Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς γκολ στο τελευταίο φιλικό στο Καρπενήσι

χωρίς-γκολ-στο-τελευταίο-φιλικό-στο-κα-418668

Χωρίς γκολ ήταν το τελευταίο φιλικό του Βόλος ΝΠΣ στο Καρπενήσι με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να μένει στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και να επιστρέφει στη βάση της μπαίνοντας και με άλλα τέσσερα προγραμματισμένα φιλικά τεστ…. στην τελική ευθεία της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας… Θυμίζουμε ότι ο Βόλος ξεκινά στην πρώτη του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα παίζοντας το τριήμερο 24-25-26/8 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο χθεσινό τελευταίο φιλικό τεστ στο Καρπενήσι οι παίκτες του Χουάν Φεράντο αν και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, είχαν φανερά τα σημάδια κούρασης από την επίπονη προετοιμασία και σε καμία περίπτωση δεν έφτασαν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Ετσι μετά από τα τρία δυνατά φιλικά με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Λάρισα και Λαμία στο Καρπενήσι ο Βόλος ΝΠΣ αποχαιρέτησε την Ευρυτανία με το 0-0 απέναντι στον Λεβαδειακό και τον προπονητή Χουάν Φεράντο να συνεχίζει να δίνει χρόνο σε όλους τους παίκτες που ποντάρει (και μάλιστα να προκύπτει ότι κάποιος δεν συνεχίζει) ενώ περιμένει η ομάδα να έρθει στην απόλυτη ετοιμότητα …με 2-3 προσθήκες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο χθεσινό φιλικό η σύνθεση του Βόλος ΝΠΣ ήταν: Γκαραβέλης (46’ Καραγκιόζης-75’ Κραβαρίτης), Ντεντάκης (46’ Λύρατζης), Τσαούσης (46’ Φερράρι), Δημόπουλος (46’ Κορνέζος-75’ Μήτογλου), Μπασόνγκ (60΄ Διαμαντής), Τσοκάνης (46΄ Μαξ), Μπαλογιάννης (46 Σαρμιέντο), Ατιγιαλάχ (15’ Κορέλας), Ηλιόπουλος (46’ Κυζιρίδης), Ζοάο, Μάντζης (46 Γέντρισεκ).

Στη συνέχεια ο Βόλος ΝΠΣ μέχρι την πρεμιέρα θα έχει αλλά τέσσερα φιλικά καθώς η ομάδα του Φεράντο θα παίξει στα Πηγάδια με την Ξάνθη στις 8 Αυγούστου, στις 12 Αυγούστου με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, μία μέρα αργότερα θα υποδεχθεί στον Βόλο το Αιγάλεω και τέλος οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επίσης είναι σίγουρο πως θα γίνουν ακόμη δύο τρεις προσθήκες παικτών, ενώ πλέον παίκτης του Βόλος ΝΠΣ είναι και ο 19χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Κυζιρίδης που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 με τον Ηρακλή ενώ προπονείται 20 μέρες με τον ΝΠΣ Βόλος και κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει ζητώντας να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα 1. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου