Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για το 3 στα 3, την κορυφή και το ρεκόρ ο ΝΠΣ Βόλος

για-το-3-στα-3-την-κορυφή-και-το-ρεκόρ-ο-νπσ-408170

Με στόχο την τρίτη σερί νίκη στην 3η αγωνιστική της Super League 1 ο Βόλος θα υποδεχτεί σήμερα (20:30- Cosmote Sport 1 HD) στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο, έχοντας την ψυχολογία, την θέληση, την πίστη και τα κίνητρα που θα τον οδηγήσουν στο 3 στα 3 και στα ρεκόρ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα πετυχαίνοντας τις νίκες με Λαμία (2-1) και στη Ριζούπολη (1-3) θέλει την ανάλογη συνέχεια, για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να γίνει η 8η επαρχιακή ομάδα στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας που κάνει ξεκίνημα με 3 νίκες.

Ο ΝΠΣ Βόλος στην πρώτη του παρουσία στην Super League το 2019-20 ξεκίνησε επίσης με 2 νίκες (1-2 τον Πανιώνιο, 1-0 τον Αρη) και έχασε στην 3η αγωνιστική από τον ΟΣΦΠ, ενώ πέρσι ξεκίνησε με νίκη 0-2 στο Περιστέρι και έχασε στην 2η από τον Αρη (0-1) στο Βόλο. Σήμερα στις 8.30 έχει την ευκαιρία πετύχει τρίτη σερί νίκη για πρώτη φορά πιστοποιώντας και ότι η φέτος “φτιάχτηκε” για το ακόμη καλύτερο!

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στα δύο πρώτα ματς έδειξε χαρακτήρα, είχε νοοτροπία νικητή, εκμεταλλευόμενη την πίεση που άσκησε από νωρίς, σκοράροντας στο πρώτο δεκάλεπτο κάτι που θέλει και σήμερα το βράδυ, κλείνοντας την 3η αγωνιστική της Super League 1, αφού συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί θα συνεχίσει να είναι και στην κορυφή!

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Ο Ατρόμητος

Ο Άνχελ Λοπεθ επιστρέφει σήμερα στο Βόλο ως προπονητής του Ατρόμητου, χωρίς νίκη ως τώρα και με απουσίες, καθώς δεν έχει στην αποστολή τους Κλωναρίδη, Χατζηισαΐα, Μπετινέλι και Νταβιώτη.

Την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου στελεχώνουν οι: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος και Τζαβίδας.

Δυο χρονιές 8 ματς 3 νίκες

Δυο νίκες είχε πέρσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Βόλος επί του Ατρομήτου. Στο πρώτο ματς 13/9/20 στο Περιστέρι ο Βόλος κέρδισε 0-2 (77’ Δουβίκας, 88’ πεν. Μπαριέντος) και στον β’ γύρο 4/1/21 υπήρξε και νίκη στο Πανθεσσαλικό με σκορ 1-0 (36’ Περέα) ενώ στο τελευταίο περσινό (15/5/21) ματς στα playout ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 (62΄πεν. Ούμπιντες) στο Περιστέρι!

Την προηγούμενη περίοδο (2019-2020) υπήρξαν 5 συναντήσεις με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Βόλος αρχικά έχασε στο Πανθεσσαλικό στις 6/10/19 με 2-3 (7’, 36’ Τόρες-39’ Ανδρούτσος, 43’ πεν. Μανούσος, 62’ Γιακουμάκης), ενώ στη συνέχεια σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαιξε τρία ματς, εκ των οποίων τα δυο ήταν για το κύπελλο: 7/1/20 (ΚΥΠ) Βόλος-Ατρόμητος 0-3 (2’ Γούτας, 63’, 76’ Βέλλιος), 14/1/20 (ΚΥΠ) Ατρόμητος-Βόλος 0-2 (13’, 22’ πεν. Γκουαροντσένα) και 19/1/20 Ατρόμητος-Βόλος 0-0 και υπήρξε συνάντηση και στα πλέι άουτ: 11/7/20 Βόλος-Ατρόμητος 2-3 (49’ Κυζιρίδης, 68’ Τσοκάνης- 8’, 38’, 44’ Μανούσος).

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Βόλου με τον Ατρόμητο γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο και σήμερα από τις 9.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ., καθώς με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριό τους.

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος-Ατρόμητος γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr (οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ και όλες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ).

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test, έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου».

Τζήλος ο διαιτητής

Ο Θανάσης Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση Βόλος- Ατρόμητος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 20:30, στο πλαίσιο της 3ης και εμβόλιμης αγωνιστικής.

Ο Τζήλος έχει σφυρίξει και πέρσι (13/9/20) ματς με τον Ατρόμητο με τους κυανέρυθρους να φεύγουν νικητές (0-2) από το Περιστέρι. Το 2019 ήταν διαιτητής σε δυο ήττες στην Ξάνθη (3-1) και στο Χαριλάου (4-0), ενώ πέρσι στο 1-1 στην Τρίπολη που άδικα είχε αποβάλει τον Φεράρι και στην ήττα 3-1 στην Τούμπα.

Φέτος ο διεθνής Λαρισαίος ρέφερι ήταν στην πρεμιέρα στο Άρης-ΟΦΗ 0-0, ενώ είχε και δυο διεθνή παιχνιδια το Πούσκας Ακαντέμια-Ιντερ Τούρκου 2-0 για το Conference League και το Λίνκολν Ρεντ Ιμπς-Σλόβαν Μπρατισλάβα 1-3 για το Europa League.

Σήμερα στο Πανθεσσαλικό βοηθοί του Τζήλου θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας) και Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου), τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ στο VAR θα είναι οι Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Το ματς του Πανθεσσαλικού είναι το τελευταίο χρονικά της 3ης αγωνιστικής της Super League 1, που διεξάγεται μεσοβδόμαδα κι ενώ νωρίτερα (18:15) σήμερα Πέμπτη 23/9 γίνεται το ματς Ιωνικός- ΠΑΣ Γιάννινα με διαιτητή τον Βολιώτη Μάνο Σκουλά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου