Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το ενδιαφέρον για τη Δευτέρα

το-ενδιαφέρον-για-τη-δευτέρα-688010

Στο δευτεριάτικο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό με τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό Πειραιώς εστιάζει το ενδιαφέρον του ο ΝΠΣ Βόλος, που από την 7η θέση της βαθμολογίας βλέπει το ματς με τον πρωτοπόρο ως πρόκληση για να δείξει τα καλά του στοιχεία, την ώρα που η ΠΑΕ έδωσε τη δική της απάντηση εκφράζοντας αντίθεση σε όποιες φήμες υπάρχουν για αναδιάρθρωση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος, με ανακοίνωσή της δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετη σε μία εξωαγωνιστική σωτηρία της ΑΕΛ, σύμφωνα με φημολογίες που επικαλείται περί αναδιάρθρωσης της Super League. «Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου όχι απλώς να αποδοκιμάσουν μια τέτοια απόπειρα, αλλά να αγωνιστούν για την αποτροπή υλοποίησής της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Αναφορικά με τη φημολογία και τις πληροφορίες που διακινούνται στη Λάρισα περί επαφών και διεργασιών του Αλέκου Κούγια με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άλλα κυβερνητικά στελέχη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θέλουμε να σημειώσουμε ότι:

Είναι αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική να περιμένει κάποιος μια υπουργική – κυβερνητική παρέμβαση, που θα εξέθετε ανεπανόρθωτα μια κυβέρνηση όπως η σημερινή, για να γλιτώσει η ομάδα του Αλέκου του Κούγια από τον υποβιβασμό. Ξεκαθαρίζοντας ότι όχι απλώς δεν μας ενοχλεί, αλλά αντιθέτως θα επιθυμούσαμε τη σωτηρία της ΑΕΛ, μέσω των αγωνιστικών διαδικασιών, εκφράζουμε την πλήρη και κατηγορηματική μας αντίθεση σε μια τέτοια παρέμβαση που θα αποτελέσει ένα έκτρωμα, μια ακόμη εγκληματική πράξη σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι, στο πλαίσιο αυτής της φημολογίας, αναφέρονται ότι κινούν τις σχετικές απαράδεκτες διαδικασίες θα απέχουν τελικά ακόμα και από αυτή τη σκέψη μιας τέτοιας εξέλιξης. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου όχι απλώς να αποδοκιμάσουν μια τέτοια απόπειρα, αλλά να αγωνιστούν για την αποτροπή υλοποίησής της».

Τη Δευτέρα στις 19:30

Στη βολιώτικη ομάδα στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο μεθαυριανό ματς στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό έχοντας κίνητρα, θέληση και λύσεις για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από μια όχι μόνο θεωρητικά αλλά και στην πράξη.

Το «όνομα» του πρωτοπόρου ΟΣΦΠ που από προχθές είναι και στην επόμενη φάση των 16 του Europa League είναι από μόνο ένα κίνητρο, ενώ οι ερυθρόλευκοι στις φετινές τους «εξόδους» στην επαρχία έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς έχουν μόνο μια απώλεια στα Γιάννενα (1-1 με τον ΠΑΣ) τον περασμένο Οκτώβρη. ενώ οι άλλες του απώλειες εκτός έδρας ήταν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (1-1) και η πρόσφατη και μοναδική του ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-1).

Ενώ πέρσι ο ΝΠΣ Βόλος στον α’ γύρο στο «Καραϊσκάκης» είχε χάσει 5-0 στο ματς στο Πανθεσσαλικό κατάφερε να βάλει φρένο (0-0) στον Ολυμπιακό, την φετινή περίοδο 5/12/20 ο Βόλος ΝΠΣ έχασε 4-1 και ήταν η πρώτη του ήττα εκτός έδρας ενώ ήταν πάντως και η πρώτη ομάδα που σκόραρε στον Πειραιά.

Τώρα ο ΝΠΣ Βόλος προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα κατέχοντας σταθερά την 7η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, έχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς από τον 8ο Ατρόμητο …και θέλει να μείνει εκεί και να κρατήσει και τις διαφορές που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες πιο κάτω του!

Αλλωστε απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στον Βόλο θα υποδεχτεί Ολυμπιακό και ΑΕΚ ενώ θα παίξει και στο Αγρίνιο με την αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία τον Ατρόμητος στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να έχει να παίξει σε Χαριλάου και Λαμία και ενδιάμεσα να υποδέχεται τον 6ο Αστέρα…).

Στη βολιώτικη ομάδα μη έχοντας την πολυτέλεια για ροτέισον (αφού ακολουθεί και την Πέμπτη 4 Μαρτίου (18:00), η ρεβάνς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ), εκτός από τα πολλά κίνητρα για να φθάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ο προπονητής Ανχελ Λόπεθ έχει και τις λύσεις για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και να πάρει κάτι από το παιχνίδι όπως με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό αλλά και ΠΑΟ, ΑΕΚ εκτός έδρας.

Τη Δευτέρα ο προπονητής Ανχελ Λόπεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Περέα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό. Επίσης απών θα είναι Αντώνης Ντεντάκης, πιο έτοιμοι είναι οι Μπαριέντος, Τέκιο που επέστρεψαν στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ κανονικά μετέχει στην προετοιμασία και ο Αλμπέρτο Μπουένο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε από το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (15η αγωνιστική) και προπονείται, πλέον, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Βερίσιμο διαιτητής

Στη μεθαυριανή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού (Δευτέρα 1/3, 19:30) μεταξύ του ΝΠΣ Βόλος και του Ολυμπιακού ορίσθηκε ξένος διαιτητής.

Συγκεκριμένα διαιτητής ορίσθηκε ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο, με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς).

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες και AVAR ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας – Λευκάδας). Παρατηρητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Δευτέρα στο Αγρίνιο

Ενώ αυτή τη Δευτέρα είναι για την 24η αγωνιστική το ματς με τον ΟΣΦΠ και την Πέμπτη ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ ο ΝΠΣ Βόλος θα παίζει πάλι Δευτέρα για την 25η

Κι αυτό γιατί άλλαξε η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού του Βόλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, προτελευταίας, της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ. Αρχικά, το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 17.15. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή προέβη σε αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Έτσι, η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 8/3 στις 17.30.

Έτσι, οι παίκτες του Βόλος ΝΠΣ θα έχουν μία επιπλέον μέρα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, από τη στιγμή που την Πέμπτη 4 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ (18.00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου