Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μετρά αντίστροφα για την έναρξη

μετρά-αντίστροφα-για-την-έναρξη-550494

Ο ΝΠΣ Βόλος, που περιμένει τον νέο προπονητή και το νέο του ξεκίνημα στις 30 του μήνα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η αντιστροφή μέτρηση για την έναρξη τα νέας περιόδου αρχίζει για τον ΝΠΣ Βόλος, αφού σε 14 μέρες θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών που φέτος θα προετοιμαστούν σε Πήλιο και Ολλανδία και θα δώσουν και δυνατά φιλικά μέχρι τις 21 Αυγούστου που θα γίνει η πρώτη σέντρα στην τρίτη χρονιά της ομάδας στην Σουπερλίγκα.

Αφιξη Αμπασκάλ

Για αυτή την Κυριακή 20 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να έρθει στον Βόλο από την Ισπανία ο νέος προπονητής της ομάδας, Γκιγέρμο Αμπασκάλ Πέρεζ, ο οποίος στο χρονικό διάστημα από τη συμφωνία του έως σήμερα έχει σχηματίσει εικόνα για το ρόστερ και τη λειτουργία της ομάδας στο μεταγραφικό κομμάτι.

Με την άφιξή του στον Βόλο ο νεαρός Ισπανός προπονητής θα γνωρίσει από κοντά τους άμεσους συνεργάτες τους, τον τεχνικό διευθυντή Άκη Πέτρου, με τον οποίο έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, τον Κώστα Μπράτσο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, Άκη Οικονόμου και Αντώνη Παναγιωτόπουλο, ενώ θα συζητηθούν τα της προετοιμασίας καθώς στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας . Οι ποδοσφαιριστές του ΝΠΣ Βόλος παλιοί και νέοι τις πρώτες ημέρες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στις 4 Ιουλίου θα μεταβούν στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου κόντρα στον Θησέα Αγριάς και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία εκεί όπου μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία από τις 12 έως τις 25 Ιουλίου ο ΝΠΣ Βόλος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα βρίσκεται σε αθλητικό κέντρο που βρίσκεται 17 χλμ από την πόλη Μπρέντα και στο ξενοδοχείο (Hotel De Reiskoffer 4*) που έχει φιλοξενήσει τα προηγούμενα χρόνια πολλούς σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους καθώς διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία μίας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο διάστημα παραμονής του ΝΠΣ Βόλος στην Ολλανδία, θα δοθούν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, το ένα θα είναι με τη βελγική Μαλίν στις 17 Ιουλίου και ένα με την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα στην ολλανδική ομάδα.

Φιλικά στην Ελλάδα

Εκτός από τα φιλικά στην Ολλανδία και αυτό πριν με τον ΠΑΟΚ με την επιστροφή των «κυανέρυθρων» στο Βόλο, θα δοθούν άλλα τέσσερα φιλικά. Τα δύο είναι εντός έδρας στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό . Στο φιλανθρωπικό τουρνουά πέρα από τον ΝΠΣ Βόλος θα λάβουν μέρος οι ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος που θα παίξουν για το ίδρυμα «Φλόγα» και το «Ορφανοτροφείο Βόλου».

Στις 8/8 ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος, με το άλλο ματς να είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 10/8 θα γίνει μεγάλος και μικρός τελικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου