Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Γιατί δεν ζητά 4 πέναλτι ο Ολυμπιακός & ζητά μόνο 2; »

γιατί-δεν-ζητά-4-πέναλτι-ο-ολυμπιακός-878158

Θέση για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο πήρε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» στο TRT.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Γιατί δεν ζητάνε τέσσερα πέναλτι και ζητάνε μόνο δύο; Όλα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, είναι η καλύτερη απάντηση. Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Δεν τους δόθηκε πέναλτι πού; Τι να συζητήσουμε; Πέναλτι στο 95’ που πατάει την μπάλα ο Ρέαμπτσουκ;».

Σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις, το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν το μπάσκετ, για να σταματάει ο χρόνος. Να συζητήσουμε ότι δεν έπρεπε να δώσει επτά λεπτά καθυστερήσεις και έπρεπε να δώσει οκτώ. Να συζητήσουμε ότι δεν έδωσε ο κίτρινη στον Κλέιμαν. Αλλά να συζητήσουμε ότι δεν έδωσε πέναλτι στον Ρέαμπτσουκ ή στον Παπασταθόπουλο; Τι να συζητήσω; Να πούμε ότι 1+1=3;».

Ακόμη ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό: «Για να έχουν αξία όλα αυτά, πρέπει να κερδίσεις στην έδρα σου παιχνίδια που πρέπει. Στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε το «πρέπει». Στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό υπάρχει το «πρέπει». Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι το διπλό στην ΑΕΚ δεν ήταν τυχαίο. Αυτή την αυτοπεποίθηση πρέπει να δείξουν οι παίκτες της ομάδας στα παιχνίδια έδρας».

Τέλος, σχολίασε και την πρώτη εμφάνιση με γκολ του Οζέγκοβιτς: «Είναι διαφορετικό στυλ από τον Φαν Βέερτ, αλλά μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας που είναι κάθε μέρα στις προπονήσεις τον χαρακτήρισαν killer. Όταν θα βρει την ευκαιρία, θα την κάνει γκολ. Το πρώτο δείγμα γραφής που έχουμε από τον Σέρβο είναι άκρως θετικό».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου