναι μέσω της σωστής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης.

Τηλ. επικοινωνίας:

Γραμματεία 2421027671 & 2421027861,

Καπουρνιώτης Μιχάλης υπεύθυνος ακαδημιών (6936578196), Νατσικόπουλος Θανάσης υπεύθυνος προπονητών (6937182765)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου