Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σταμάτησε στα εννιά ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στη Βικτώρια

σταμάτησε-στα-εννιά-ο-νπσ-βόλος-κόντρα-517660

Με 9-0 επικράτησε ο ΝΠΣ Βόλος της Βικτώρια ’03 στο πρώτο φιλικό των «κυανέρυθρων» επί ολλανδικού εδάφους, σε ένα ματς όπου δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα λόγω της χαμηλής δυναμικότητας της αντιπάλου

Ωστόσο, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είχε την ευκαιρία να δει κάποια από τα στοιχεία που δουλεύει καθημερινά, ενώ οι παίκτες του είχαν τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές εξαντλητικές προπονήσεις.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ολλανδός Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος σημείωσε 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε, ενώ από ένα σημείωσαν οι Νίνης (πέν.) Ρομέρο, Πουρίτα, Γκρίλο και ένα αυτογκόλ σημειώθηκε έπειτα από πάσα του Κύρκου.

Η σύνθεση του ΝΠΣ Βόλος: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Ρομέρο, Τριανταφύλλου, Φερράρι, Λογαράς, Νίνης, Βοϊτκόφσκι, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κλέιμαν, Γκρίλο, Γκιουλέν, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Κύρκος και Ακριβόπουλος

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην Ολλανδία

Ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα οι ρυθμοί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος επί Ολλανδικού εδάφους, ενώ ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών «τεστ», με τον προπονητή Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να βλέπει και την ατομική και ομαδική βελτίωση τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Ο ΝΠΣ Βόλος θα παραμείνει στην Ολλανδία έως τις 25 Ιουλίου θέλοντας να αποκτήσει την ετοιμότητά του για την τρίτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 1 – το οποίο θα ξεκινήσει 21/8 – και ο χρόνος είναι «σύμμαχος» του Ισπανού προπονητή της Βολιώτικης ομάδας, που δοκιμάζει αρκετά συστήματα και δεν μένει μόνο σε αυτό με τα τρία στόπερ που είχε η ομάδα στο εν Ελλάδι φιλικό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Χθες βράδυ οι κυανέρυθροι έδωσαν το πρώτο διεθνές φιλικό τεστ με αντίπαλο την Βικτώρια ’03, ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ολλανδία, αλλά αύριο «ανεβαίνει» το επίπεδο και των αντιπάλων, αφού θα παίξει με την Μαλίν, 4 φορές πρωταθλήτρια Βελγίου, ενώ έχει κερδίσει και το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης την περίοδο 1987-88.

Για τη Βολιώτικη ομάδα στην Ολλανδία υπάρχουν ιδανικές προπονητικές εγκαταστάσεις, αλλά και καλές για προετοιμασία καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ από τους 23 ποδοσφαιριστές ακόμη στο ατομικό πρόγραμμα είναι ο Ολλανδός Νταν Ριένστρα.

Ως γνωστόν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος στην Ολλανδία μετέχουν 23 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 10 ήταν και στο περσινό ρόστερ (Μπόρις Κλέιμαν, Συμεών Παπαδόπουλος, Φράνκο Φεράρι, Τάσος Τσοκάνης Παύλος Λογαράς, Φάουστο Γκρίλο, Νταν Ριένστρα, Ζαν Μπαριέντος, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Σωτήρης Νίνης), άλλοι 9 είναι νεοαποκτηθέντες (Μάτιτς Κότνικ, Εμιλιάνο Πουρίτα, Λεβέντ Γκιουλέν, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντες, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Τομ Φαν Βέερτ, Φράνκο Ρομέρο και Γιάκουμπ Κούζντρα) αλλά και 4 νεαροί, οι Βολιώτες Βασίλης Ακριβόπουλος, Πέτρος Κύρκος και οι Αλέξανδρος Τερεζίου και Θανάσης Τριανταφύλλου.

Από τους νεοαποκτηθέντες δεν ακολούθησε την αποστολή ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ελβετός αμυντικός παρέμεινε στην Ελλάδα, για να κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις και θα ταξιδέψει τις προσεχείς μέρες στην Ολλανδία, για να γίνει ο 24ος της αποστολής.

Ενώ αύριο Σάββατο (17/7) ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει την ισχυρή βελγική Μαλίν, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ο Νίνης, ακολουθεί την Τρίτη 20/7 νέο φιλικό με την επίσης βελγική Ντάινζε, ενώ το άλλο Σάββατο 24 Ιουλίου θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουτρέχτη, στην οποία μεταγράφηκε φέτος από το Βόλο ο Τάσος Δουβίκας.

Εν Ελλάδι το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο στις 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας» και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητου.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Τα διαρκείας

Μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους και ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση του κόσμου. Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Ο Βόλος που μας ενώνει όλους», κυκλοφόρησε και το τηλεοπτικό σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861

Τη Δευτέρα η κλήρωση

Την προσεχή Δευτέρα (19/7, 20:30) θα γίνει η ηλεκτρονική κλήρωση της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, στον χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon, στον Αλιμο. Η διαδικασία θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι της Super League στο YouTube, ενώ η είσοδος στο χώρο θα γίνεται με την επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self-Test), ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (Rapid Test ή PCR Test).

Εκτακτη ΓΣ για την προκήρυξη

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα γίνει η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ με θέμα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Η έγκριση της δεν πέρασε στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο έπειτα από μπλόκο 10 ΠΑΕ λόγω τηλεοπτικών.

Η ανακοίνωση της Λίγκας: Ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 26/07/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Εγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
  2. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου