Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Ουάρντα

απέσυρε-το-ενδιαφέρον-για-ουάρντα-491354

Με γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωσε πως η κυανέρυθρη ΠΑΕ αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είναι προς παραχώρηση από τον ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή που ο Αμρ Ουάρντα είδε τη φετινή παρουσία του στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται κατόπιν σχετικής απόφασης του συλλόγου, επανήλθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του ΝΠΣ Βόλος για να τον επανεντάξει στο δυναμικό του. Με γραπτή δήλωσή του όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωσε πως ο σύλλογος αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο παίκτη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου: «Είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αδυναμία που έχω στον Χαμπίμπι, τον γνωστό Ουάρντα και πως θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα του Βόλου, όπως επίσης γνωστό είναι και το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Βόλος για την απόκτησή του.

Ομως η ποδοσφαιρική αξία του κάθε παίκτη, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν μου είναι αρκετή για συνεργασία αν δεν συνοδεύεται από αρχές και αξίες και μια πλήρως αποδεκτή κοινωνικά συμπεριφορά.

Ετσι δυστυχώς υποχρεούμαι να αποσύρω το ενδιαφέρον που είχα να τον εντάξω στην ομάδα μας. Περιπτώσεις σαν κι αυτή πιστεύω ότι δεν έχουν θέση στο παγκόσμιο και το ελληνικό, ιδιαίτερα, ποδόσφαιρο.

Αχιλλέας Μπέος».

Σήμερα με Παναιτωλικό

Σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου στις 18:30 είναι προγραμματισμένο να δοθεί το επόμενο φιλικό τεστ για τον ΝΠΣ Βόλος και αντίπαλος θα είναι ο Παναιτωλικός αλλά στο γήπεδο της Λαμίας! Ο Παναιτωλικός, που φέτος έχει προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, προετοιμάζεται στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, και την Κυριακή επικράτησε με 3-1 της Λαμίας. Στο 10’ ο Ντουάρτε βγήκε στην κόντρα και τροφοδότησε τον Βέργο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 35’ ο Μεντόσα μετά από ωραία κάθετη διείσδυση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Η Λαμία μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στο 41’. Στο 63’ από σέντρα του Περέιρα και γύρισμα του Καρέλη, ο Καββαδίας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού. Η Λαμία είχε δοκάρι με τον Προβυδάκη στο τέλος του α’ μέρους.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μαρτίνεζ, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Νούνιες Ελευθεριάδης (25’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Μανούσος. Έπαιξαν και οι Σαραμαντάς, Βύντρα, Μαζουλουξής, Μαργαρίτης, Γκούγκα, Τρούμπουλος, Ταϊρόν, Νικολόπουλος, Τσούκαλος.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Μαλής, Βργκοτς, Λούι, Χουχούμης, Ντίας, Φυτόπουλος, Μπελεβώνης Στ., Ντουάρτε, Μεντόσα, Βέργος.

Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Ροντρίγκες (58’ Μελίσσας), Μαλής, Κορνέλιους, Μπελεβώνης Στ., Περέιρα, Τσιγγάρας (λ.τ. 70’ Σκιαδάς), Μπελεβώνης Χρ., Μπαρμπόσα, Ντουάρτε (70’ Σκόνδρας), Καρέλης, Καββαδίας.

Συνέχεια με τουρνουά

Ο ΝΠΣ Βόλος, στην τρίτη του συμμετοχή στην Super League 1, ξεκινά φέτος το πρωτάθλημα από το Πανθεσσαλικό, όπου και τελειώνει η κανονική περίοδος στις 15 Μαΐου 2022. Η σέντρα θα γίνει το διήμερο 21-22 Αυγούστου, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τη Λαμία ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας, αλλά με διπλά στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι. Ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας θα δώσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή των ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου θα διεξαχθεί το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΝΠΣ Βόλος, το διάστημα 8-10 Αυγούστου.

Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο ίδρυμα «Φλόγα» και το «Ορφανοτροφείο Βόλου». Ο οικοδεσπότης ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος τον Αστέρα Τρίπολης στις 8 Αυγούστου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα αναμετρηθούν οι νικητές των δύο αγώνων.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου