Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Πρόκληση η Ελλάδα», αναφέρει ο Πουρίτα, που έρχεται Βόλο

πρόκληση-η-ελλάδα-αναφέρει-ο-πουρίτ-554767

Παίκτης του ΝΠΣ Βόλος λογίζεται ο Εμιλιάνο Πουρίτα και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί ως κάτοικος Πανθεσσαλικού. «Η ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία μου να συνεχίσω στην Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη αλλαγή και πρόκληση για εμένα και θέλω να βελτιώνομαι», σχολίασε σχετικά σε ΜΜΕ της Αργεντινής.

Εκεί αναρτήθηκε στα social media το βίντεο όπου ο 24χρονος δεξιός μπακ αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Σαν Μάρτιν Τουκαμάν, μετά το πρόσφατο (10/6) παιχνίδι της με την Χιμνάσια Μεντόσα (0-0). Ο νεαρός πήρε τον λόγο, τους μετέφερε πως θα φύγει και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «η ζωή μου στην ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο». Τότε ένας – ένας πήγαν και τον αγκάλιασαν.

Σημειώνεται πως ο Πουρίτα, μαζί με τον Τέκιο, που ανανέωσε θα πλαισιώσουν το δεξί άκρο της άμυνας των κυανέρυθρων, στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Περιμένει Αμπασκάλ

Την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται στην Ελλάδα και εν συνεχεία στον Βόλο ο νέος προπονητής των κυανέρυθρων, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ Πέρεζ.

Ο 32χρονος τεχνικός, που είναι λάτρης του 4-3-3 ξεκίνησε να παίζει μπάλα μικρός από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, την περίφημη Μασία, ωστόσο μόλις σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ακολουθήσει την προπονητική.

Δυνατά φιλικά

Δυνατά φιλικά σε Ελλάδα και εξωτερικό θα περιλαμβάνει η φετινή προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος, που ήδη ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα, τρεις ημέρες πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία και για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ άλλα 4 φιλικά θα πραγματοποιηθούν με την επιστροφή στην Ελλάδα και θα υπάρξει και τουρνουά στο Βόλο. Το νέο Πρωτάθλημα Super League θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου 2021.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας με την έναρξη της προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, ενώ στις 4 Ιουλίου η αποστολή της Βολιώτικης ομάδας θα μεταβεί στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στις 12 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε υψηλού επιπέδου Αθλητικό Κέντρο κοντά στην πόλη Μπρέντα από τις 12 έως τις 25 Ιουλίου.

Στην Ολλανδία ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει 4 παιχνίδια, ένα φιλικό με την Ουτρέχτη, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα στην ολλανδική ομάδα, ενώ ένα άλλο έγινε γνωστό μέσω Βελγίου. Συγκεκριμένα, ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει την Βελγική Μαλίν στις 17 Ιουλίου. Το φιλικό τεστ αυτό είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πόλη Γκέελ.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα θα υπάρξει και ένα δυνατό τουρνουά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που θα γίνει 8-10 Αυγούστου στον Βόλο και με τη συμμετοχή των ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου.

Στις 8/8 ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλος, με το άλλο ματς να είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 10/8 θα γίνει μεγάλος και μικρός τελικός. Μέχρι πάντως την 30η του μήνα που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στον ΝΠΣ Βόλος θα υπάρξουν και νέες μεταγραφές ενισχύοντας το ρόστερ του και όλα τα κενά στην ομάδα θα καλυφτούν με στόχο να υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου