Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κοιτάζει τη συνέχεια, αλλά έχει και φιλικό

κοιτάζει-τη-συνέχεια-αλλά-έχει-και-φιλ-864742

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για τις πρώτες πέντε αγωνιστικές με την κατάκτηση των 8 βαθμών, στην ομάδα του Βόλου θεωρούν θετικό το ξεκίνημα και θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, όταν θα φιλοξενήσουν στις 2 Οκτωβρίου τον Αρη.

Ο Βόλος κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή 2-0 τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό έχει σημειώσει όλα τα αποτελέσματα στην έδρα του (έχει ακόμη ισοπαλία 3-3 με τον Αστέρα και ήττα 0-1 από τον ΟΦΗ), ενώ δεν έχει ήττα μακριά από τον Βόλο και μάλιστα με «μεγαλύτερες» ομάδες, αφού πήρε «διπλό» στη Ριζούπολη (0-1) από την ΑΕΚ και ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (1-1).

Με αφορμή μάλιστα την αναμέτρηση με τον Άρη στις 2 Οκτωβρίου, ο Βόλος ενημέρωσε πως στο εν λόγω ματς αλλά και σε αυτά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Η ΠΑΕ Βόλος στην ουσία υπενθύμισε την αρχική της θέση και μάλιστα έκανε γνωστό πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και οι φίλοι του Βόλου μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 (πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671).

Στην ΠΑΕ Βόλος θα συνεχιστεί και η πολιτική προσέλκυσης μαθητών στο Πανθεσσαλικό κάτι που φάνηκε να αποδίδει στην πράξη στο τελευταίο ματς με τον Ιωνικό, καθώς ο αριθμός των εισιτηρίων τριπλασιάστηκε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς!

Τώρα το πρωτάθλημα της Super League θα συνεχιστεί στις 2/10 και το πρόγραμμα του Βόλου ώς το τέλος του α’ γύρου έχει ως εξής:

, Κυριακή (2/10):

Βόλος-Αρης (19.30)

, Σάββατο (8/10):

Παναιτωλικός-Βόλος (17.00)

, Σάββατο (15/10):

Βόλος-Λεβαδειακός (17.00)

, Σάββατο (22/10):

Ατρόμητος-Βόλος (19.00)

10η, Σάββατο (29/10):

Βόλος-Παναθηναϊκός (19.30)

11η, Σάββατο (5/11):

Λαμία-Βόλος (16.30)

12η, Πέμπτη (10/11):

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19.00)

13η, Κυριακή (13/11):

ΠΑΟΚ-Βόλος (21.30)

Από τις 14 Νοεμβρίου θα υπάρξει η μεγάλη διακοπή της Super League, λόγω Μουντιάλ… και ο β’ γύρος με την 14η αγωνιστική θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου!

Φιλικό ΑΕΛ-Βόλος

Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα μεθαύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ο Βόλος θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ θα ξεκινήσει στις 17:30.

Πάντως, αυτές τις μέρες υπάρχουν απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων, αφού ο Βόλος έχει πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές με υποχρεώσεις. Ο Αλχο είναι για μία ακόμη φορά με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας για τους αγώνες του Nations League, ενώ στην Εθνική Συρίας κλήθηκε ο Αμπντούλ Ουές, ο οποίος στο παρελθόν και όταν ήταν παίκτης του Πλατανιά και του ΟΦΗ έπαιξε 6 ματς με την ελληνική ομάδα των Ελπίδων!

Ακόμη, οι Μεταξάς και Ασλανίδης κλήθηκαν από τον Νίκο Παπαδόπουλο στην Εθνική Ελπίδων για το φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας στο Μπιαλιστόκ στις 23/9, ενώ και ο Κούτσιας είναι στο εξωτερικό με την Εθνική Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του UEFA U19 Championship 2022-23, έως τις 27/9 στην Ελβετία.

Πάντως στο Σαββατιάτικο φιλικό στη Λάρισα ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος, αναμένεται να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα με τον Μπατόκιο να παίζει μόνο σε ένα ματς και για μόλις 6 λεπτά στο «Καραϊσκάκης» κι ενώ δεν έχει ακόμη αγωνιστεί ο Γάλλος Νοκέρ, όπως και οι Σταμένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, και οι γκολκίπερ, Παπαδόπουλος και Κότνικ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου