Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια επιτυχιών θέλει ο Βόλος

συνέχεια-επιτυχιών-θέλει-ο-βόλος-349122

Η συνέχεια των επιτυχιών, που θα διατηρήσει την ομάδα στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, είναι ο στόχος του Βόλου για ένα ακόμη ματς με δυνατό αντίπαλο στην 7η αγωνιστική της Super League 1 και την Κυριακή θέλει να δείξει και πάλι πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και κόντρα στην ΑΕΚ.

Μάλιστα ενώ εδώ και μέρες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα Βόλος – ΑΕΚ, από την ΠΑΕ Βόλος διευκρινίστηκε πως τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε μέλη και κατόχους διαρκείας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Βόλος, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ και προκειμένου να αποφευχθεί η οργανωμένη παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, αποφάσισε τα εξής: Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται μόνο στους φιλάθλους, που είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος και στους φιλάθλους, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάρτα μέλους της ομάδας μας, χωρίς να χρειάζεται να εκδώσουν νέα.

Η ίδια πολιτική για τη διάθεση των εισιτηρίων θα ισχύει και στους ερχόμενους εντός έδρας αγώνες του Βόλου με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Η προπώληση των εισιτήριων πάντως γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00, το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) θα γίνεται από τις 10:00 έως τις 13:00.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (ημέρα αγώνα) με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριό τους.

Για τον αγώνα Βόλος – ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP 50 ευρώ και όλες οι υπόλοιπες θύρες 15 ευρώ».

Πλήρης την Κυριακή

Αγωνιστικά την Κυριακή ο Βόλος θα είναι πλήρης, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα ο Κότνικ, ενώ για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή και ο Αργεντινός μέσος Νικολάς Ορόζ.

Το γεγονός ότι ο Βόλος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά από έξι αγωνιστικές είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά ό,τι έχει πετύχει η βολιώτικη ομάδα έχει εξήγηση από τα πρώτα κιόλας ματς της σεζόν και συνεχώς επιβεβαιώνεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Αμπασκάλ: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

«Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ», ανέφερε μετά το εντυπωσιακό 4-4 στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή ο προπονητής Γκιγέρμο Αμπασκάλ και ο Βόλος, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να μη φοβάται να αντιμετωπίζει στα ίσια ακόμα και τις μεγάλες ομάδες, βασίζοντας τα πάντα στην ομαδικότητα: «Αυτό είναι το κλειδί. Να κοιτάμε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο. Ακόμα και στο Champions League προχωρούν εκείνοι που έχουν ομαδικότητα, συνεπώς πρέπει να κοιτάμε να δουλεύουμε ως ομάδα και ως σύνολο. Ετσι και στη δική μας την ομάδα διαθέτουμε πολλούς παίκτες, που παράγουν φάσεις, που σκοράρουν, που πιστεύουν στον εαυτό τους. Πάντα πρέπει να ξέρουμε ότι παίζουν 11 εναντίον 11. Ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να βοηθήσουν», ανέφερε ο Αμπασκάλ τονίζοντας ακόμη: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Είμαστε αυτό που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Στις προπονήσεις είμαστε αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Ο Βόλος είναι μια ομάδα, που προπονείται καλά, είναι συγκεντρωμένη και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται. Δουλεύουμε σε υψηλή ένταση και αυτό που ζητάμε είναι οι παίκτες να σκέφτονται γρήγορα, να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις, κάνοντας πάντα την κατάλληλη επιλογή. Θέλω από τους παίκτες μου να ξέρουν τον ρόλο τους στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που βγαίνει από την καθημερινή δουλειά, που οι παίκτες μαθαίνουν συνεχώς και πιστεύουν στις δυνατότητές τους», υπογράμμισε ο 32χρονος Ισπανός τεχνικός, που μίλησε και για τον γενικό στόχο της ομάδας: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος είναι τώρα το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Μετά από κάθε παιχνίδι ξαναγεννιόμαστε και αρχίζουμε από την αρχή. Δεν πρέπει ποτέ να κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν. Πρέπει να κρατάμε το παρόν για να βελτιωνόμαστε στο μέλλον. Εμείς και απέναντι στην ΑΕΚ θα κινηθούμε στην ίδια γραμμή. Θα διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας, προσπαθώντας να βελτιωνόμαστε και να αποτελούμε ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο για τον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο στιλ παλεύοντας το ίδιο σε κάθε παιχνίδι».

Τσοκάνης: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Γι’ αυτό που επέτυχε ο Βόλος την περασμένη Κυριακή, όπως και ο προπονητής του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, έτσι και ο Τάσος Τσοκάνης στάθηκε στην αντίδραση, που έδειξε η ομάδα. Ο αρχηγός του Βόλου δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Εντάξει, όλα καλά με τον τραυματισμό. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Λίγες ομάδες μπορούν να πετύχουν τρία γκολ στο β’ μέρος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Συζητήσαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, το παιχνίδι μας… Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε μεγάλα λόγια, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα θέλει να βγάζει ωραίο σύνολο και να παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Οπότε πλέον όλοι στον Βόλο θέλουν άλλη μια επιτυχία την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και πάλι απέναντι σε μια ομάδα, με την οποία βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση.

Προβλήματα για την ΑΕΚ

πριν από τον Βόλο

Απρόοπτο προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάρκο Γέβτιτς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική κι έτσι ο Ελβετός μέσος αναμένεται να χάσει τα δύο επόμενα ματς της Ενωσης με Βόλο και Αρη.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπατών.

«Πέναλτι κατά της ΑΕΚ,

που δεν δόθηκε…»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις φάσεις της 6ης αγωνιστικής της Super League, επισημαίνοντας ότι σωστά δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και πως λανθασμένα δεν δόθηκε παράβαση στον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων, το οποίο υλοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ».

Για την ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα: «Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή ότι δεν υπήρχε παράβαση. Η ΚΕΔ πιστεύει ότι αυτή είναι παράβαση του αμυντικού.

Πραγματοποιήθηκε επίσης εντός της μεγάλης περιοχής καθώς όταν σημειώθηκε το φάουλ, το πόδι του αμυντικού ήταν στη γραμμή της περιοχής και στη συνέχεια η παράβαση συνεχίστηκε μέσα στην περιοχή. Επρεπε να είχε δοθεί πέναλτι χωρίς κίτρινη κάρτα».

Για το πέναλτι του ΠΑΣ: «Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αφού η μπάλα άγγιξε το χέρι του αμυντικού μέσα στην περιοχή του πέναλτι. Το VAR εξέτασε τη φάση και συμφώνησε με την απόφαση των διαιτητών.

Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για πέναλτι, καθώς το χέρι που στήριζε το σώμα του παίκτη σηκώθηκε στη συνέχεια προς την μπάλα τη στιγμή της μεταβίβασης από τον αντίπαλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου