Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η πρόβα τζενεράλε για ΝΠΣ Βόλος με τον Άρη

σήμερα-η-πρόβα-τζενεράλε-για-νπσ-βόλος-471959

Σήμερα διεξάγεται το φιλικό παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 4 και θα ξεκινήσει στις 20.00. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ θα δώσει το τελευταίο της τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, επομένως αντιμετωπίζει αυτήν την αναμέτρηση ως πρόβα τζενεράλε.

Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σ’ ένα μεγάλο μέρος του αγώνα η ενδεκάδα που η τεχνική ηγεσία σκέφτεται να παρατάξει και στον αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ 1 με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Μέχρι τώρα, ο 32χρονος Ισπανός προπονητής, που έχει προσπαθήσει ν’ αλλάξει το αγωνιστικό στυλ της ομάδας του, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο χτίσιμο του παιχνιδιού από την άμυνα, έχει δείξει ότι προβάδισμα για το αρχικό σχήμα έχουν οι Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια, Πουρίτα και Φεράρι για τα άκρα της άμυνας και για τη θέση των στόπερ οι Ρομέρο και Γκιουλέν, με την υποσημείωση ότι ο δεύτερος μπορεί να καθίσει στον πάγκο, αν ο Γκρίλο ξεπεράσει τελείως το θέμα τραυματισμού του.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Τσοκάνης αυτήν την εποχή, λόγω του ότι ο Σοάρες δεν έχει την απαιτούμενη ετοιμότητα, παίρνει φανέλα βασικού, έχοντας ως παρτενέρ τον Μπαριέντος, που έχει πιο πολυσύνθετο ρόλο.

Από κει και πέρα ο Φαν Βέερτ είναι η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, ενώ πίσω απ’ αυτόν δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτήν την εποχή ο Μπαρτόλο για τα αριστερά, ο Φερνάντεζ για τον άξονα, ενώ για τα δεξιά, αν είναι απόλυτα εντάξει, θα προτιμηθεί ο Ορόζ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω μικροπροβλημάτων στο φιλικό με τον Αστέρα. Ασφαλώς, υπάρχουν κι άλλες λύσεις μεσοεπιθετικά με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ρεγκατίν, αλλά και ο Πουρίτα για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Φυσικά, δεν μπορεί να ξεγράψει κανείς και τη λύση με τρεις στην άμυνα, σχηματισμό που ο Αμπασκάλ έχει δουλέψει αρκετά.

Φιλικό Νο 10

Οι κυανέρυθροι μέχρι στιγμής έχουν δώσει πέντε φιλικά στην Ελλάδα με τον Θησέα (νίκη με 7-0 στην Πορταριά), τον ΠΑΟΚ (ήττα με 3-1 στην Τούμπα), τον Παναιτωλικό (νίκη με 1-0 στη Λαμία), τον ΟΦΗ (2-1 στο Πανθεσσαλικό) και τον Αστέρα Τρίπολης (0-1 στο Πανθεσσαλικό).

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε Ολλανδία και Βέλγιο ο ΝΠΣ Βόλος αντιμετώπισε την ολλανδική Βικτώρια (νίκη με 9-0), έπειτα τις βελγικές Μαλίν (ήττα με 2-1) και Ντάινζε (ήττα με 1-0) και τέλος την ολλανδική Ουτρέχτη (ήττα με 6-2). Αρα το σημερινό είναι το Νο 10 φιλικό.

Είσοδος με 15 ευρώ

Ο αγώνας θα γίνει με κόσμο και η γενική είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν. Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο). Για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα (18:00) πριν τη σέντρα. Να σημειωθεί ότι το ματς θα μεταδοθεί και μέσω του Web TV του Novasports.gr σε audio streaming (σ.σ. ραδιοφωνική μετάδοση) σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Θωμά Μίχου.

To ρόστερ

Το ρόστερ μέχρι στιγμής του ΝΠΣ Βόλος αποτελούν οι Κλέιμαν, Κότνικ Παπαδόπουλος (τερματοφύλακες), Κούζντρα, Πουρίτα, Φεράρι, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκρίλο, Γκιουλέν, Λογαράς, Τριανταφύλλου (αμυντικοί), Σοάρες, Μπαριέντος, Τοσκάνης, Νίνης, Ριένστρα, Μπαρτόλο, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Πάολο Φερνάντεζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς (μέσοι), Φαν Βέερτ, Ροσέρο, Τερεζίου (φορ).

Στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος

Η Super League Interwetten προγραμμάτισε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη (17/8) για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Μία εβδομάδα ακριβώς πριν τη σέντρα της Super League Interwetten (21/8) και στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (13/8) δεν εγκρίθηκε το νέο πρωτάθλημα, λόγω της έλλειψης απαρτίας των ομάδων.

Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου, παραμένει στον “αέρα”, αφού πέντε ομάδες της Super League Interwetten δεν έδωσαν το παρών στη Γενική Συνέλευση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Την ερχόμενη Τρίτη (17/8) θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη ΓΣ, όπου θα διεξαχθεί νέα ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να συμφωνήσουν τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή 11 ομάδες.

Στο πλευρό των πυρόπληκτων

Την ίδια στιγμή, η διοργανώτρια αρχή στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων, καθώς εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της για την επιλογή των κατάλληλων δομών στήριξης. Η σχετική ανακοίνωση της Super League Intetwetten:

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος της Super League, ώστε να επιλεγούν με απόλυτα διαφανή τρόπο, οι πλέον κατάλληλες δομές στήριξης πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, αλλά και ζώων, προκειμένου η διοργανώτρια να προχωρήσει στην ενίσχυσή τους. Παράλληλα, η Super League θα αναλάβει σχετικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φίλαθλης κοινής γνώμης, την 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος έχουν τεθεί σε διάθεση εδώ και πάνω από ένα μήνα. Χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)………….700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…..200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)………100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Ενημερώνουμε ότι βάσει κυβερνητικής απόφασης, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι αποδεδειγμένα νοσούντες το τελευταίο εξάμηνο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου