Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ολα ανοιχτά με Πάολο Φερνάντες

ολα-ανοιχτά-με-πάολο-φερνάντες-878203

Αύριο Πέμπτη τα μεσάνυχτα τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες, καθώς ο παίκτης του Βόλου μπορεί να εμφανιζόταν σίγουρος για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, αλλά η μεταγραφή του στον «δικέφαλο του Βορρά» χάλασε.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αλμπέρτο Μποτίνες στο Metropolis, ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, με τη μεταγραφή να έχει ματαιωθεί, ενώ στην ερώτηση του αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα της Ελλάδας είπε: «θα δούμε».

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ και από τον Παναθηναϊκό, αν και οι δύο ομάδες δεν το παραδέχονται επισήμως. Από κει και πέρα, στο παιχνίδι της απόκτησης του μεσοεπιθετικού του Βόλου φέρεται να βρίσκεται και η ισπανική Βιγιαρεάλ, που είναι αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της La Liga!

O Άλμπερτ Μποτίνες πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι κάποιος τυχαίος μάνατζερ, καθώς έχει πελάτες ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Έκτορ Μπεγιερίν της Μπαρτσελόνα, ο Αντρέ Ονανά της Ίντερ, ο Ζεράρ Ντεουλοφέου της Ουντινέζε και ο Παού Λόπεθ της Μαρσέιγ.

Ο Μποτίνες έχει φέρει στον Βόλο και τον Βίκτορ Φερνάντες, ενώ πρόσφατα πήγε ως δανεικό τον Σονί του Αστέρα Τρίπολης στη Χατάϊσπόρ, ενώ μανατζάρει και τον Αϊτόρ Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα, προχθές στην κλήρωση της ΕΠΣΘ είναι σημαντικό να επισημανθεί πως ο Αχιλλέας Μπέος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς σήμερα πουλάμε και τον Φερνάντες ως Βόλος».

Υποψήφιο best goal του Οζέγκοβιτς

Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League και οι φίλαθλοι μπορούν να μπαίνουν στο vote.slgr.gr και να ψηφίζουν. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη και ώρα 14:00.

Ανάμεσα στα υποψήφια Best Goal της 4ης αγωνιστικής είναι κι αυτό του Οζέγκοβιτς του Βόλου, ενώ τα υπόλοιπα είναι των Μπαλογιάννη (ΟΦΗ), Ροσέρο (ΠΑΣ Γιάννινα), Μεντόσα (Ιωνικός), Φριντζόνσον (Ατρόμητος Αθηνών).

Φιλικό με ΑΕΛ

Το Σαββατοκύριακο 24-25/9 το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 διακόπτεται λόγω Εθνικών ομάδων και ο Βόλος έκλεισε φιλικό με την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο στάδιο Αλκαζάρ οι «βυσσινί» θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Απορρίφθηκε η έφεση για Αντώνη Μπέο

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση:

-Απορρίπτει ως απαράδεκτη την έφεση κατά της υπ’ αριθ. αριθμ.142/2022 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League όσον αφορά την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και όσον αφορά τον Αντώνιο Μπέο, ως προς την χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ.

-Δέχεται κατά τα λοιπά τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αντωνίου Μπέου.

-Επιβάλλει στον Αντώνιο Μπέο: α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες για την υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή και β) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός μήνα, για την παράνομη είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων.

-Καθορίζει για τον Αντώνιο Μπέο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 1 μήνα και 8 ημέρες (αγώνας της 19/08/2022 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου