Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θετικά μηνύματα και νέο «τεστ»

θετικά-μηνύματα-και-νέο-τεστ-432055

Στις 6.45 μ.μ. το σημερινό φιλικό του Βόλος ΝΠΣ με τη Λάρισα στο Καρπενήσι

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με θετικά μηνύματα και υποσχέσεις για το ότι δημιουργείται κάτι καλό …συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλος ΝΠΣ στο Καρπενήσι. Χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα ο προπονητής Χουάν Φεράντο έχει επικεντρώσει το βάρος των προπονήσεων στην τακτική τόσο στον επιθετικό, όσο και στο αμυντικό τομέα, ενώ σήμερα θα τεστάρει τους παίκτες του σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι.

Σήμερα Τρίτη 23/7 ο Βόλος ΝΠΣ θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι τη Λάρισα στο τρίτο κατά σειρά φετινό φιλικό. Ο αγώνας με τη Λάρισα θα ξεκινήσει στις 6.45 μ.μ.

Στο Καρπενήσι ο Βόλος ΝΠΣ θα είναι μέχρι τις 2 Αυγούστου και εκεί θα αντιμετωπίσει εκτός από τη Λάρισα σήμερα, τη Λαμία στις 26/7 και τον Λεβαδειακό την 1/8.

Στο Καρπενήσι όλοι είναι αισιόδοξοι για το κτίσιμο μιας δυνατής ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και αυτό φάνηκε και στο πρώτο φιλικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που η βολιώτικη ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα άρεσε και έδωσε υποσχέσεις …έναν περίπου μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος…

Αλλωστε ο Βόλος ΝΠΣ το περασμένο Σάββατο έπαιξε με 20 νέους παίκτες στο πρώτο του δυνατό φιλικό και έδειξε κάποια από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Φεράντο.

Θετικό είναι επίσης ότι αρέσει ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης που είναι υπό δοκιμή (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 με τον Ηρακλή) ενώ και ο Καμερουνέζος Μπασόγκ δείχνει καθημερινά τα καλά του στοιχεία και όλοι περιμένουν πως θα αποτελέσει ηγέτη της άμυνας μόλις βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Ο Χουάν Φεράντο θέλει να έχει μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση του Καμερουνέζου αμυντικού Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, πριν ληφθεί η οριστική απόφαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μπορεί ο 32χρονος διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός να θεωρείται μία τεράστια μεταγραφή αφού πρόκειται για έναν παίκτη με δυνατό βιογραφικό και πλούσιες παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και ομάδες όπως η Μετς, η Νιούκαστλ, η Τότεναμ, η Γουλβς, η Νόριτς και η Γουότφορντ, αλλά στη βολιώτικη ήθελαν να τον δουν να βελτιώνεται καθώς είχε πολύμηνη απραξία από τη δράση.

Ο 32χρονος Καμερουνέζος αμυντικός, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παει στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο μόνος που δεν έχει ακόμη αγωνιστεί είναι ο 24χρονος Μαροκινός μέσος Γέχια Ατιγιαλάχ.

Τα διαρκείας

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, της ιστορικής πρώτης του παρουσίας στη Super League 1. Οσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας που διατίθενται περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Super League 1, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, (09.00 – 14.00 και 18.00 – 21.00) Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου