Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Κύπελλο ή έξοδος στην Ευρώπη»  

κύπελλο-ή-έξοδος-στην-ευρώπη-475226

Το σύνθημα για έναν τίτλο, όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ή για την έξοδο στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των καινούργιων αποκτημάτων του ΝΠΣ Βόλος, που έγινε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Ξενία.

Ο πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος της πόλης έβαλε ψηλά τον πήχη στον χαιρετισμό του, με τον οποίον ολοκληρώθηκε η όμορφη εκδήλωση.

Ο Μάνος Παναγιωτόπουλος, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, που ανέλαβε την παρουσίαση, τόνισε αρχικά: «Σε λιγότερο από δέκα μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα και σήμερα βρισκόμαστε εδώ, για να παρουσιάσουμε τις νέες φανέλες και τα μεταγραφικά αποκτήματα. Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά και στόχος μας κάθε χρόνο είναι να τερματίζουμε όλο και πιο ψηλά.

Οι φίλαθλοι που πιστεύουν σε μία ισχυρή ομάδα αυξάνονται και προσδοκία μας είναι αυτή τη σεζόν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, γιατί οι Βολιώτες αξίζουν να έχουν μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το παρόν και το μέλλον αυτής της ομάδας είναι ευοίωνο».

Ακολούθως, προβλήθηκε το βίντεο με τα εισιτήρια διαρκείας, με την επισήμανση του κ. Παναγιωτόπουλου ότι «ο Βόλος είναι ικανός να ενώσει την πόλη που αγαπάμε».

Στη συνέχεια προβλήθηκε νέο βίντεο με τις πολύ σημαντικές στιγμές της περσινής πορείας, που κατέληξε στην κατάληψη της έβδομης θέσης της Super League.

Ασφαλώς, μετά έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, που ανέλαβαν να την κάνουν τρία πολύ όμορφα κορίτσια. Πρώτα, παρουσιάστηκε η λευκή εμφάνιση με κόκκινα μανίκια και μαύρες λεπτομέρειες, η δεύτερη εμφάνιση ήταν αυτή με κόκκινη μπλούζα και κόκκινη σορτσάκι και τρίτη η ριγέ, με κόκκινη-μπλε μπλούζα και μπλε σορτσάκι, που ήταν η εμφάνιση στις δυο πρώτες χρονιές σε Γ’ Εθνική και Football League, που σήμαναν ισάριθμες ανόδους.

Μετά ήταν η σειρά των 16 νέων μεταγραφικών αποκτημάτων με την εξής σειρά: Θανάσης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Μεταξάς, Αλέξανδρος Τερεζίου (οι τρεις νεότεροι), Μάτιτς Κότνικ, Γιακούμπ Κούζντρα, Εμιλιάνο Πουρίτα, Ζαν Πιερ Ρινέρ, Λεβάν Γκιουλέν, Φράνκο Ρομέρο, Αλεξ Σοάρες, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντεζ, Καμίλ Βοϊτκόφκσι, Νικολάς Ορόζ, Αντριάν Ρεγκατίν, Τομ Φαν Βέερτ.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές έτοιμοι για σέντρα

Ο Ολλανδός Τομ Φαν Βέερτ

Μπέος: «Κύπελλο ή έξοδος στην Ευρώπη»

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, που απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό, αναφέροντας: «Οπως κάθε χρόνο, κάνουμε αυτήν την εκδήλωση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για να παρουσιάσουμε τους παίκτες, τους χορηγούς και τις εμφανίσεις. Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το μηδέν και ευτυχήσαμε μέσα σε τέσσερα να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Ευτύχησα να έχω δίπλα μου συνεργάτες που πίστεψαν σ’ αυτό το όραμα και κάθε χρόνο γινόμασταν όλο και πιο δυνατοί. Για να συνεχιστεί η προσπάθεια, η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να στηρίζεται από τους χορηγούς, τους φιλάθλους και το Δ.Σ. και όλοι μαζί να γνωρίζουμε μεγάλες επιτυχίες. Είναι θέμα χρόνου όσο δύσκολες στιγμές και αν βιώνουμε, όσο είμαστε ενωμένοι και αν υπάρχει βούληση και συνεργασία, να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Η φετινή χρονιά είναι κομβική γι’ αυτήν την ομάδα και την πόλη ολόκληρη και έχουμε προετοιμαστεί, ώστε αυτή η ομάδα να καθιερωθεί και να πανηγυρίσει πολύ σύντομα έναν τίτλο και δε μιλάω για πρωτάθλημα, που είναι πολύ δύσκολο, αλλά ένα Κύπελλο ή την έξοδο στην Ευρώπη. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, αρκεί να μείνετε κι εσείς κοντά στην ομάδα και κάθε χρόνο να πληθαίνουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου