Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κουράστηκε να διαψεύδει η ΠΑΕ Βόλος

κουράστηκε-να-διαψεύδει-η-παε-βόλος-414440

Την κούραση να… διαψεύδει πως δεν αποχωρεί από τον Βόλο ανακοίνωσε για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, κάνοντας σαφές εκ νέου πως όσα διαδίδονται τελευταία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Με τον Ηρακλή να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και να μη βρίσκει λύση στα προβλήματα του και στην εύρεση ενός νέου ΑΦΜ, τα σενάρια των τελευταίων ωρών ολοένα και πληθαίνουν από πλευράς Γηραιού, με την ΠΑΕ Βόλος να κάνει σαφές για ακόμη μία φορά πως η κυανέρυθρη ΠΑΕ δεν αποχωρεί.

Σε ανακοίνωση τους οι κυανέρυθροι επισημαίνουν: «Αν και έχει καταντήσει κουραστικό, είμαστε αναγκασμένοι να επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι «Ο Βόλος δεν φεύγει από τον Βόλο». Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…».

Νωρίτερα υπήρξε δήλωση – τοποθέτηση από τον ισχυρό παράγοντα του Ηρακλή Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος τόνιζε «Μη βιάζεστε, θα το ανακοινώσει ο Βόλος…».

Αυτό ήταν το νέο επεισόδιο στο σίριαλ με την υπόθεση της συμφωνίας του Τομ Παπαδόπουλου με τον Αχιλλέα Μπέο, με τον πρώτο να εξηγεί ότι δεν προσκόμισε αποδείξεις στο χρονικό περιθώριο, που του χορηγήθηκε, επειδή δεν είχε εξασφαλίσει (ακόμη) τη συναίνεση της άλλης πλευράς…

Διαβεβαίωνε δε ότι το θέμα έχει κλείσει και ότι τη σχετική ανακοίνωση θα την κάνει ο Βόλος ΝΠΣ, όταν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το πράξει και για μια ακόμη φορά ζήτησε… προκαταβολικά τη στήριξη του κόσμου, από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η συμφωνία. Η σχετική δήλωση του Τομ Παπαδόπουλου σε ιστοσελίδα: «Δεν ανακοινώνω τίποτα, θα τα πούμε όλα μαζί. Συναντήθηκα με τον κ. Μπέο, είμαστε φίλοι πλέον και θέλω τη συμπαράσταση όλων των φίλων του Ηρακλή, όταν ανακοινωθεί η συμφωνία για τις μετοχές του ΝΠΣ Βόλος. Αυτοί που θα ανακοινώσουν τις εξελίξεις, είναι οι άνθρωποι του Βόλου. Ας έχετε λίγη υπομονή, δεν μπορούμε να πετάμε στον αέρα συμφωνίες, χωρίς συναίνεση. Όλα θα πάνε καλά…».

Επίσης ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα ανέφεραν πως μέσα σε όλες τις συναντήσεις που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Τομ Παπαδόπουλος, το Σάββατο συναντήθηκε και με τον Αχιλλέα Μπέο, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε ο δήμαρχος Βόλου για την κηδεία του προσωπικού του φίλου, Γιώργου Ποζίδη, όπου πήγε συνοδευόμενος από τον Κώστα Ριαβόγλου και αμέσως μετά, συναντήθηκε με τον Τομ Παπαδόπουλο, όπου συνομίλησαν επί δίωρο για το… γνωστό θέμα.

«Βλέπει» Ιντίρ Ουαλί

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος και με την ομάδα να έχει επιστρέψει από το Καρπενήσι, δημοσίευμα κάνει λόγο για μεταγραφή που βρίσκεται στα «σκαριά» από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, οι νεοφώτιστοι της Super League βρίσκονται σε επαφές με τον Ιντίρ Ουαλί. Πρόκειται για τον 31χρονο ακραίο (δεξί εξτρέμ) που πέρσι έπαιζε στην Κορτράικ (20 ματς/3 γκολ), ενώ ναι μεν η καταγωγή του είναι από την Αλγερία, όμως έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαλλία κι έτσι είναι κοινοτικός. Ο έμπειρος εξτρέμ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Βέλγιο, όπου έγινε επαγγελματίας στη Μουσκρόν, ενώ έχει παίξει ακόμη στη γαλλική Λε Μαν και την γερμανική Ντιναμό Δρέσδης. Οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αν και για τον παίκτη ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδα της Τουρκίας.

Συνέχεια με νέα φιλικά

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την πρώτη της παρουσία στη Super League, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τον Πανιώνιο εκτός έδρας. Μέχρι τότε έχει ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια να δώσει. Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι οι παίκτες επέστρεψαν και πάλι από την Κυριακή στις προπονήσεις και θα αγωνιστούν κατά σειρά με Ξάνθη, Απόλλωνα Λάρισας, Αιγάλεω και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα φιλικά: «Τέσσερις ακόμη φιλικοί αγώνες προγραμματίστηκαν για τον Βόλο τις επόμενες ημέρες και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, στις 8 Αυγούστου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια την Ξάνθη, ενώ στις 12/8 προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Μία ημέρα αργότερα (13/8) ο Βόλος θα υποδεχθεί το Αιγάλεω, ενώ στις 17 Αυγούστου οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης της παρουσίας στη Super League 1. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος, τους αγώνες των playoffs ή playout, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου