Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Χωρίς Νοκέρ και με Αρη ο Βόλος

χωρίς-νοκέρ-και-με-αρη-ο-βόλος-887284

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Βόλου εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του κυριακάτικου αγώνα (2/10-19.30) με τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό.

Ως γνωστόν, το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φίλαθλους των φιλοξενουμένων και δεν θα διατεθούν εισιτήρια ούτε ηλεκτρονικά ούτε από τα εκδοτήρια και στο Στάδιο θα εισέλθουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, που πάντως έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο, στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα Παρασκευή 9.00 π.μ.-5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10.00 π.μ. 3.00 μ.μ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για τον προπονητή Κώστα Μπράτσο η μία σίγουρη απουσία και την Κυριακή θα είναι αυτή του Γάλλου Νοκέρ, που λόγω τραυματισμού δεν έχει καταφέρει ακόμη να είναι ούτε σε αποστολή, ενώ ο Βόλος χωρίς άλλα αγωνιστικά προβλήματα θέλει νίκη την Κυριακή επί του Άρη.

Βεργέτης στο Πανθεσσαλικό

Ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα διευθύνει την αναμέτρηση Βόλος-Άρης στο Πανθεσσαλικό. Για τον Βεργέτη είναι η 2η διαιτησία του στη Σούπερ Λιγκ 1 και την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη από την ΕΠΣ Λασιθίου και Δημήτρη Μαυρούδη από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων). Διαιτητής VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και AVAR ο Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου).

Αναλυτικά οι διαιτητές που ορίστηκαν στην 6η αγωνιστική:

Σάββατο 1/10

19:30 Λαμία-Λεβαδειακός: Γκορτσίλας (Σινιοράκης, Χριστάκογλου, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Στεφανής)

Κυριακή 2/10

15:00 Αστέρας-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Σακκάς, Διαμαντής, 4ος Στάμος, VAR: Ζαμπάλας, Κόλλιας)

16:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Τζοβάρας (Ψαρρής, Φωτόπουλος, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Τσακαλίδης, Πάτρας)

19:30 Βόλος-Άρης: Βεργέτης (Νικολακάκης, Μαυρουδής, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Κουμπαράκης, Παπαδάκης)

Δευτέρα 3/10

18:00 ΠΑΣ-Παναιτωλικός: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Μηνούδης, 4ος Τακίδης, VAR: Γκάμαρης, Τριανταφύλλου)

20:00 ΑΕΚ-Ιωνικός: Φωτιάς (Κουρομπύλια, Μπουξμπάουμ, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζήλος, Καλαμπόκης)

Μπέος: «Στο γήπεδό μας

εμείς αποφασίζουμε

ποιον φιλοξενούμε»

Σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος εξήγησε μέσω του Metropolis 95.5 γιατί αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Άρη, απόρησε γιατί παίζει ο Ολιβέιρα και δεν έπαιζε ο Κούτσιας στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες αξίες στη ζωή. Παίζουμε χρονικά με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όσα εισιτήρια ζητήσουν θα τα πάρουν. Υπάρχει μία κερκίδα 5.200 και όσα χρειαστούν θα τα δώσουμε. Με τον Άρη υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Πέρσι δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και η ΠΑΕ Βόλος, βάσει της διάταξης, έφαγε ένα πρόστιμο που το πλήρωσε. Επίσης έγιναν ζημιές και είμαστε στα δικαστήρια με την ΠΑΕ Άρης και διεκδικούμε το ποσό. Έχει εκδικαστεί και περιμένουμε την απόφαση.

Θεωρώ ότι από τη στιγμή που υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα και δεν φρόντισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να βρεθεί μία λύση, έστω να πέσει ένα τηλέφωνο, δεν πρέπει να δώσω. Είχα καλές σχέσεις, πλέον δεν έχω με τον κ. Καρυπίδη. Υπάρχει εκκρεμοδικία, όχι οφειλή. Το θέμα θα έπρεπε να λυθεί, πριν πάμε στα δικαστήρια.

Στο γήπεδό μας εμείς αποφασίζουμε ποιον φιλοξενούμε και αν εκτιμούν τη φιλοξενία. Ως δήμαρχος με σύμφερε να έρθουν, θα είχε και τζίρο η πόλη μου. Αλλά επειδή εκκρεμούν αυτά τα πράγματα και δίπλα στους υγιείς φιλάθλους μπαίνουν και κάποιοι πρόθυμοι να δημιουργήσουν πρόβλημα, φυλάμε τα ρούχα μας, για να έχουμε τα μισά…. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό, όχι τόσο, αλλά δεν είμαστε και εχθροί. Για να τους δώσουμε, βέβαια, εισιτήρια θα πρέπει να ζητήσουν επίσημα. Ο Άρης ζήτησε επίσημα, το ότι δεν δίνω είναι επιλογή και απόφαση δική μου. Δεν θα κόψω εισιτήρια ούτε για τους δικούς μας φιλάθλους, στην ουσία τιμωρώ και αυτούς, γιατί δεν θέλω να αγοραστούν εισιτήρια μέσω ίντερνετ. Στο γήπεδο θα είναι οι κάτοχοι διαρκείας και τα παιδιά κάτω των 13 ετών που κάνουν τη μαθητική κερκίδα. Κοιτάζω τα συμφέροντα του Βόλου, δεν έχει σημασία με ποιον έχω προσωπικά καλές σχέσεις».

Μιλώντας για τον Κούτσια είπε: «Θέλω να τον δω σε δύο προπονήσεις ακόμη. Τον είδα δέκα λεπτά με τον Ιωνικό. Η πρώτη μου εκτίμηση είναι αυτό που είπα και στον Δουβίκα. «Αν δεν παίξεις Εθνική Ελλάδας, θα είσαι μαλ…». Δεν ξέρω πώς έπαιζε ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ και δεν έπαιζε ο Κούτσιας. Θα τρελαθώ. Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα ακόμη. Εδώ δεν μπαίνουν ούτε στο γήπεδο οι μπαμπάδες και οι θείοι, γιατί οι γονείς από αγάπη κάνουν κακό στα παιδιά. Αφήστε τα αυτά… Υπάρχει μία ζοφερή κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ακούστε αυτά που θα πω στη Γ.Σ. της ΕΠΟ».

Σε ό,τι αφορά στον Πάολο Φερνάντες τόνισε: «Από την πλευρά Σαββίδη και Μπέου δεν υπήρχε κάτι οικονομικό, η επιθυμία μου ήταν να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήρθαν μετά σε επαφή και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, προφανώς προτιμούν να δίνουν στον Λάμπρου 450.000 ευρώ, που ούτε μπάνιο έπρεπε να κάνει και δεν τα βρίσκουν με έναν φτασμένο παίκτη. Εγώ τους έφερα σε επαφή. Αν μιλούσε ο Σαββίδης ή ο Γκαγκάτσης θα το έλυναν. Δεν ξέρω ποιος μίλησε, έκαναν μεγάλο λάθος. Δεν γνωρίζω γιατί δεν έκλεισε. Θα έκανε, πάντως, τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εκτίμησή μου. Ξαναλέω, εγώ είχα συμφωνήσει με τον Σαββίδη. Προφανώς έχει δικούς του ανθρώπους που τρέχουν τα υπόλοιπα. Μπορεί να φταίει ο μάνατζερ, δεν ξέρω».

Θα πάει στα εγκαίνια

Παρών στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena» θα είναι ο Αχιλλέας Μπέος, παρότι αρχικά είχε δηλώσει ότι θα απουσιάζει λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του, που προβλέπει συναντήσεις με κυβερνητικούς φορείς.

Ο δήμαρχος Βόλου αποφάσισε τελικά να δεχθεί την πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη (σ.σ. την οποία χαρακτήρισε «κίνηση πολιτισμού») και θα παρευρεθεί σήμερα το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας θα δώσει το «παρών» και στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με πρόθεση μάλιστα να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κυριακή η Κ-19

Την Κυριακή 2/10 θα γίνει και ο αγώνας της ομάδας της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος με τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Το ματς θα γίνει στο Βασδέκειο και θα αρχίσει στις 15:30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου