Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κύπελλο στις Σέρρες, το μυαλό στην Τούμπα για τον Βόλο

κύπελλο-στις-σέρρες-το-μυαλό-στην-τούμ-360689

Τον αντίπαλό του στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έμαθε χθες ο Βόλος, που στις 26, 27 ή 28 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό σε παιχνίδι νοκ άουτ, αλλά το μυαλό όλων στη βολιώτικη ΠΑΕ είναι στο πρωτάθλημα της Super League 1, σε μια δύσκολη τετράδα αγώνων και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μόνο στο επόμενο ματς, που είναι την Κυριακή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ…

Για τον Βόλο υπάρχει δυνατή τετράδα αγώνων με τρεις ομάδες του Big-5, που αποτελεί ένα γερό τεστ για τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πάντως βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και πρώτα απ’ όλα αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την Κυριακή άλλωστε οι δύο πρωτοπόροι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και κανείς δεν σκέπτεται ότι ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ο Ιωνικός στη Νίκαια και μετά ο Άρης πάλι στο Πανθεσσαλικό.

Το πρωτάθλημα της Super League 1 επαναρχίζει με την 6η αγωνιστική και θα βρει την βολιώτικη ομάδα αντίπαλη με τον ΠΑΟΚ, που επίσης έχει τέσσερις νίκες, μετά από πέντε αγωνιστικές, κι ενώ ο Βόλος πέρσι και πρόπερσι είχε ήττες (1-0 και 3-1) στην Τούμπα….

Οι κυανέρυθροι θέλουν συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα και ενώ ήδη έχουν πάρει μια σημαντική διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές, που θα παλέψουν πιθανότατα για τα πλέι οφ.

Την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ πιθανόν θα υπάρξει η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάτιτς Κότνικ.

Στους ρυθμούς του αγώνα με τον Βόλο κινούνται και στον ΠΑΟΚ και χθες ο Σίντκλεϊ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, κάτι που σημαίνει ότι το πρόβλημα στον δικέφαλο είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1. Επίσης ο Κρέσπο δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα σε αντίθεση με Ίνγκασον και Μουργκ, που έβγαλαν χωρίς πρόβλημα την προπόνηση.

Καραντώνης στο ΠΑΟΚ – Βόλος

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βόλος την Κυριακή 17/10 στις 16:00. Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ενώ διαιτητές VAR θα είναι οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας). Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Αίας Δάλλας (Ηπείρου).

Ευάγγελου στο ΠΑΣ-ΟΣΦΠ

Τους διαιτητές και τους βοηθούς τους, που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, έκανε γνωστούς η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών, ενώ ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας θα σφυρίξει στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό θα διευθύνει ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτησίες:

Σάββατο (16/10)

18.15 Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

20.30 Παναθηναϊκός – Ιωνικός

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΑVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Κυριακή (17/10)

16.00 ΠΑΟΚ – Βόλος

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας)

16.00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Κουκουλάς (Λέσβου)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

20.30 ΑΕΚ – Ατρόμητος

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Λασιθίου)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΑVAR: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

20.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑVAR: Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής)

Δευτέρα (18/10)

19.30 Λαμία – Άρης

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Ο Πανσερραϊκός στο Κύπελλο

Ο Βόλος που κληρώθηκε με τον Πανσερραϊκό στην 5η φάση του Κυπέλλου, στις τρεις προηγούμενες χρονιές του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχει δώσει 12 αγώνες για το θεσμό και η σερραϊκή ομάδα ήταν ξανά αντίπαλος!

Ο Πανσερραϊκός, που φέτος δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας στη Νεάπολη τον Θησέα με σκορ 2-4 στη διαδικασία των πέναλτι, μιας και ο κανονικός αγώνας και η παράταση ήταν 2-2, έχει δυσκολέψει στο πρόσφατο παρελθόν τον Βόλο, που προκρίθηκε εις βάρος του στα πέναλτι.

Ηταν την περίοδο 2019-20 (1-1 στις Σέρρες) στο Πανθεσσαλικό που ο Σάκης Γκαραβέλης αποκρούοντας δύο πέναλτι χάρισε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου στον Βόλο, ο οποίος κατάφερε να «περάσει» κερδίζοντας με 4-2 στη «ρωσική ρουλέτα» τον Πανσερραϊκό (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση). Ο ΝΠΣ Βόλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μάντζη, αλλά χαλάρωσε και ισοφαρίστηκε στο 90’ από τον μαχητικό Πανσερραϊκό (1-1). Τελικά, αν και έπαιξε με δέκα από το 100’ (αποβολή Μάντζη), επικράτησε 4-2 στα πέναλτι.

Εκεί, «μίλησε» ο Γκαραβέλης και ο Λύρατζης ήταν εύστοχος στην τελευταία εκτέλεση των «κυανέρυθρων» για το τελικό 4-2. Η σειρά των πέναλτι: Τσοκάνης 1-0, Τριανταφύλλου 1-1, Tσίκα 2-1, Κόντσι απέκρουσε ο Γκαραβέλης, Τσαούσης άουτ, Κασμερίδης 2-2, Τόρες 3-2, Πολύζος απέκρουσε ο Γκαραβέλης και Λύρατζης 4-2.

Μέχρι 20/10 η διάθεση των διαρκείας

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου