Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος ΝΠΣ υποδέχεται τη Λαμία για νέα επιτυχία στο Πανθεσσαλικό

ο-βόλος-νπσ-υποδέχεται-τη-λαμία-για-νέα-14845

Μια ακόμη νίκη θέλει να πάρει σήμερα το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος ΝΠΣ, υποδεχόμενος για την 4η αγωνιστική των playout της Super League, την ομάδα της Λαμίας.

Στον 30ο αγώνα πρωταθλήματος, οι κυανέρυθροι, που είχαν παράπονα στην τελευταία τους έξοδο στη Λάρισα θα στερηθούν των υπηρεσιών τόσο του Οικονόμου όσο και του Λύρατζη, που αποβλήθηκαν στο AEL FC Arena από τον διαιτητή Κουτσιαύτη, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να έχει στην αποστολή συνολικά 19 ποδοσφαιριστές. Στους απόντες βρίσκεται και ο MVP της κανονικής διάρκειας, Ντεντάκης, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Στα θετικά η επιστροφή του Γέντρισεκ, που μέχρι σήμερα δεν είχε συμμετοχή στα playout.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Καραγκιόζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μήτογλου, Φερράρι, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Μπάλλας, Μάντζης, Γέντρισεκ, Κορέλας, Κάσες και Μπαλογιάννης.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να πανηγυρίσουν σήμερα για δεύτερη φορά στο μίνι πρωτάθλημα και παίζοντας χωρίς άγχος, να δώσουν την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές, που μέχρι σήμερα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Εχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία ο Βόλος ΝΠΣ θέλει να σημειώσει την 2η νίκη του απέναντι στη Λαμία που επίσης έχει παραμείνει στην κατηγορία και θα έρθει στο Βόλο με νέο τεχνικό στον πάγκο της αφού απέλυσε τον Απόστολο Μάντζιο, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, και προσέλαβε τον Γιώργο Πετράκη για τη συνέχεια στα play out της Super League.

H συνέχεια των κυανέρυρθων

Στην 5η αγωνιστική (Σάββατο – 4/7) ο Βόλος ΝΠΣ θα παίξει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και για την 6η αγωνιστική (11 /7) θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Στο φινάλε και για την 7η αγωνιστική στις 18/7 θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Κατσικογιάννης διαιτητής

Στην αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος – Λαμία που θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 7:30μμ. στο Πανθεσσαλικό διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάνης από της ΕΠΣ Ηπείρου που είχε ξανασφυρίξει την Βολιώτικη ομάδα στη Β’ Εθνική στη Λάρισα με τον Απόλλωνα.

Βοηθοί του αύριο θα είναι οι: Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) και στο VAR ο Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς).

Το σημερινό πρόγραμμα

για τα playout

19:30 Βόλος NΠΣ-Λαμία

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

20:00 Ατρόμητος-ΑΕΛ

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Φίλος (Βοιωτίας)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Κοτσάνης (Δράμας)

AVAR: Μεϊντάνας (Αχαΐας).

Πέταξε βαθμούς ο Παναιτωλικός

Πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» της παραμονής απώλεσε ο Παναιτωλικός, μετά το 1-1 που παραχώρησε στον Αστέρα Τρίπολης, που τον έφερε ισόβαθμο με την Ξάνθη και μόλις στο «+1» από τον Πανιώνιο.

Στο 11’ ο Αστέρας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, όταν ο Ντέλετιτς συνδυάστηκε με τον Μουνάφο και ο Αργεντινός χαφ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεθ. Η παραπάνω εξέλιξη άλλαξε άρδην την ψυχολογία και πλέον οι Αρκάδες πατούσαν καλύτερα. Μάλιστα στο 30’ βρέθηκαν κοντά στο 2-0 όταν ο Λουίς Φερνάντεθ έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή αλλά όταν σούταρε ο Λιάβας με σωτήριο τάκλιν διόρθωσε το λάθος του.

Κάπου εκεί τα «καναρίνια»…. αφυπνίστηκαν. Πίεσαν ψηλά, έκλεισαν διαδρόμους και στο 33’ έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ρόσα με ωραία κάθετη βρήκε τον Ντάουντα, που πέρασε τον Παπαδόπουλο και σε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα. Το 1-1 έδωσε…ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι μέχρι την ανάπαυλα έπαιξαν τον Αστέρα στο μισό γήπεδο, είχαν καλές στιγμές με τους Ντουάρτε, Ρόσα, αλλά η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Θρίαμβος για Πανιώνιο

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Πανιώνιος με πλασέ του Μαξίμοβιτς (30’) και κεφαλιά του Τσιλούλη στο 66’ επικράτησε 2-1 της Ξάνθης, η οποία μείωσε 2-1 με πέναλτι του Φοσέ στο 90+3’, κάνοντας τεράστιο βήμα παραμονής.

Βαθμολογία

7. Αστέρας Τρίπολης 36

8. Ατρόμητος 34

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 31

11. Βόλος 30

12. Ξάνθη 22

13. Παναιτωλικός 22

14. Πανιώνιος 21

Επόμενη (5η)

Σάββατο (4/7)

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (19:15)

Λαμία – Ξάνθη (19:30)

Δευτέρα (6/7)

ΑΕΛ – Πανιώνιος (19:30)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (20:00)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου