Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπαίνει σε ρυθμούς φιλικών ο ΝΠΣ Βόλος

μπαίνει-σε-ρυθμούς-φιλικών-ο-νπσ-βόλος-494498

Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων μπαίνει από την εβδομάδα που αρχίζει αύριο ο ΝΠΣ Βόλος, επιδιώκοντας παρότι δεν έχει τελειώσει με την ενίσχυσή του, την καλύτερη ετοιμότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος με πρώτη σέντρα στις 21 Αυγούστου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα, έχοντας ως στόχο “ένα βήμα παραπάνω από πέρσι”, συνεχίζει να καλύπτει κάποια κενά στο ρόστερ και μια εβδομάδα μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία περιμένει στα εν Ελλάδι φιλικά “τεστ” να εμφανίσει στο γήπεδο τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται…

Ο ΝΠΣ Βόλος, στην τρίτη του συμμετοχή στην Super League 1, ξεκινά φέτος το πρωτάθλημα από το Πανθεσσαλικό, όπου και τελειώνει η κανονική περίοδος στις 15 Μαΐου 2022. Η σέντρα θα γίνει το διήμερο 21-22 Αυγούστου, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τη Λαμία ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας, αλλά με διπλά στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι

Τρίτη με Παναιτωλικό

Την ερχόμενη Τρίτη 3 Αυγούστου είναι το επόμενο φιλικό τεστ για τον ΝΠΣ Βόλος και αντίπαλος θα είναι ο Παναιτωλικός αλλά στο γήπεδο της Λαμίας!

Ο Παναιτωλικός, που φέτος έχει προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, είναι από την περασμένη Δευτέρα και έως τις 7 Αυγούστου, στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα κατέβει για το φιλικό στη Λαμία, όπως θα γίνει και σήμερα που θα παίξει με τη Λαμία.

Δυνατό τουρνουά 8-10/8

Με τη συμμετοχή των ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου θα διεξαχθεί το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει η ΠΑΕ Βόλος, το διάστημα 8-10 Αυγούστου.

Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο ίδρυμα «Φλόγα» και το «Ορφανοτροφείο Βόλου». Ο οικοδεσπότης ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος τον Αστέρα Τρίπολης στις 8 Αυγούστου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα αναμετρηθούν οι νικητές των δύο αγώνων.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Η ενίσχυση

Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για τον ΝΠΣ Βόλος που βλέποντας κάποια κενά στο ρόστερ, αλλά και την ατυχία που υπήρξε με παίκτες που τραυματίστηκαν στην προετοιμασία, άμεσα βρήκαν τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, ισχυροποιώντας την ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκαλ,

Ετσι, μετά τον Ρεγκατίν, που ενσωματώθηκε στην ομάδα, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο 27χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος Νικολάς Ορόζ, που ήρθε στον Βόλο και θα αποκτηθεί δανεικός από την Ρασίνγκ Κλουμπ. Μάλιστα, ο παίκτης μετέχει κανονικά στις προπονήσεις και για την ανακοίνωσή απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα χαρτιά του δανεισμού του παίκτη από την Ρασίνγκ.

Επίσης στη βολιώτικη ΠΑΕ κινούνται στην κατεύθυνση της απόκτησης ενός αμυντικού μέσου, μετά την “απώλεια” λόγω τραυματισμού του Ολλανδού Νταν Ριένστρα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για έξι περίπου μήνες,

Επίσης τραυματίας είναι και ο Φαούστο Γκρίλο, ο οποίος υπέστη θλάση και ακολουθεί θεραπεία, αλλά σε 10 περίπου μέρες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά με τους παίκτες, προκειμένου να αφομοιώσει η ομάδα την τακτική και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει η τεχνική ηγεσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου