Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επτάρα στο γουρικό φιλικό του ΝΠΣ Βόλος με τον Θησέα (photos)

επτάρα-στο-γουρικό-φιλικό-του-νπσ-βόλο-527191

Ο ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο του γούρικο, όπως κάθε χρόνο, φιλικό, που έγινε σε δύο 40λεπτα, κέρδισε με 7-0 τον Θησέα στο γήπεδο της Πορταριάς. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έδειξε πολλά θετικά στοιχεία απέναντι σε έναν αντίπαλο, του οποίου οι παίκτες θα μπουν στην προετοιμασία πολύ αργότερα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Ισπανός τεχνικός φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για το πώς σκοπεύει να παρουσιάσει φέτος την ομάδας, παρατάσσοντας την με ένα 3-5-1-1. Τριάδα στην άμυνα ήταν οι Τριανταφύλλου (19χρονος από το Παραλίμνι Σερρών), Ρομέρο και Ρινέρ, ενώ όλη την πλευρά έπαιζαν οι Πουρίτα δεξιά και Μπαρτόλο αριστερά. Στο κέντρο σχηματίστηκε ένας ρόμβος, στη βάση του οποίου ήταν ο Τσοκάνης, δεξιά εσωτερικά ο Μπαριέντος, αριστερά ο Βοϊτκόφσκι και στην κορυφή του λίγο πίσω από τον φορ Φαν Βέερτ ήταν ο Πάολο Φερνάντζεζ, που εντυπωσίασε περισσότερο από τους νέους. Στην επανάληψη η τριάδα στην άμυνα δεν άλλαξε (Ρομέρο, Γκιουλέν, Γκρίλο), στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν οι Φουρίκης και Φεράρι, στο κέντρο οι Μπαριέντος, Μεταξάς (ο 18χρονος από την Εύβοια έδειξε πολύ καλά στοιχεία), Νίνης και Πάολο Φερνάντεζ και κλασικός προωθημένος ήταν ο Ροσέρο.

Για τον Θησέα Σιγαλάκος και Νιαώτης έπαιξαν στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο αυτής οι Γκάγκας και Ιακωβίδης. Χατζησταμάτης, Τσιανάκας και Κοτζαθανάσης ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση οι Ιωαννίδης (ήταν πρόπερσι στην ομάδα και μπορεί να επιστρέψει) και Δουλάς στα άκρα και φορ ο Λίτσος. Στις κερκίδες για τους Αγριώτες ήταν και ένας γνωστός τεχνικός που έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις μαζί του.

Τα γκολ

Το 1-0 έκανε με όμορφο γυριστό ψηλοκρεμαστό δεξί σουτ ο Μπαριέντος στο 13’, για να έρθει στο 15’ ο Πουρίτα να κατεβάσει την μπάλα με το στήθος μετά από εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Μπαρτόλο από τη μία πλευρά στην άλλη και να πλασάρει εύστοχα στο τετ-α-τετ για το 2-0. Στο 40’ ο Πάολο Φερνάντεζ με άψογο πλασέ στην αριστερή γωνία μετά την προσπάθεια του Μπαρτόλο έγραψε το 3-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 42’ ο Φεράρι έβγαλε παράλληλα από τα αριστερά στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Ροσέρο με προβολή σημείωσε το 4-0, ενώ το 5-0 έγινε με βολίδα του προωθημένου Γκρίλο από θέση μέσα αριστερά της περιοχή στο 53’. Στο 80’ ο Φεράρι με αριστερό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0 και στις καθυστερήσεις με κεφαλιά μετά από κόρνερ ο Ροσέρο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (α’ μέρος): Παπαδόπουλος (27’ Κότνικ), Τριανταφύλλου, Ρομέρο, Ρινέρ, Πουρίτα, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Βοϊτκόφσκι, Πάολο Φερνάντεζ, Φαν Βέερτ

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (β’ μέρος): Κότνικ (55’ Κλέιμαν), Ρομέρο (55’ Ακριβόπουλος), Γκιουλέν, Γκρίλο, Φουρίκης, Φεράρι, Μπαριέντος (55’ Μπαρτόλο), Μεταξάς, Νίνης, Πάολο Φερνάντεζ (55’ Κίρκος), Ροσέρο

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς (27’ Καρακασίδης), Σιγαλάκος, Νιαώτης, Γκάγκας, Ιακωβίδης, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης, Δουλάς, Λίτσος

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Αλμπανίδης, Παπουτσής, Λουμάνι, Κουτσιρίμπας, Αντωνούλης και Μάρκος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου