Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπορεί να δώσει περισσότερα στον ΝΠΣ Βόλος ο Νικολάς Ορόζ

μπορεί-να-δώσει-περισσότερα-στον-νπσ-β-493140

Με τον Νικολάς Ορόζ να βρίσκεται ήδη στον Βόλο και να προπονείται με τους κυανέρυθρους του ΝΠΣ Βόλος συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανέρυθρων, με τον Αργεντινό μέσο να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Ρασίνγκ Κλουμπ, μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα, όχι μόνο με την έννοια του κλασικού «δεκαριού».

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός χαφ, που αποκαλείται στην πατρίδα του και «El Mago», αγωνίστηκε πέρσι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ως εσωτερικός μέσος, θέση που δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και στη νέα του ομάδα.

Πέραν από την οργάνωση του παιχνιδιού μπορεί να κάνει και τις δουλείες ενός «οκταριού», καλύπτοντας ίσως και το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Ριένστρα, εφόσον παίζει δίπλα σε έναν αμυντικό μέσο.

Σε τέτοιο ρόλο εξάλλου χρησιμοποιήθηκε και στα ΗΑΕ και την Αλ Βασλ και δεν αποκλείεται στο 4-2-3-1 του Αμπασκάλ, να «κουμπώσει» σε ένα ρόλο που έχει ήδη παίξει με επιτυχία.

Σημειώνεται πως ο Ορόζ βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στον Βόλο, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους κυανέρυθρους, που πρέπει να διευθετήσουν μια σειρά από γραφειοκρατικά θέματα.

Κρίσιμη ημέρα για τα τηλεοπτικά

Κρίσιμες παραμένουν οι ώρες για να υπάρξει λύση στα τηλεοπτικά της Super League και να μην υπάρξει εμπόδιο στη σέντρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στις 21 Αυγούστου.

Οι εκκρεμότητες παραμένουν αρκετές και όσο περνάει ο καιρός τόσο στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια για οριστικές και επίσημες λύσεις.

Στο μέτωπο των «6» ομάδων (Βόλος ΝΠΣ, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης) που κινούνται μαζί για να βρουν τηλεοπτική στέγη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Οι… ζυμώσεις με φόντο την εν εξελίξει διαπραγμάτευση με το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote Tv συνεχίζονται και σχετίζονται με το «κάτι παραπάνω» που αναζητούν όσον αφορά στο οικονομικό αντίτιμο οι ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή ημέρα είναι πολύ καθοριστική, καθώς οι «6» αναμένεται να έχουν τις τελικές επαφές με την Cosmote TV και υπάρχει η αίσθηση ότι θα συμφωνήσουν οριστικά για να δοθεί επιτέλους λύση στο συγκεκριμένο σήριαλ.

Ωστόσο, κάτι ακόμα που θα απαιτήσουν οι συγκεκριμένες ομάδες από τη Super League και θα προσπαθήσουν να το περάσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής αύριο Τρίτη για να υπογράψουν με την Cosmote TV, είναι να μπει ρητή δέσμευση που να αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-2023 ότι θα υπάρχει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και η ίδια η λίγκα θα μοιράζει τα χρήματα που θα λαμβάνει από τους τηλεοπτικούς παρόχους.

Είναι σαφές ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς πλέον δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για νέες… παρατάσεις και πρέπει να δοθούν λύσεις, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, προκειμένου να έχουμε σέντρα στη φετινή Super League στις 21 Αυγούστου.

Ευχές σε Πέτρο Κύρκο για γρήγορη επιστροφή

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση που υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Πέτρος Κύρκος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστών.

Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής, που ακολούθησε την προετοιμασία στην Ολλανδία, χειρουργήθηκε και η κυανέρυθρη ΠΑΕ του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Αναλυτικά:

«Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση που υποβλήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πέτρος Κύρκος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας υπέστη ρήξη χιαστών. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Πέτρο Κύρκο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επανέλθει στη δράση».

Αύριο με Παναιτωλικό

Ο ΝΠΣ Βόλος, στην τρίτη του συμμετοχή στην Super League 1, ξεκινά φέτος το πρωτάθλημα από το Πανθεσσαλικό, όπου και τελειώνει η κανονική περίοδος στις 15 Μαΐου 2022. Η σέντρα θα γίνει το διήμερο 21-22 Αυγούστου, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τη Λαμία ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας, αλλά με διπλά στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Αύριο Τρίτη 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να δοθεί το επόμενο φιλικό τεστ για τον ΝΠΣ Βόλος και αντίπαλος θα είναι ο Παναιτωλικός αλλά στο γήπεδο της Λαμίας!

Ο Παναιτωλικός, που φέτος έχει προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, προετοιμάζεται στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, και θα βρεθεί στη Λαμία για το φιλικό με τους κυανέρυθρους, ενώ σήμερα θα παίξει και με την ομάδα της Λαμίας.

Συνέχεια με τουρνουά

Με τη συμμετοχή των ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου θα διεξαχθεί το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ΝΠΣ Βόλος, το διάστημα 8-10 Αυγούστου.

Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν στο ίδρυμα «Φλόγα» και το «Ορφανοτροφείο Βόλου». Ο οικοδεσπότης ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος τον Αστέρα Τρίπολης στις 8 Αυγούστου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα αναμετρηθούν οι νικητές των δύο αγώνων.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου