Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ενισχύει όλες τις γραμμές ο ΝΠΣ Βόλος

ενισχύει-όλες-τις-γραμμές-ο-νπσ-βόλος-570999

Σε εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός της νέας ακόμη καλύτερης χρονιάς για τον ΝΠΣ Βόλος και μπαίνοντας σήμερα στον Ιούνιο που είναι ο μήνας αφίξεων στον Βόλο του νέου προπονητή και νέων παικτών, στη βολιώτικη ΠΑΕ έχουν στόχο την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου θα είναι στον Βόλο ο νέος Ισπανός προπονητής Γκιγιέρμο Αμπασκάλ Πέρεζ, στο τέλος του μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία και στην ΠΑΕ θέλουν όλο αυτό το διάστημα που μεσολαβεί να τελειώσουν όλες τις υποθέσεις και να δημιουργεί ένα υπερπλήρες ρόστερ με εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση.

Ο νέος προπονητής είναι σχεδόν σε καθημερινή επαφή με την ΠΑΕ ενώ στο τεχνικό τιμ θεωρείται βέβαιο πως θα συνεχίσουν ο Κώστας Μπράτσος, ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής) και ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων).

Οπως έχει γίνει γνωστό το φετινό βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΝΠΣ Βόλος θα γίνει επί ολλανδικού εδάφους σε υψηλού επιπέδου αθλητικό κέντρο κοντά στην πόλη Μπρέντα από τις 12 έως τις 25 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό θα γίνουν και τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, ενώ αγωνιστικά τεστ αλλά και τουρνουά προετοιμασίας που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στη βολιώτικη ΠΑΕ γνωρίζουν πως το νέο πρωτάθλημα Super League της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου 2021.

Γνωρίζοντας τις ημερομηνίες, ο σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος γίνεται με μια σχετική άνεση χρόνου αφού και οι συνθήκες είναι διαφορετικές από πέρσι που ακόμη και τέτοια εποχή η ομάδα είχε αγώνες και φέτος ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις και έχει εντοπίσει και τους επόμενους στόχους.

Επίσης η άνεση που υπήρξε με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ομάδα εξασφαλισμένη «βοήθησε» στο να ξεκινήσει νωρίς ο σχεδιασμός της επομένης χρονιάς και όπως από καιρό έγινε γνωστό, ανανέωσαν και συνεχίζουν στην ομάδα οι Τάσος Τσοκάνης, Φράνκο Φεράρι, Σωτήρης Νίνης, Φαούστο Γκρίλο και Μπόρις Κλέιμαν καθώς και οι έχοντες συμβόλαιο Νταν Ριένστρα, Χούλιαν Μπαρτόλο, Ζαν Μπαριέντος, Τάσος Κρητικός, Γιώργος Μπάλλας, Συμεών Παπαδόπουλος, Παύλος Λογαράς.

«Απουσίες» θα υπάρχουν αφού ο Δουβίκας πήρε μεταγραφή στην Ουτρέχτη και ο Γεράσιμος Μήτογλου στην ΑΕΚ, ενώ μέσα στο Μάιο «αποχαιρέτησαν» οι Κολόμπο, Ρενάτο Σάντος, Μίλοκ, ο χωρίς συμμετοχή ο Χοσέ Ρίβας Γκαμπόα και είπαν το «αντίο» τους καθώς έληξε το συμβόλαιο και οι Ντεντάκης, Γκαραβέλης, ενώ ο Περέα που ήταν δανεικός επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια λίγα ανοιχτά μέτωπα από το ρόστερ της σεζόν που έκλεισε.

Ομως θετικά φαίνεται να κλείνει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Σέρτζιο Τέκιο με τον ΝΠΣ Βόλος. Ο Ισπανός αμυντικός αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς αρκετά μέσα στη σεζόν, όταν ήταν υγιής βοήθησε αρκετά σε 17 αγώνες που αγωνίστηκε και η πρόταση της ΠΑΕ ήταν τέτοια που δείχνει πως θέλει να συνεχίσει. Άμεσα πιστεύεται πως ο 30χρονος Ισπανός δεξιός μπακ θα είναι ο επόμενος που θα ανακοινωθεί η παραμονή του.

Πάντως και σε αυτή την περίπτωση στην Βολιώτικη ΠΑΕ θα κινηθούν και για έναν ακόμη δεξιό μπακ, αφού αποχώρησε με τη λήξη του συμβολαίου του και ο Ντεντάκης.

Ενίσχυση θα υπάρξει και στο κέντρο της άμυνας και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι Βολιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ μετά τη λύση της συνεργασίας από καιρό με τον Ροντρίγκο Κολόμπο την διαφαινόμενη φυγή του Σαλβαδόρ Σάντσες που έπαιξε σε 26 παιχνίδια (6 ως αλλαγή) και τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου στην ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι η ΠΑΕ κράτησε από νωρίς επεκτείνοντας και συμβόλαια για όποιον παίκτη ήθελε, δείχνει ότι αποχωρεί ο Νίκολας Μαρτίνες που έπαιξε σε 29 ματς, στα 6 ως αλλαγή (1846’) αλλά και ο Αλμπέρτο Μπουένο και η αντικατάσταση τους θα γίνει με νεότερους σε ηλικία παίκτες.

Ο Αργεντινός Μαρτίνες βαδίζει στα 34, ενώ ο 33χρονος Ισπανός Μπουένο που ήρθε τον Ιανουάριο, έχασε έδαφος από τραυματισμό και πρόλαβε να κάνει εννιά συμμετοχές με δύο γκολ στο πρωτάθλημα.

Επίσης παρελθόν είναι και ο Γιάννης Κιάκος που κατέγραψε 21 συμμετοχές με τους «κυανέρυθρους» (499’ λεπτά, στα 17 από τα 21 ματς ως αλλαγή), πετυχαίνοντας και ένα γκολ, κόντρα στον ΠΑΟΚ που έλυσε το συμβόλαιο του με τους «κυανέρυθρους».

Η πρώτη επίσημη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν ο Κολομβιανός εξτρέμ Kέβιν Ντουβάν Ροσέρο που προέρχονταν από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο (όπως και ο Περέα), ενώ την περασμένη χρονιά ήταν στην Σάντα Λουτσία της Μάλτας με 17 γκολ και 6 ασίστ σε 22 συμμετοχές,

Ακόμη πιο πριν η Βολιώτικη ομάδα ξεκινώντας την ενίσχυση έχει συμφωνήσει με κάποιους παίκτες όπως ο Σλοβένος Μάτιτς Κότνικ για τη θέση του τερματοφύλακα ο οποίος είναι γνωστός από το πέρασμα του από τον Πανιώνιο. Ακόμη νέοι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος είναι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Καστιγιόν, Πάολο Φερνάντες και ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Βέερτ της Άαλμποργκ και αναμένονται στο Βόλο για να υπογράψουν και να ανακοινωθούν και επίσημα. Στη βολιώτικη ΠΑΕ βρίσκονται σε αναζήτηση επιτελικού μέσου έχοντας επαφές με Ισπανία, Αργεντινή και Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και με Ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου