Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρόβα τζενεράλε χωρίς γκολ για την ΠΑΕ Βόλος στη Λαμία

πρόβα-τζενεράλε-χωρίς-γκολ-για-την-παε-405674

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1 έδωσε χθες η ΠΑΕ Βόλος, φιλοξενούμενη του ΠΑΣ Λαμία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά χθες στο ΔΑΚ Λαμίας, μετά τις 26/7, αλλά αυτή την φορά η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει και μόλις στο 3’ και ύστερα από κόντρα, ο Τουράμ έστειλε την μπάλα προς το τέρμα του Γκαραβέλη, αλλά ο τερματοφύλακας του της ΠΑΕ Βόλος έδιωξε με υπερένταση, σε κόρνερ.

Ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ στο 7’, που κέρδισε ο Δημούτσος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γκαραβέλη, αναγκάζοντας τον Έλληνα γκολκίπερ σε εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Στο 23’ απείλησε η ΠΑΕ Βόλος, με τον νεοαποκτηθέντα, Μουνίθ, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα, η οποία έφτασε στον Ατιάτ. Αυτός έκανε το απευθείας σουτ, αλλά ο Βελλίδης ήταν εκεί που έπρεπε και μπλόκαρε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Λαμία έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία. Ο Τομάς, έδωσε την μπάλα στον Καραμάνο, αυτός έκανε μία προσποίηση, πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού του Γκαραβέλη και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 46’ο Τομάς έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Τουράμ, αυτός βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Γκαραβέλης πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια.

Τεράστια διπλή ευκαιρία για τη Λαμία χάθηκε στο 51’. Αρχικά ο Σάλιακας μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Γκαραβέλη πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της ΠΑΕ Βόλος, ενώ ο Τουράμ που ακολούθησε σούταρε και αυτός πάνω στον Γκαραβέλη.

Στο 62’ ο Τσερούλο έκανε ωραία προσπάθεια, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Βελλίδης,

Στο 66’ η ΠΑΕ Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σκόνδρας έκανε λάθος γύρισμα, την μπάλα έκλεψε ο Γέντρισεκ, ο οποίος την «έσπασε» σωστά στον Ατιάτ, ο οποίος προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο ρυθμός του αγώνα μετά και από τις αλλαγές των προπονητών έπεσε αισθητά, και η τελευταία ευκαιρία χάθηκε με τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος πάτησε περιοχή μετά από πάσα του Δημούτσου, όμως το πλασέ του έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Γκαραβέλης.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σκόνδρας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ροτζέριο Τουράμ, Τομάς, Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Βασιλόγιανηης, Ρόμανιτς, Καραγιάννης Αλ., Ράμος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρο, Θεοδωρόπουλος, Κωστίκα, Καραγιάννης Χρ.

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ: (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Μυστακίδης, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο Τσερούλο, Μαξ Αουγκούστο, Ατιάτ, Ζουάν Μουνίθ.

Αναπληρωματικοί: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Διαμάντης, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Λύρατζης, Κραβαρίτης, Δημηνάς.

Ηττήθηκε από τον Απόλλωνα

Με 3-0 ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ το περασμένο Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάστηκε καλύτερη, δείχνοντας πως θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους κυανέρυθρους να παρατάσσονται με μία πειραματική ενδεκάδα από τον Χουάν Φεράντο, έχοντας μόλις έναν ξένο στη σύνθεση της. Ο Ισπανός προπονητής χρησιμοποίησε μόλις 14 ποδοσφαιριστές, κρατώντας σε εγρήγορση τους υπόλοιπους ενόψει του χθεσινού αγώνα στη Λαμία.

Οσον αφορά τα τέρματα της αναμέτρησης, το 0-1 έγραψε ο Παυλίδης, το 0-2 προήλθε από αυτογκόλ των γηπεδούχων έπειτα από σέντρα του Χουχούμη και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κυριακίδης μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαρκόφσκι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο αποχώρησε ο Λαρέα που αισθάνθηκε μια μικροενόχληση με αποτέλεσμα ο Απόλλων να τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες, ενώ λόγω ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε και ο Ρώσση.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιόζης (80’ Κραβαρίτης), Λύρατζης, Διαμάντης (60’ Κορνέζος), Μήτογλου, Τσαούσης, Τσοκάνης (65’ Διμηνάς), Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Σαρμιέντο (40’ Κορέλας), Κυζιρίδης, Μάντζης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Μπλάζιτς. Πατράλης, Μπαστιάνος, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Λαρέα, Βαφέας, Βιτλής, Αφρόδημος, Λαγός, Μπαστιάνος (60’ Καραγκούνης), Παυλίδης (60’ Ρώσση, 75’ Χειρίτραντας), Μπεντινέλι (75’ Λάμπη), Βάρκας (60’ Μαρκόφσκι).

Η πρεμιέρα και η συνέχεια

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική της Super League 1 την ερχόμενη Κυριακή 25 Αυγούστου στις 7.15μ.μ., όπως ανακοινώθηκε απ’ τη διοργανώτρια αρχή. Όσον αφορά την πρεμιέρα στους εντός έδρας αγώνες και στο Πανθεσσαλικό θα γίνει με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με την αναμέτρηση να ορίζεται επίσης για τις 7.15μ.μ. Μετά από διακοπή του πρωταθλήματος, την 3η αγωνιστική ο Βόλος ΝΠΣ θα πάει να παίξει στον Πειραιά, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τον αγώνα να ξεκινά στις 9.30μ.μ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Κάρτα φιλάθλου και όχι κάρτα μέλους

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ γνωστοποιεί ότι αντικαθίσταται η Κάρτα Μέλους με την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι υποχρεωτική βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η ανακοίνωση: «Υποχρεωτική η Κάρτα Φιλάθλου-Αντικαθίσταται η Κάρτα Μέλους.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η Κάρτα Φιλάθλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήριο και να εισέρχεται στα γήπεδα.

Ως εκ τούτου η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά είτε εισιτηρίου διαρκείας είτε απλού εισιτηρίου αγώνα της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να μετατρέψει την Κάρτα Μέλους που ίσχυε μέχρι σήμερα σε Κάρτα Φιλάθλου. Σημειωτέον όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη ανανεώσει την Κάρτα Μέλους τους, αυτή μετατρέπεται αυτομάτως σε Κάρτα Φιλάθλου και ως εκ τούτου δεν έχουν καμία επιπλέον υποχρέωση.

Οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν είτε να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας είτε εισιτήριο αγώνα, θα μπορούν να εκδώσουν την Κάρτα Φιλάθλου από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος

(Αργοναυτών 15, παραλία) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

Η Κάρτα Φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και έχει ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20».

Μέχρι τις 31 Αυγούστου τα διαρκείας

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τους φιλάθλους θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου) καθημερινά 9π.μ.-2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο 9π.μ.-2μ.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι έκδοση Κάρτας Φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του σταδίου».

Super League 1: Δ.Σ. τηνΤρίτη

Οπως ανακοινώθηκε από την SL1 αύριο Τρίτη 20/8 στις 3μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

2. Επιλογή εταιρείας για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων.

3. Σύγκληση Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.

4. Διάφορα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου