Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση στην άμυνα για ΝΠΣ Βόλος με Ρομέρο

ενίσχυση-στην-άμυνα-για-νπσ-βόλος-με-ρο-531165

Ο ΝΠΣ Βόλος ολοκλήρωσε την απόκτηση του 26χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Φράνκο Ρομέρο, ο οποίος υπέγραψε, ανακοινώθηκε και εντάχθηκε από χθες στην προετοιμασία της ομάδας.

Η υπόθεση του Φράνκο Ρομέρο είχε μπει στην τελική ευθεία για τον ΝΠΣ Βόλος, καθώς ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν καθ’ οδόν για Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, ο Ρομέρο υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους κυανέρυθρους, με τον παίκτη να εντάσσεται στην προετοιμασία της ομάδας.

Αυτή είναι η ένατη προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι μετά τους Κότνικ, Γκιουλέν, Ρινέρ,

Πουρίτα, Βοϊτκόφσκι, Ροσέρο, Φερνάντες και Φαν Βέερτ και πλέον αναμένεται ακόμη μία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού Φράνκο Γκαστόν Ρομέρο.

Ο ύψους 1,85 αμυντικός τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ Μοντεβιδέο με την οποία είχε 62 συμμετοχές έχοντας σημειώσει και 7 τέρματα, ενώ έχει αγωνιστεί στη Ρασίνγκ της Ουρουγουάης όπου σε 78 ματς είχε 3 γκολ.

Ο Ρομέρο ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Ουρουγουάης για το φετινό Κόπα Αμέρικα.

Ο Ρομέρο, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μετέβη στην Πορταριά, όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Βόλου. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Φράνκο Γκαστόν Ρομέρο στην οικογένεια της».

Συνέχεια στην Πορταριά

Στην Πορταριά συνεχίζονται οι προπονήσεις ενώ την άλλη Δευτέρα η ομάδα θα μεταβεί στην Ολλανδία. Ο ΝΠΣ Βόλος για την 3η του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά μεθαύριο Τετάρτη 7/7 θα έχει το πρώτο του προπονητικό φιλικό με τον Θησέα, ενώ το πρώτο επίσημο φιλικό είναι στις 9 του μήνα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και το τελευταίο επίσης όπως και πέρσι στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη

Η επίσημη ανακοίνωση για όλα τα φιλικά προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος αναφέρει: «Δέκα φιλικά προετοιμασίας θα δώσει η ομάδα του Βόλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Ιουλίου ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τη Δευτέρα στις 12 Ιουλίου η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα δώσει τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις. Αρχικά στις 15/7 κόντρα στην Βικτώρια 03 (3η κατηγορία Ολλανδίας). Εν συνεχεία, στις 17/7 κόντρα στη Βελγική Μαλίν και ακολουθεί στις 20/7 κόντρα στην επίσης βελγική Ντάινζε. Τα φιλικά προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους ολοκληρώνονται στις 24/7 κόντρα στην Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Βόλου είναι προγραμματισμένο στις 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο.

Στις 13/8 ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Από αύριο διαρκείας

Από αύριο Τρίτη 6/7 ξεκινά και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το σύνθημα να είναι «Η θέση σου είναι στον Βόλο» και με την ανακοίνωση: «Την ερχόμενη Τρίτη 6/7/2021 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επειτα από περίπου δεκαεπτά μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους.

Για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Γιατί «Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ»

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Ενημερώνουμε ότι βάσει κυβερνητικής απόφασης, στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι πλήρως εμβολιασμένοι και οι αποδεδειγμένα νοσούντες το τελευταίο εξάμηνο.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00-21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861».

Μάλιστα ο ΝΠΣ Βόλος περιμένει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που πέρσι είδε μόνο από την τηλεόραση την ομάδα να έχει επιτυχίες και περιμένει και μεγαλύτερες, ενώ την τωρινή καλοκαιρινή περίοδο μόνο σε δυο φιλικά θα τον δει στο Πανθεσσαλικό.

ΔΣ και για την κλήρωση

Πολλά και σημαντικά θέματα θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League την ερχόμενη Πέμπτη καθώς θα εξεταστούν οι αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ μετά την ολιστική μελέτη, ενώ θα παρθούν αποφάσεις και για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Αναλυτικά: Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 8/7/2021 στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Θέσεις του συνεταιρισμού επί της επικείμενης τροποποίησης του καταστατικού της ΕΠΟ κατά τη Μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο των UEFA και FIFA, Οκτωβρίου 2020. 2/ Ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων, αγωνιστικής περιόδου 2021-22. 3/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2021-22 (ανδρών). 4/ Πρόταση εταιρείας Interwetten. 5/ Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλήματος Υποδομής Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2020-21. 6/ Θέματα πρωταθλημάτων υποδομών (Κ19-Κ17-Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2021-22. 7/ Διάφορα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου