Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος

επιστρέφει-σε-ρυθμούς-πρωταθλήματος-890843

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφει και πάλι ο Βόλος, που για την 6η αγωνιστική της Super League, την ερχόμενη Κυριακή (2/10-19:30) θα υποδεχτεί τον Αρη στο Πανθεσσαλικό, έχοντας ακόμη 8 αγώνες μέχρι την επόμενη και μεγαλύτερη «διακοπή», που θα κρατήσει πάνω από ένα μήνα λόγω του Μουντιάλ.

Ο Βόλος είχε το περασμένο Σάββατο ένα φιλικό στη Λάρισα με την ΑΕΛ, χωρίς τους πέντε διεθνείς και αρκετούς βασικούς παίκτες κι εκτός του ότι έχασε 1-0, είχε και τους τραυματισμούς των νεαρών Τάχατου και Τσελεμπάκη «δείγμα» της σκληρότητας του αντιπάλου.

Τώρα «βλέπει» μόνο το ερχόμενο ματς με τον Αρη, τον οποίο είχε κερδίσει στον Βόλο την περίοδο 2019-20, είχε χάσει πρόπερσι και πέρσι σε ένα επεισοδιακό ματς, ενώ στο τελευταίο ματς στο «Κλ. Βικελίδης» είχε και την πρώτη νίκη εκεί.

Ο Βόλος στη συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει να αξιοποιήσει και την έδρα του, όπου πριν από το τελευταίο ματς που κέρδισε τον Ιωνικό, είχε τις απώλειες από Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ τις οποίες όμως «κάλυψε» με νίκη και ισοπαλία εκτός έδρας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους(ΑΕΚ και Ολυμπιακό).

Πάντως η παρουσία του Βόλου στις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League κρίνεται θετική όχι μόνο γιατί έχει 8 βαθμούς, αλλά και γιατί παρότι δεν κέρδισε τον Αστέρα όπως πέρσι, με τη νίκη επί του Ιωνικού (πέρσι είχε ισοπαλία) και τον πρώτο βαθμό που πήρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» φέτος έχει +1 βαθμό με τους ίδιους αντιπάλους!

Τα πέντε φετινά ματς του Βόλου ήταν:

(19/8): Βόλος-Αστέρας Τρίπολης 3-3

(33’ Φαν Βέερτ, 56’ Π. Φερνάντες, 65’ Ντέλετιτς-27’ Μπενίτο, 68’ Τιλίκα, 90’ Μπαράλες)(πέρσι 2-1)

(27/8): ΑΕΚ-Βόλος 0-1

(19’ Ντέλετιτς) (πέρσι 1-2)

(4/9): Βόλος-ΟΦΗ 0-1

(5’ Διαμαντής) (πέρσι 0-2)

(11/9): Ολυμπιακός-Βόλος 1-1

(76’ Ελ Αραμπί-29’ Οζέγκοβιτς) (πέρσι 2-1)

(18/9): Βόλος-Ιωνικός 2-0

(15’Οζέγκοβιτς, 54’ Λούνα) (πέρσι 1-1)

Στη συνέχεια και ως το τέλος του α’ γύρου, που έχει βγει αναλυτικό πρόγραμμα, ο Βόλος θα δώσει 4 ματς στο Πανθεσσαλικό (Κυριακή 2/10 με Αρη, Σάββατο 15/10 με Λεβαδειακό, Σάββατο 29/10 με Παναθηναϊκό και Πέμπτη 10/11 με ΠΑΣ Γιάννινα) και 4 εκτός έδρας σε Αγρίνιο (Σάββατο 8/10), Περιστέρι (Σάββατο 22/10), Λαμία (Σάββατο 5/11) και στην Τούμπα (Κυριακή 13/11) με τον ΠΑΟΚ.

Από τις 14 Νοεμβρίου θα υπάρξει η μεγάλη διακοπή της Super League, λόγω Μουντιάλ… και ο β’ γύρος με την 14η αγωνιστική θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου!

Επιστροφή διεθνών

Την επιστροφή όλων των διεθνών του Βόλου περιμένει από αύριο Τετάρτη ο Κώστας Μπράτσος, με τον Γιώργο Κούτσια, να αγωνίζεται και σήμερα με την Εθνική Νέων στην Ελβετία, ενώ χθες βράδυ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Φινλανδίας ο Νικολάι Αλχο, που είχε ματς στο Μαυροβούνιο.

Ηδη επέστρεψαν ο Κυριάκος Ασλανίδης και ο Δημήτρης Μεταξάς, που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελπίδων στην Πολωνία και ο Αμπνούλ Ουές, που αγωνίστηκε με την εθνική Συρίας στο φιλικό παιχνίδι με την Ιορδανία.

Η Εθνική Νέων, έχοντας δυο νίκες επί της Ελβετίας (2-0) και της Ανδόρας (3-0) με τον Κούτσια να σκοράρει και στα δυο ματς, εξασφάλισε την πρόκριση από τον 1ο όμιλο στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 και σήμερα στις 19:30 στο Μείρίν της Ελβετίας θα παίξει με την Τσεχία με στόχο, πέρα από την πρωτιά του ομίλου, ένα καλύτερο πλασάρισμα στο ranking.

Προετοιμάζεται η Λέσχη Βόλου ενόψει Αρη

Σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Traffic, αύριο Τετάρτη (28/09) στις 19:00, καλεί τα μέλη της αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, η Λέσχη Φιλάθλων Βόλου.

Αναλυτικά: «Η Λέσχη Φιλάθλων Βόλου καλεί όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Traffic (Σωκράτους με Τοπάλη), αύριο Τετάρτη (28/09) στις 19:00. Η παρουσία σας είναι σημαντική γιατί θα συζητηθούν διάφορα γενικά θέματα οργάνωσης της λέσχης μας, αλλά και ειδικότερα ενόψει του ματς με τον Αρη».

Τραυματίας ο Μπράμπετς

Δυσάρεστα μαντάτα για τον Άρη και τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των κίτρινων για τον επόμενο μήνα. Ο Μπράμπετς έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της εθνικής Τσεχίας με το συγκρότημα της Πορτογαλίας. Οι γιατροί της εθνικής Τσεχίας υπέβαλαν σε εξετάσεις τον Μπράμπετς, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, χάνοντας τα παιχνίδια με Βόλο (2/10), ΑΕΚ (9/10), Ιωνικό (15/10) και Παναθηναϊκό (23/10).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου