Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέο «τεστ» σήμερα στη Λαμία

νέο-τεστ-σήμερα-στη-λαμία-428097

Για τον Βόλος ΝΠΣ που στο Καρπενήσι είδαν να ανεβάζει… στροφές ο Μπασόνγκ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλος ΝΠΣ στο Καρπενήσι με την επιστροφή να έχει οριστεί στις 2 Αύγουστου ενώ σήμερα η ομάδα θα «κατέβει» στη Λαμία για ένα ακόμη φιλικό Σουπερλίγκας…

Οι προπονήσεις του Χουάν Φεράντο και των συνεργατών του είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, με τους παίκτες του Βόλου να δουλεύουν σκληρά τόσο στο τομέα της τακτικής όσο και σε αυτό της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και ο 32χρονος Καμερουνέζος Μπασόνγκ, ο οποίος από προχθές μετά την υπογραφή συμβολαίου και την επίσημη ανακοίνωσή του …έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Βόλου θα μεταβεί από το Καρπενήσι στη Λαμία όπου στις 6.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομώνυμη ομάδα, που επίσης αγωνίζεται στην Σουπερλίγκα σε έναν αγώνα που ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του.

Στα μέχρι τώρα φιλικά δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μόνο ο 24χρονος μέσος από το Μαρόκο, Γέχια Ατιγιαλάχ, προληπτικά στο ματς με τη Λάρισα δεν χρησιμοποιήθηκε ο 32χρονος Σλοβάκος επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ, ενώ στην προετοιμασία με καλή παρουσία συνεχίζει και ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης που είναι υπό δοκιμή και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 με τον Ηρακλή.

Μετά το σημερινό δυνατό φιλικό τεστ στη Λαμία ο Βόλος ΝΠΣ έχει προγραμματίσει ένα ακόμη στο Καρπενήσι με τον Λεβαδειακό την 1η Αυγούστου.

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Σούπερ Λίγκα 1. Τα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου