Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Περιμένει Αρη και απέκτησε νέο χορηγό

περιμένει-αρη-και-απέκτησε-νέο-χορηγό-885764

Η ΠΑΕ Βόλος μετρά αντίστροφα και για την επιστροφή στη δράση, αφού αύριο Κυριακή (2/10) στις 19:30 και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League θα υποδεχτεί τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Βόλος και στο αυριανό ματς με τον Αρη θα έχει την απουσία λόγω τραυματισμού του Γάλλου Νοκέρ και χωρίς άλλα αγωνιστικά προβλήματα θέλει για πρώτη φορά φέτος δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Πριν τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων ο Βόλος είχε πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη στο Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας τον Ιωνικό και ζητούμενο στη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι να αξιοποιήσει και την έδρα του, όπου πριν από το τελευταίο ματς είχε τις απώλειες από Αστέρα και ΟΦΗ, τις οποίες όμως «κάλυψε» με νίκη και ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους (ΑΕΚ και Ολυμπιακό).

Ο Βόλος έχει κάνει γνωστό πως δεν θα διατεθούν ούτε ηλεκτρονικά ούτε από τα εκδοτήρια εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αρη τόσο για τους φιλοξενούμενους, όσο και για τους δικούς του φιλάθλους.

Ο λόγος είναι η ασφάλεια λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής περιόδου και ως εκ τούτου αύριο θα εισέλθουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Πάντως η ΠΑΕ Βόλος δίνει το δικαίωμα στους κάτοχους των εισιτηρίων διαρκείας να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα από τις 10π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Με νέο χορηγό

Χθες η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε πως επίσημος χορηγός της θα είναι η εταιρεία Hisense και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση: Η εταιρεία HISENSE δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού κατασκευής και πώλησης ηλεκτρικών (λευκών και μαύρων) συσκευών. Θα στηρίξει και θα ενισχύσει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων, αυτό της ΠΑΕ Βόλος αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χορηγού. Η υποστήριξη αυτή θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της Hisense, η οποία είναι να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της στην ανάδειξη του Ελληνικού αθλητισμού. Η χορηγία της HISENSE στο σωματείο Βόλος Ν.Π.Σ (ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ), όχι μόνο μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην ίδια την εταιρεία με στόχο να συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις και την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Ενα ματς σήμερα

Ενα ματς γίνεται σήμερα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Στις 19:30 θα αναμετρηθούν Λαμία – Λεβαδειακός (Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο, Κυριακή 2/10

15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ

16:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος

19:30 Βόλος-Αρης

21:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 3/10

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

20:00 ΑΕΚ-Ιωνικός

*Την αναμέτρηση Βόλος-Αρης (Κυριακή 2/10, 7:30μμ) στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου