Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττα με 4-3 ο ΝΠΣ Βόλος από τον Αρη σε χορταστικό φιλικό

ηττα-με-4-3-ο-νπσ-βόλος-από-τον-αρη-σε-χορτα-469770

Γκολ «με το τσουβάλι» στο φιλικό του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Αρη και ΝΠΣ Βόλος, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 4-3.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έδειξε τις αρετές της μεσοεπιθετικά και αδυναμίες αμυντικά σε ένα χορταστικό παιχνίδι προετοιμασίας, το οποίο θεωρητικά ήταν το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία, όμως, παραμένει στον «αέρα».

Στο 20’ ο προωθημένος στόπερ Φαμπιάνο με σουτ χωρίς να σκάσει η μπάλα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάμα έγραψε το 1-0, ενώ στο 27’ ο Μπερτόγλιο ήταν εύστοχος μέσα από την περιοχή με περίτεχνο σουτ με εσωτερικό φάλτσο και σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Αργεντινός βγήκε στο τετ-α-τετ μετά την κατά λάθος τροφοδότηση του… Μπαριέντος, ο οποίος προσπάθησε να κόψει την μπάλα, αλλά τελικά έβγαλε τετ-α-τετ τον αντίπαλό του άθελά του.

Ο ΝΠΣ Βόλος όχι απλώς αφυπνίστηκε μετά την εξέλιξη αυτή, αλλά κατάφερε με δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει και να πάει με το 2-2 στα αποδυτήρια.

Στο 43’, ο Πουρίτα βγήκε στην πλάτη του Λούμορ που τον έχασε, έκανε το κοντρόλ, που έδωσε ύψος στην μπάλα, και προλαβαίνοντας με κεφαλιά τον τερματοφύλακα Ντένις μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 45’. Ο Μπαρτόλο έκλεψε μετά από κακή πάσα του Ντένις προς τον Φαμπιάνο με τα πόδια, προχώρησε και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα τον Βραζιλιάνο πορτιέρε, που μπορεί να έπεσε, αλλά ήταν εκτός θέσης και δεν απέτρεψε το 2-2.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμα στο 49’ έγινε 3-2, με την εσχάτη των ποινών να δίνεται για σπρώξιμο του Ρεγκατίν πάνω στον σκόρερ. Ακολούθως στο 56’, ο Εντιαγέ με κεφαλιά θα μπορούσε να κάνει το 4-2, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΝΠΣ Βόλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια για δεύτερη φορά με τον νεαρό Τερεζίου να δέχεται πάσα με το στήθος από τον Μπαρτόλο και να σουτάρει στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή στο 80’.

Το 3-3, ωστόσο, δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο 91’ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Κούζντρα σε σουτ του Ματίγια, ο οποίος ανέλαβε να το εκτελέσει, κάτι που έκανε εύστοχα για το τελικό 4-3.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (76’ Σάκιτς), Λούμορ (53’ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (82’ Ασλανίδης), Εντιαγέ (69’ Τζέγκο), Σάσα (85’ Ματίγια), Γκάμα (53’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (69’ Χαΐροβιτς), Μάνος (85’ Ντουάρτε).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν (68’ Κότνικ), Μπαριέντος (69’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φερνάντες (46’ Βοϊτκόφσκι), Φεράρι, Γκιουλέν (68’ Γκρίλο), Πουρίτα (69’ Κούζντρα), Ρεγκατίν (69’ Τερεζίου), Ρομέρο (68’ Ρινέρ), Φαν Φέερτ (69’ Ροσέρο), Τσοκάνης (69’ Σοάρες).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου