Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς Γέντρισεκ αύριο ο ΝΠΣ Βόλος

χωρίς-γέντρισεκ-αύριο-ο-νπσ-βόλος-269304

Χωρίς τον Σλοβάκο επιθετικό Ερικ Γέντρισεκ, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ίσως και χωρίς τον προπονητή του Χουάν Φεράντο για λόγους υγείας θα είναι αύριο στο ξεκίνημα του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος που για την 14η αγωνιστική θα υποδεχτεί στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Γέντρισεκ που έχει παίξει στα 11 ματς και έχει σκοράρει 2 φορές στα νικηφόρα ματς στο Βόλο με Άρη και Παναιτωλικό είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι στην Τρίπολη στις 24 του περασμένου μήνα αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί αύριο κι ενώ την ερχομένη εβδομάδα υπάρχουν άλλα δυο ματς για την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος την Πέμπτη στο Χαριλάου και στις 22/12 στον Βόλο με τον ΟΣΦΠ…

Ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο εισήχθη την περασμένη Τετάρτη στοΓενικό Νοσοκομείο Λάρισας εξαιτίας σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε στο μάτι και σήμερα το πρωί παίρνει εξιτήριο, δύσκολα θα πάρει το ιατρικό ο.κ. να είναι στον πάγκο παρ’ ότι ο ίδιος το επιθυμεί…

Πάντως οι άμεσοι συνεργάτες του Φεράντο, Βίκτορ Μπασάρντε, Τριαντάφυλλος Οικονόμου και ο τεχνικός διευθυντής Άκης Πέτρου έχουν με τα πλάνα του ετοιμάσει την ομάδα για να ξεκινήσει με νίκη και στο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Για τη βολιώτικη ομάδα επιστρέφει από τιμωρία ο Βασίλης Μάντζης, ενώ πλην του Γέντρισεκ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα αφού παίκτες που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες αποφασίστηκε όπως ο Τάσος Τσοκάνης και ο Στέργιος Δημόπουλος να εκτίσουν την ποινή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη στην 15η αγωνιστική της Super League 1 (Πέμπτη 19/12) στο Χαριλάου, ενώ ο Αργεντινός Αουγκούστο Μαξ θα εκτίσει στην 16η αγωνιστική (22/12) με τον Ολυμπιακό Π. στο Πανθεσσαλικό στο τελευταίο ματς για το 2019.

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Για το αυριανό παιχνίδι (5.15 μ.μ.) η ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε για τα εισιτήρια του ματς και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) και σήμερα από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 2.00 το μεσημέρι και οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ο ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Ο Ι. Παπαδόπουλος στο Πανθεσσαλικό

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διαιτητεύσει τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ-Πανιώνιος, της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 1, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 17:15. Την Κυριακή βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και Δημήτριος Νατσιόπουλος επίσης από την Ένωση Μακεδονίας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης.

Απαλλαγή ΠΑΕ Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος τελικά απέφυγε τις κυρώσεις για ανακοίνωση με αποδέκτη τον γ’ αντιπρόεδρο και επιχειρησιακό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στους «κυανέρυθρους». Προχθές Πέμπτη η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε απαλλαγή για τον Βόλο.

Αγωνιστική σε όλη την Ελλάδα

Από σήμερα ξεκινά ο δεύτερος γύρος στη Super League 1 και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει μάχες σε όλη την Ελλάδα, καθώς μόνο ένας αγώνας γίνεται στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο (14/12)

17:15 ΟΦΗ-Αρης

19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία

20:00 Ξάνθη-ΑΕΚ

Κυριακή (15/12)

15:00 ΑΕΛ-Ατρόμητος

17:15 Βόλος ΝΠΣ-Πανιώνιος

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου