Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττα με 0-1 από τον Αστέρα

ηττα-με-0-1-από-τον-αστέρα-476719

Στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά, που έγινε στο Πανθεσσαλικό με σκοπό τη στήριξη του Ορφανοτροφείου και της Φλόγας, αναμετρήθηκαν ο οικοδεσπότης ΝΠΣ Βόλος και ο Αστέρας Τρίπολης. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο Αστέρας κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη με 0-1 και να κατακτήσει το τρόπαιο. Το σημαντικότερο, ασφαλώς, όλων ήταν η ενίσχυση των δύο ιδρυμάτων.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, αλλάζοντας τα 5/11 της ενδεκάδας σε σχέση με το ματς με τον ΟΦΗ, επέλεξε το 3-5-2, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια και στόπερ τους Λογαρά, Ρομέρο και Γκιουλέν. Ολη την πλευρά έπαιζαν οι Πουρίτα και Φεράρι, στον άξονα ο Τσοκάνης ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος με εσωτερικούς μπροστά του, τους Μπαριέντος και Φερνάντεζ, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Ρεγκατίν, Βαν Φέερτ. Ωστόσο, από το 52’ και μετά ο ΝΠΣ Βόλος έπαιξε με τετράδα πίσω.

Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς άλλαξε όλη την ενδεκάδα του σε σύγκριση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Στο 37’ ο Αλβαρες ανάγκασε τον Κότνικ να πέσει στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Ο Μπενίτο σε αντεπίθεση βγήκε στο τετ-α-τετ μετά από κακή αντίδραση του Γκιουλέν, που πήγε να διώξει με το κεφάλι, αλλά δε βρήκε την μπάλα. Ο παίκτης του Αστέρα το εκμεταλλεύτηκε και μόνος με τον Κότνικ τον πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1.

Στο 73’ ο Ρεγκατίν σούταρε πάνω στον Τσιφτσή που μπλόκαρε. Ιδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βοϊτκόφσκι στο 75’, ενώ δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, αφού και στο 89’ ο Φεράρι είδε το σουτ που έκανε να φεύγει πάνω από την εστία.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Λογαράς, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντεζ, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Βοϊτκόφσκι, Μπαρτόλο, Παπαδόπουλος, Τερεζίου, Σοάρες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Αλβαρες, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Καπίγια, Τιλίκα, Σονί, Μπενίτο

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αλή Μπαμπά, Γκαρθία, Ατιέντσα, Καστάνιο, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Ρέτζις, Μπαράλες

*Στον μικρό τελικό στο ΕΑΚ, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου με ανατροπή. Το γκολ του Κωτσόπουλου στο 47’ έβαλε μπροστά τους Περιστεριώτες, με τους Μπαλογιάννη στο 89’ και Φαν Ντάινεν στο 92’ να σκοράρουν για τους Κρητικούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου