Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εδρα …Πανθεσσαλικό για τον Βόλος ΝΠΣ

εδρα-πανθεσσαλικό-για-τον-βόλος-νπσ-472501

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα χρησιμοποιήσει ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ ως έδρα στη Super League τη σεζόν 2019-2020, ενώ χθες η ομάδα ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή από την ελληνική αγορά και αφού μπήκε και τέλος στα σενάρια περί πώλησης του ΑΦΜ, έχουν παρθεί πολλές τελικές αποφάσεις για την ενίσχυση και αναμένονται συνεχόμενες επίσημες ανακοινώσεις…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι ο Βόλος ΝΠΣ ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή στη Super League και δήλωσε την έδρα στην οποία θα δίνει τα εντός έδρα παιχνίδια του τη φετινή σεζόν κι αυτή θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Βόλος θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι από την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν και έργα ώστε το Πανθεσσαλικό να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και να καταστεί και λειτουργικό για τον κόσμο.

Νο1 η 2η μεταγραφή

Τερματοφύλακας είναι η δεύτερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη για τον Βόλος ΝΠΣ που συνεχίζει την ενίσχυση ενόψει της συμμετοχής του στη Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι «κυανέρυθροι» ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Τάσο Καραγκιόζη. Πρόκειται για τον 22χρονο τερματοφύλακα ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου (20/6/97) τερματοφύλακα Αναστάσιου Καραγκιόζη. Ο Αναστάσιος Καραγκιόζης ξεκίνησε την καριέρα του στον Λεβαδειακό και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό όπου είχε 34 συμμετοχές, οι 24 εκ των οποίων στο φετινό πρωτάθλημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά για τον Βόλος ΝΠΣ ήταν του Τάσου Τσοκάνη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες. Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού, που έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης και Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Τάσος Τσοκάνης έχει συνολικά 176 συμμετοχές σε Α’, Β΄, Γ΄ Εθνική (10 γκολ) και άλλες 26 στο κύπελλο (6 γκολ) ενώ εχει αγωνιστεί και σε 6 ματς του Γιουρόπα Λιγκ.

Θυμίζουμε πως ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ έχει ανακοινώσει και δυο συμφωνίες με Αργεντίνους μέσους (τον Αουγκούστο Μαξ και τον Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο) και βρίσκεται κοντά στο να ανακοινώσει κι άλλους ποδοσφαιριστές που αν αποκτηθούν θα κάνουν αίσθηση.

Πριν λίγες μέρες φάνηκε να θεωρείται δεδομένο και το όνομα ενός ακόμη Αργεντινού ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του 27χρονου αριστερού ακραίου αμυντικού Φράνκο Αριέλ Φερράρι που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μίτρε με την οποία είχε 24 συμμετοχές, ενώ στην ίδια ομάδα ήταν συμπαίκτης του άλλου Αργεντινού Μαξ αλλά και του Ισμαέλ Μπλάνκο! Ο Φερράρι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Αργεντίνικες Τίρο Φεντεράλ, και στην Ντεπορτίβο Σάντα Μαρίνα.

Στην βολιώτικη ΠΑΕ έχουν πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις για παίκτες που θα έρθουν στον Βόλο και απομένει να δούμε πόσοι από αυτούς που γράφτηκε για ενδιαφέρον θα είναι στις επιλογές ενώ πολλοί από αυτούς δεν έχουν καν ακουστεί.

Θυμίζουμε πως κάποια ονόματα που παρουσιάστηκαν να ενδιαφέρουν ήταν ο 33χρονος Αργεντινός με γαλλικό διαβατήριο.. Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ έναν από τη Λα Κορούνια, ο διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ Ομρί Μπεν Χαρούς που έπαιζε στο Βέλγιο και έμεινε ελεύθερος από την Λόκερεν, ο επίσης διεθνής Έφε Άμπροουζ που είναι γνωστός Νιγηριανός στόπερ και για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός του Πειραιά όταν αγωνιζόταν στην Σέλτικ (113 συμμετοχές 5 γκολ), ενώ ένας παίκτης που προτάθηκε και έχει παρακολουθήσει ο ΝΠΣ Βόλος είναι ο Κολομβιανός φόρ Μάρκο Πέρες που αγωνίζεται στην Deportes Tolima (Τιλίμα) στην μεγάλη κατηγορία της Κολομβίας με την οποία έχει πετύχει 59 γκολ ενώ συνολικά τα γκολ του είναι 88 μαζί με Κόπα Λιμπερταδόρες, Απερτούρα αλλά και σε Αργεντινή, Χιλή και Ισπανία που αγωνίστηκε.

Από την ελληνική αγορά σύντομα θα υπάρξει και μια ακόμη έκπληξη για τη θέση Νο1, αναμένεται να επισημοποιηθεί αν θα είναι στην ομάδα ο Παναγιώτης Συμελίδης που θεωρείται παίκτης της ΠΑΕ Βόλος καθώς από τον περασμένο Γενάρη όταν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα είχε υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την βολιώτικη ομάδα και πόσοι θα συνεχίσουν από την περσινή χρονιά… Όπως έχει γραφεί οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος θα είναι και τρίτη χρονιά στη βολιώτικη ομάδα, κάτι που μπορεί να γίνει και με τους Ηλιόπουλο και Πέντα ενώ από τους περσινούς ξένους οι Πίτου Γκαρσία, Κάρλες Κότο, Σεμπάστιαν Καμπαγέρο Λούκας Γκαρσία και Ενγκουέμ μάλλον αποτελούν παρελθόν.

Το σίγουρο είναι η ΠΑΕ Βόλος δείχνει ότι αλλάζει και ανεβαίνει επίπεδο και μπαίνει στην τελική ευθεία για να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ για την παρθενική του συμμετοχή στη Super League και στόχος είναι να είναι έτοιμο κατά 90% μέχρι τις 24 Ιουνίου που θα γίνει το νέο ξεκίνημα προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου