Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην Ολλανδία μπαίνουν οι βάσεις

στην-ολλανδία-μπαίνουν-οι-βάσεις-520363

Την πρώτη τους προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους έκαναν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος, οι οποίοι από την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες κοντά στην πόλη Μπρέντα.

Μετά την πρώτη εβδομάδα προσαρμογής και τα φιλικά παιχνίδια με Θησέα και ΠΑΟΚ σε Πορταριά και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι κυανέρυθροι πέταξαν τη Δευτέρα το πρωί για την Ολλανδία, όπου έφτασαν το απόγευμα και εκεί ξεκίνησαν να μπαίνουν οι βάσεις για την 3η σερί χρονιά στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι κυανέρυθροι μετέβησαν χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο, όπου διεξάγεται η προετοιμασία με ποδήλατα, διανύοντας ένα μαγευτικό τοπίο. Ωστόσο, με την άφιξή τους στο προπονητικό κέντρο, άρχισαν τα… βάσανα, καθώς τους περίμενε πολύ τρέξιμο και πολλή δουλειά.

Ο τεχνικός του Βόλου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του, δούλεψαν τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική μέσα από ιδιαίτερα απαιτητικές ασκήσεις.

Στη συνέχεια, πέρασαν το μεσημέρι στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου, ενώ το απόγευμα ακολούθησε νέα προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κυανέρυθροι συνάντησαν ιδανικές καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει του 20 βαθμούς κελσίου, ενώ άριστες ήταν και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η αποστολή με την άφιξη της στο αθλητικό κέντρο ξεκουράστηκε από το πολύωρο ταξίδι και το απόγευμα προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Πλέον η προετοιμασία περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις σε εξαντλητικούς ρυθμούς.

Στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος στην Ολλανδία συμμετέχουν 23 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων δυο είναι στην τρίτη τους χρονιά στον Βόλο (Φράνκο Φεράρι και Τάσος Τσοκάνης), άλλοι 8 ήταν και στο περσινό ρόστερ (Μπόρις Κλέιμαν, Συμεών Παπαδόπουλος, Παύλος Λογαράς, Φάουστο Γκρίλο, Νταν Ριένσρα, Ζαν Μπαριέντος, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Σωτήρης Νίνης), άλλοι εννέα είναι νεοαποκτηθέντες (Μάτιτς Κότνικ, Εμιλιάνο Πουρίτα, Λεβέντ Γκιουλέν, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντες, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Τομ Φαν Βέερτ, Φράνκο Ρομέρο και Γιάκουμπ Κούζντρα) αλλά και τέσσερις νεαροί, οι Βολιώτες Ακριβόπουλος, Κύρκος και οι Τερεζίου και Τριανταφύλλου.

Στην Ολλανδία μετέβησαν εκτός από τον προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ οι συνεργάτες του Κώστας Μπράτσος, Κάρλος Βάλε, Τριαντάφυλλος Οικονόμου, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άκης Πέτρου, οι φροντιστές Γιώργος Ακάογλου και Γιάννης Ντάφος και οι φυσιοθεραπευτές Στέφανος Ζήσης και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Στην αποστολή θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες και ο Ελβετός αμυντικός Ζαν Πιέρ Ρινέρ που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Τα φιλικά στην Ολλανδία

Η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος έως τις 25 Ιουλίου θα παίξει και τέσσερα φιλικά ματς στην Ολλανδία, τα δυο με βελγικές ομάδες. Συγκεκριμένα, στις 15/7 κόντρα στην Βικτώρια ’03 (3η κατηγορία Ολλανδίας), στις 17/7 κόντρα στη Βελγική Μαλίν, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ο Νίνης, και ακολουθεί στις 20/7 κόντρα στην επίσης βελγική Ντάινζε. Τέλος, στις 24/7 θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα.

Το επόμενο φιλικό στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για τις 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας» και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Τα διαρκείας

Μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους και ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση του κόσμου. Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Ο Βόλος που μας ενώνει όλους», κυκλοφόρησε και το τηλεοπτικό σποτ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9:00-21:00.

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χουάν Περέα

Οριστική είναι πλέον η απόφαση του Παναθηναϊκού να δοθεί με μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χουάν Χοσέ Περέα. Οι άνθρωποι των πρασίνων έχουν συμφωνήσει με την ηπειρωτική ομάδα, για ένα μικρό ποσό συν ποσοστό μεταπώλησης 35%.

Απ’ την πλευρά του κι ο Κολομβιανός επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΣ, ενώ για την όλη διαδικασία συναίνεσε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του 21χρονου επιθετικού στους κυανόλευκους, συνεχίζοντας την εν Ελλάδι παρουσία του, μετά την περσινή του θητεία στον ΝΠΣ Βόλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου