Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μετά την ήττα, πωλητήριο για τον Βόλος ΝΠΣ

μετά-την-ήττα-πωλητήριο-για-τον-βόλος-ν-196108

Ο Βόλος ΝΠΣ ηττήθηκε με 0-1 χθες από τον Αστέρα Τρίπολης και έμεινε πίσω στο κυνήγι της κατάληψης της 6ης θέσης, με τους Αρκάδες να ανεβαίνουν εκείνοι στην 6η θέση και στους 29 πόντους, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από ΟΦΗ και Ατρόμητο που παίζουν σήμερα.

Ο Ντέλετιτς σκόραρε ξανά, χαρίζοντας ακόμη μία νίκη στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε το δεύτερο τέρμα του σε τρία ματς με τον Αστέρα και έδωσε στους Αρκάδες ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά μέσα στον Βόλο. Κάπως έτσι, με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ανέβηκε στην έκτη θέση (παρέα με την Ξάνθη) και… βλέπει την είσοδό της στα πλέι οφ να πλησιάζει! Έχασε έδαφος και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην εξάδα ο Βόλος, που ήταν κάκιστος στο παιχνίδι και δεν έφτιαξε ούτε… μισή φάση, μένοντας στους 26 βαθμούς.

Το ματς

Κάκιστο το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, ψάχναμε τις φάσεις με το… κιάλι και ο ρυθμός ήταν αργός και βαρετός. Οι δύο ομάδες δεν έδειχναν διάθεση να πάρουν ρίσκο, αφού ήξεραν πόσο σημαντική ήταν η αναμέτρηση αναφορικά με την «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ. Ο διαιτητής προσπαθούσε να βοηθήσει με τον τρόπο του αφού δεν σφύριζε συχνά αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Κάπου εκεί, βέβαια, οι Αρκάδες… γύρισαν τον διακόπτη και μέσα σε ένα τρίλεπτο δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 35’ ο Μπαράλες είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δεξί δοκάρι, αμέσως μετά ο Τσίκα έσωσε την ομάδα του πριν περάσει η μπάλα την γραμμή στο σουτ του Κρέσπι, ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Σουάρεθ έφυγε λίγο άουτ. Αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν γκολ σε κάποια από τις τρεις αυτές φάσεις, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα μιας και οι γηπεδούχοι είχαν κακό πρόσωπο και ήταν παράλληλα ακίνδυνοι.

Οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους, θέλοντας να αλλάξουν τα πράγματα και αυτός που το κατάφερε ήταν ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς. Και αυτό διότι πέρασε τον Χαουρέγκι στο 80ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά μετά αυτός έδωσε την ασίστ στον Ντέλετιτς, ο οποίος με άψογο τελείωμα νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-0 υπέρ του Αστέρα που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΒΟΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης (80’ Κάσες), Τσαούσης, Κανταμουρό (46’ Τόρες), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64’ Ντεντάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ (80’ Χαουρέγκι), Ντέλετιτς (90’ Τασουλής), Κρέσπι (57’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

Πωλητήριο για την ΠΑΕ Βόλος και… διόδια στον Αλέκο Κούγια

Λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε ανακοίνωση – πωλητήριο, ενημερώνοντας τον φίλαθλο κόσμο πως οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει με επιχειρηματίες εκτός Βόλου. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της».

Νωρίτερα μία άλλη ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία αναφέρεται στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια: «Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέκου Κούγια, που για πολλοστή φόρα δείχνοντας εμμονή αναφέρθηκε στην ομάδα μας χωρίς κανέναν λόγο, τον καλούμε να μην ασχολείται με τον Βόλο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε κατά πρώτον να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και κατά δεύτερον να δημιουργήσουμε διόδια έξω από το Βόλο για να μην του επιτρέπουμε την είσοδό του στην πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου