Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με ΑΕΛ στο Αλκαζάρ σήμερα ο Βόλος

με-αελ-στο-αλκαζάρ-σήμερα-ο-βόλος-863098

Ενα φιλικό διαπίστωσης ετοιμότητας όλων των παικτών που είναι στη διάθεση του προπονητή Κώστα Μπράτσου έχει προγραμματισμένο για σήμερα ο Βόλος, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στο πρωτάθλημα της Super League 1, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα αγωνιστεί στη Λάρισα στις 17:30 στο γήπεδο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ.

Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και θα συνεχιστεί για τον Βόλο στις 2 Οκτωβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, και το σημερινό φιλικό είναι ένα «τεστ» με στόχο κάποιοι παίκτες, που δεν ήταν από την αρχή στην ομάδα, να ενσωματωθούν καλύτερα σε αυτήν, ενώ ο Κώστας Μπράτσος θα έχει τις απουσίες διεθνών (Κούτσιας, Μεταξάς, Ασλανίδης, Αλχο, Ουές) και περιμένει και το ανεπίσημο ντεμπούτο του έμπειρου Γάλλου μεσοεπιθετικού Αντονί Νοκέρ, που ήρθε στον Βόλο ως δανεικός από τη Φούλαμ, για να κάνει τη διαφορά , αλλά δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό.

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα γίνει στις 17:30 στο γήπεδο Αλκαζάρ, ενώ οι Λαρισαίοι που δίνουν μεγάλη σημασία στο ματς καθώς είναι και το πρώτο τους φέτος με ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, ανακοίνωσαν ότι ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ, πλην της Θύρας 3, όπου το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Η φιλική αναμέτρηση θα μεταδοθεί «ζωντανά» από τη Formediatv και ο Κώστας Μπράτσος θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Επιστροφή με Αρη

Την άλλη εβδομάδα όλοι θα είναι σε ρυθμούς πρωταθλήματος «βλέποντας» την αναμέτρηση με τον Αρη στις 2 Οκτωβρίου (19.30) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Βόλος μάλιστα θέλει συνέχεια επιτυχιών, ενώ τα άλλα παιχνίδια του Οκτώβρη είναι:

7η: Παναιτωλικός – Βόλος, 8η: Βόλος – Λεβαδειακός, 9η: Ατρόμητος – Βόλος και 10η: Βόλος – Παναθηναϊκός και αφού τον Νοέμβριο θα παίζει άλλα 3 ματς (11η: Λαμία – Βόλος, 12η: Βόλος – ΠΑΣ και 1: ΠΑΟΚ – Βόλος), από τις 14 Νοεμβρίου θα υπάρξει η νέα και πιο μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ και ο β’ γύρος με την 14η αγωνιστική θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου!

Συνέχεια στα διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και οι φίλοι του Βόλου μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. (Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671) κι αυτό γιατί από το ματς με τον Άρη αλλά και σ’ αυτά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας. (Το «φρένο» στους φιλοξενούμενους φιλάθλους των μεγάλων ομάδων δεν θα ισχύσει μόνο στην περίπτωση που ζητήσει επίσημα εισιτήρια κάποια ομάδα για τις ανάγκες των οπαδών της).

Ο Οζέγκοβιτς υποψήφιος

για παίκτης του μήνα!

Ο Σέρβος φορ Όγκνιεν Οζέγκοβιτς ήρθε στον Βόλο στις 6/9 και αμέσως έκανε συμμετοχές (11/9 στο «Καραϊσκάκης» και 18/9 με τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό), σκόραρε και στα δυο ματς και είναι και υποψήφιος για παίκτης του μήνα (Player Of The Month) Σεπτεμβρίου της Super League 1.

Ήδη στη σελίδα της διοργανώτριας άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Player Of The Month Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00.

Ολοι οι υποψήφιοι Player Of The Month Σεπτεμβρίου είναι οι ακόλουθοι:

  1. Ο. Πινέδα-ΑΕΚ
  2. Ν. Μαντσίνι-Άρης
  3. Ο. Οζέγκοβιτς-Βόλος
  4. Π. Μπιέλ-Ολυμπιακός
  5. Α. Διαμαντής-ΟΦΗ
  6. Αϊτόρ-Παναθηναϊκός
  7. Κ. Νάρει-ΠΑΟΚ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου