Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με την τρίτη νίκη διατηρείται ψηλά

με-την-τρίτη-νίκη-διατηρείται-ψηλά-884468

Η τρίτη φετινή νίκη, η δεύτερη στο Πανθεσσαλικό και η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον διατηρήσουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας είναι ο στόχος σήμερα για τον Βόλο, που στις 19:30 θα υποδεχθεί τον Αρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής πρωταθλήματος της Super League 1.

Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φίλαθλους των φιλοξενουμένων και δεν εκδόθηκαν εισιτήρια ούτε ηλεκτρονικά ούτε θα ανοίξουν εκδοτήρια, λόγω της κακής συμπεριφοράς που είχαν πέρσι οι οπαδοί του Αρη, ο οποίος με την σειρά έκανε έκκληση στον κόσμο του να μη μετακινηθεί άσκοπα.

Ο Βόλος μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό, για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, αφού στο τελευταίο του ματς είχε πετύχει την πρώτη νίκη έδρας, κερδίζοντας τον Ιωνικό. Άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού, αλλά πιστεύουν και στις δικές τους δυνατότητες.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου θέλει και σήμερα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος να αξιοποιήσει και την έδρα της, όπου πριν από το τελευταίο ματς είχε τις απώλειες από Αστέρα και ΟΦΗ, τις οποίες όμως «κάλυψε» με νίκη και ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Γενικότερα η παρουσία της βολιώτικης ομάδας στις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League κρίνεται θετική, έχοντας 8 βαθμούς, ενώ ο σημερινός αντίπαλός του είναι στους 10.

Έως το τέλος του α’ γύρου, που θα υπάρξει νέα μεγαλύτερη διακοπή, ο Βόλος θα δώσει 4 ματς στο Πανθεσσαλικό, καθώς εκτός από το σημερινό με τον Αρη θα παίξει Σάββατο 15/10 με Λεβαδειακό, Σάββατο 29/10 με Παναθηναϊκό και Πέμπτη 10/11 με ΠΑΣ Γιάννινα, και 4 εκτός έδρας σε Αγρίνιο (Σάββατο 8/10), Περιστέρι (Σάββατο 22/10), Λαμία (Σάββατο 5/11) και στην Τούμπα (Κυριακή 13/11) με τον ΠΑΟΚ. Από τις 14 Νοεμβρίου θα υπάρξει η μεγάλη διακοπή της Super League λόγω Μουντιάλ… και ο β΄ γύρος με την 14η αγωνιστική θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου!

Ο Βόλος έχει κερδίσει τον Άρη στο Πανθεσσαλικό την περίοδο 2019-20 στην 2η αγωνιστική 1-0 (56’ πεν.Γέντρισεκ), αναγκάζοντάς τον σε αλλαγή προπονητή (ο Παντελίδης έδωσε τη θέση του στον Ενινγκ με ενδιάμεσο υπηρεσιακό τον Τερζή), την περίοδο 20-21 πάλι τη 2η αγωνιστική έχασε 0-1 με πέναλτι του Γκάμα στο τελευταίο ματς του Γερμανού Ενινγκ, ενώ πέρσι τον Νοέμβριο στη «μάχη» του Πανθεσσαλικού που κράτησε 3 ώρες (!!!) ο Άρης ήταν νικητής (1-2) χάρη στα γκολ των Εντιαγέ και Γκαρσία.

Το επεισοδιακό αυτό ματς ήταν και η αιτία να μη θέλει ο Βόλος φιλοξενούμενους οπαδούς, καθώς είχε δακρυγόνα, ξύλο, συμπλοκές σε εξέδρα κι αγωνιστικό χώρο, τρεις κόκκινες, όλα με υπαιτιότητα των «Αρειανών», αλλά είχε «κόστος» για τη βολιώτικη ομάδα!

Πάντως στο τελευταίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Βόλος είχε και την πρώτη νίκη στη Θεσσαλονίκη 0-2 (80’ Σοάρες, 86’ Κορέα) με προπονητή και πάλι τον Κώστα Μπράτσο, που για το σημερινό ματς σε σχέση με τα προηγούμενα δεν έχει κάποια αγωνιστικά προβλήματα.

Για τον Βόλο στα πέντε έως τώρα ματς έχουν αγωνιστεί 22 τους ποδοσφαιριστές. Οι Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Π. Φερνάντες , Β. Φερνάντεζ, Ματίγια, Ντέλετιτς έχουν συμμετοχή και στα 5 ματς, σε 3 έπαιξαν οι Μπαριέντος, Μεσκίδα, Ουές αλλά και ο Φ. Βέερτ, που πλέον ανήκει στην ΑΕΚ, σε 2 οι Οζέγκοβιτς, Μεταξάς, Πίρινεν, Τσέλιος και σε 1 οι Μπατόκιο, Κούτσιας, Τάχατος και ο Ουεντραόγκο, που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Αντονί Νοκέρ και Στάθης Τάχατος. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Κώστας Μπράτσος είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντες Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Χωρίς Ντουκουρέ, Μπράμπετς ο Αρης

Από τη μεριά του ο Άρης πριν τη διακοπή είχε με νέο προπονητή, τον Αλαν Πάρντιου, τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ στις έως τώρα εξόδους του γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο και πήρε τη νίκη στην Τρίπολη.

Το διάστημα της διακοπής ήταν μία καλή ευκαιρία ο Αγγλος τεχνικός να δουλέψει στην ομοιογένεια της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί πιο έτοιμη στην επανέναρξη, με τον ίδιο να δηλώνει για τη σημερινή αναμέτρηση: «Έχω εκπλαγεί από την αγωνιστική ποιότητα του Βόλου και την ικανότητά του ειδικά στην επίθεση. Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επομένως, εμείς πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε».
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η αποστολή του Αρη, που βρίσκεται από χθες στον Βόλο, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ Γκουεγιέ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Mαζικού, Εντουιν Ροντρίγκες, Τανούλη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Μπράμπετς (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Βεργέτης διαιτητής

Ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα διευθύνει τη σημερινή (2/10, 7:30μμ) αναμέτρηση Βόλος-Άρης στο Πανθεσσαλικό. Για τον Βεργέτη είναι η 2η διαιτησία του στην Super League 1 (έχει διαιτητεύσει και το Ατρόμητος-Λαμία 0-0) και 86η στα εθνικά πρωταθλήματα, ενώ τη βολιώτικη ομάδα είχε σφυρίζει στις 25/11/18 στη Β’ Εθνική στο ματς Τρίκαλα-Βόλος 0-1.

Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη από την ΕΠΣ Λασιθίου και Δημήτρη Μαυρούδη από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων). Διαιτητής VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και AVAR ο Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σήμερα και αύριο το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 1 έχει ως εξής (χθες Σάββατο η Λαμία κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0 με γκολ του Μποάκιε στο 60’):

Σήμερα 2/10

15:00 Αστέρας-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Σακκάς, Διαμαντής, 4ος Στάμος, VAR: Ζαμπάλας, Κόλλιας)

16:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Τζοβάρας (Ψαρρής, Φωτόπουλος, 4ος Παπαδόπουλος, VAR:

Αύριο, Δευτέρα 3/10

18:00 ΠΑΣ-Παναιτωλικός: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Μηνούδης, 4ος Τακίδης, VAR: Γκάμαρης, Τριανταφύλλου)

20:00 ΑΕΚ-Ιωνικός: Φωτιάς (Κουρομπύλια, Μπουξμπάουμ, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης)

Σήμερα Βόλος-Αρης και για Κ-19

Σήμερα θα γίνει και ο αγώνας της ομάδας της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος με τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Το ματς αρχίζει στις 15:30 στο Βασδέκειο με διαιτητή τον Νώντα Κολορίζο από τη Φθιώτιδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου