Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ικανοποίηση πριν τη διακοπή

ικανοποίηση-πριν-τη-διακοπή-866135

Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Βόλου μετά και την πρώτη νίκη έδρας, καθώς κερδίζοντας προχθές στο Πανθεσσαλικό 2-0 τον Ιωνικό είναι στους 8 βαθμούς μετά από μια ισοπαλία έδρας (3-3 με τον Αστέρα), ενώ πήρε «διπλό» στη Ριζούπολη (0-1) από την ΑΕΚ και ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (1-1) και η μοναδική ήττα είναι από τον ΟΦΗ (0-1).

Μάλιστα και ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος στάθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν το τρίποντο επί του Ιωνικού μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική. Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράτσος στην Cosmote TV: «Είχαμε πει πως θέλαμε να έχουν υπόσταση οι επιτυχίες απέναντι στις μεγάλες ομάδες και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο συνεχίζοντας και κάνοντας διαδοχικές νίκες. Και ειδικά στην έδρα μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Από το πρώτο λεπτό ήξεραν τι ήθελαν και τι έπρεπε να κάνουμε», ανέφερε ο Βολιώτης προπονητής, ενώ από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Σπανός ανέφερε πως το πρόβλημα είναι στο πνευματικό κομμάτι για τον Ιωνικό που παραμένει χωρίς νίκη κι ενώ η συνέχεια στο πρωτάθλημα θα είναι τον Οκτώβριο!

Σήμερα θα «βγει» αναλυτικά το πρόγραμμα με ημέρες και ώρες για τους αγώνες ώς το τέλος του α’ γύρου και ο Βόλος στο επόμενο ματς (6η αγωνιστική) είναι και πάλι γηπεδούχος υποδεχόμενος τον Αρη.

Τα άλλα παιχνίδια του Οκτώβρη είναι: 7η: Παναιτωλικός – Βόλος, 8η: Βόλος – Λεβαδειακός, 9η: Ατρόμητος – Βόλος και 10η: Βόλος – Παναθηναϊκός και τον Νοέμβριο θα γίνουν: 11η: Λαμία – Βόλος, 12η: Βόλος – ΠΑΣ και 13η: ΠΑΟΚ – Βόλος. Από τις 14 Νοεμβρίου θα υπάρξει η μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ και ο β’ γύρος με την 14η αγωνιστική θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου!

Φιλικό ΑΕΛ – Βόλος

Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 1, για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, ο Βόλος θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 24/9 στις 17:30 στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Επίσης η ΑΕΛ, ανακοίνωσε πως οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Βόλου γεγονός που θα αποτελέσει και το πρώτο τεστ προετοιμασίας των Λαρισαίων με αντίπαλο που μετέχει στη SL1.

Κούτσιας ο 22ος

Ο Γιώργος Κούτσιας έγινε ο 22ος παίκτης του Βόλου με συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα αφού ο νεαρός παίκτης που ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη, την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε τα πρώτα του λεπτά με την ομάδα. Με τον ΠΑΟΚ είχε παίξει 35 λεπτά σε 3 συμμετοχές στη Super League 1, ενώ πέρσι με τον ΠΑΟΚ Β’ έπαιξε σε 16 ματς και είχε και 9 γκολ!

Στα πέντε έως τώρα ματς με την ομάδα του Βόλου έχουν αγωνιστεί 22 τους ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Π. Φερνάντες, Β. Φερνάντες, Ματίγια, Ντέλετιτς, έχουν συμμετοχή και στα 5 ματς, σε 3 έπαιξαν Μπαριέντος, Μεσκίδα, Ουές αλλά και ο Φ. Βέερτ που πλέον ανήκει στην ΑΕΚ, σε 2 οι Οζέγκοβιτς, Μεταξάς, Πίρινεν, Τσέλιος και σε 1 οι Μπατόκιο, Κούτσιας, Τάχατος και ο Ουεντραόγκο που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Δεν έχει ακόμη αγωνιστεί ο Γάλλος που ήρθε στον Βόλο ως δανεικός από τη Φούλαμ Αντονί Νοκέρ, όπως και οι Σταμένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης, Ασλανίδης, Οικονομόπουλος και οι γκολκίπερ, Παπαδόπουλος, Κότνικ και Αυγερινός.

Τρεις στις Εθνικές ομάδες

Τρεις ποδοσφαιριστές του Βόλου θα έχουν υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα με τις Εθνικές ομάδες. Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Κούτσιας (γεν. το 2004) έχει κληθεί ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας Νέων (κ-19) στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA U19 Championship 2022-23. Οι αγώνες του group θα διεξαχθούν από 21 έως 27/9/2022 στην Ελβετία.

Στην Εθνική Ελπίδων ενόψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας στο Bialystok στις 23/9/2022 κλήθηκαν οι παίκτες του Βόλου Δημήτρης Μεταξάς και Κυριάκος Ασλανίδης. Στην αποστολή είναι και ο Βολιώτης Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

ΔΣ σήμερα στη SL1

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα μάθουν οι ομάδες της SL1 σήμερα καθώς θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ένα ΔΣ στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις 14 ΠΑΕ, δηλαδή η επαγγελματική διαιτησία, τα λεφτά από το στοίχημα και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Ορισμός αγώνων 6ης έως και 13ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών).
  2. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για επίκαιρα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου: διαιτησία, ενίσχυση των ΠΑΕ εκ προσόδων από τη φορολογία τυχερών παιγνίων, σχέσεις με Ε.Π.Ο., κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
  3. Προκήρυξη πρωταθλήματος Super League 1 Κ15, αγ. περιόδου 2022-23.
  4. Πρόταση χορηγίας για τα πρωταθλήματα Υποδομών Super League 1.
  5. Σύμβαση φωτογραφικής κάλυψης αγώνων και λοιπών εκδηλώσεων – ενεργειών.
  6. Διάφορα».

Μία νίκη και μία ήττα οι «μικροί»

Η ομάδα νέων Κ19 του Βόλου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League U19. Οι νεαροί του Βόλου κέρδισαν 2-1 τον Ιωνικό με γκολ των Νταϊλάνι (66’) και Παπαθανασίου (73’), ενώ η ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος έχασε 2-0 από τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική.

Λέσχη Φιλάθλων Βόλου:

«Αφιερωμένη στον Σωτήρη»

Με ανακοίνωσή της, η Λέσχη Φιλάθλων Βόλου αφιερώνει τη νίκη των κυανέρυθρων στον συνοπαδό, Σωτήρη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου αγώνα αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φιλάθλων Βόλου αφιερώνει την νίκη της ομάδας μας με τον Ιωνικό, στον φίλαθλο της ομάδας μας Σωτήρη και του ευχόμαστε περαστικά και σύντομα κοντά μας. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους έδρασαν γρήγορα, όπως απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις και σε χώρους με πολύ κόσμο, όπως είναι τα γήπεδα. Φίλε Σωτήρη η θέση σου στο Πανθεσσαλικό σε περιμένει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου