Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πήρε Ρεγκατίν ο ΝΠΣ Βόλος

πήρε-ρεγκατίν-ο-νπσ-βόλος-497469

Την πρώτη από τις δύο «έτοιμες» μεταγραφές, που κάνουν τη διαφορά, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Βόλος, έχοντας έτοιμη και τη δεύτερη και είναι σε καλό δρόμο για δύο ακόμη, που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα και θα καλύψουν τα κενά.

O Aντριέν Ρεγκατiν αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΝΠΣ Βόλος, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα χθες Πέμπτη. Ο Γαλλομαροκινός βραχύσωμος μεσοεπιθετικός (1,68μ.) προέρχεται από μια καλή σεζόν με την τουρκική Αλτάι, με την οποία μέτρησε 4 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας περάσει στο παρελθόν από τις Ακίσασπορ και Ανκαρασπορ, όπως επίσης και από την Τουλούζ, που κατέγραψε 11 γκολ και 19 ασίστ σε 163 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Μαροκινού μεσοεπιθετικού Αντριέν Ρεγκατίν. Ο Ρεγκατίν, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την Τουλούζ (144 συμμετοχές, 9 γκολ), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Τουρκία σε Οσμανλισπόρ (61 συμμετοχές, 6 γκολ), Ακχίσασπορ (23 συμμετοχές, 3 γκολ) και Αλτάι (30 συμμετοχές, 4 γκολ). Ο Ρεγκατίν έχει περάσει και από την Αμερική φορώντας τη φανέλα του Σινσινάτι, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Μαρόκο. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει του Αντριέν Ρεγκατίν στην οικογένειά της».

Στον ΝΠΣ Βόλος βλέποντας κάποια κενά στο ρόστερ, αλλά και την ατυχία με παίκτες που τραυματίστηκαν στην προετοιμασία, άμεσα βρήκαν τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά ισχυροποιώντας την ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκαλ και μετά τον Ρεγκατίν σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η συμφωνία με τον Ορόζ.

Ο Αργεντινός Νικολάς Ορόζ είναι στον Βόλο, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος.

Η συμφωνία με τον 27χρονο επιτελικό μέσο άλλωστε υπάρχει εδώ και καιρό και στη βολιώτικη ΠΑΕ θα τον αποκτήσουν δανεικό για έναν χρόνο από τη Ρασίνγκ Κλουμπ θεωρώντας πάντως τον παίκτη τον ιδανικό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στον ΝΠΣ Βόλος μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ολλανδού Νταν Ριένστρα που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και τέθηκε νοκ άουτ για περίπου έξι μήνες θα προχωρήσουν σε μια επιπλέον μεταγραφή, για να καλυφθεί το κενό του 29χρονου παίκτη στον άξονα, καθώς περίμεναν πολλά από αυτόν, ενώ οι άλλες μεταγραφικές κινήσεις έκτος του αμυντικού χαφ αφορούν στο ένα άκρο της άμυνας δεξιά και ακόμη μία πλευρά της επίθεσης μετά και τον Ρεγκατίν.

Για τον ΝΠΣ Βόλος το εν Ελλάδι επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου