Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Αντίο» από Ντεντάκη – Γκαραβέλη

αντίο-από-ντεντάκη-γκαραβέλη-589847

Αποχαιρέτησαν τον ΝΠΣ Βόλος με την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ το Σάββατο ολοκληρώθηκε αγωνιστικά η πιο πετυχημένη χρονιά για τον ΝΠΣ Βόλος, έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός της νέας περιόδου και χθες υπήρξαν δυο συγκινητικά «αντίο» από τον Αντώνη Ντεντάκη και τον Σάκη Γκαραβέλη, που δεν θα συνεχίσουν στη βολιώτικη ομάδα, καθώς ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους.

Με 91 αγώνες

Ο Ντεντάκης ήταν από τις πρώτες μεταγραφές στην ιστορία της βολιώτικης ομάδας, υπογράφοντας το καλοκαίρι του 2017 και μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια κέρδισε και δυο ανόδους και έπαιξε δυο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα 1.

Από τον περασμένο Δεκέμβρη μάλιστα ο Αντώνης Ντεντάκης είχε μείνει ο μόνος παίκτης του Βόλος ΝΠΣ που ήταν στην ομάδα από την πρώτη της μέρα και αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές. Ο Ντεντάκης έφθασε τις 91 συμμετοχές (17 φέτος, 24 πέρσι, 25 στην Β΄ και 25 στην Γ΄ Εθνική), αφού ο Στέργιος Δημόπουλος που αποχώρησε τελευταίος φέτος είχε 75, ο Β. Μάντζης 72, ο Κ. Ηλιόπουλος 56 και χωρίς να παίξουν Α΄ ο Πίτου Γκαρσία 50 και ο Μαρσέλο Πέντα 48 . Από τους παίκτες που είναι φέτος στην ομάδα ο Φεράρι 62, και ο Τσοκάνης (49) που είναι πρώτος με γενικές συμμετοχές στην Σουπερ Λίγκα (182). (στις 160 είναι ο Νίνης και στις 115 ο Μαρτίνες).

Με 3 πέναλτι

Ο 29χρονος Κοζανίτης τερματοφύλακας Γκαραβέλης αποκτήθηκε από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2017 και έκατσε κάτω από τα δοκάρια του ΝΠΣ Βόλος σε 35 ματς πρωταθλήματος (23 πέρυσι, 12 φέτος) βοηθώντας στα μέγιστα στις δύο σεζόν των Θεσσαλών στη Σούπερ Λίγκα 1, ενώ φέτος απέκρουσε και τρία πέναλτι.

Το αντίο

Το δικό τους αντίο είπαν οι Αντώνης Ντεντάκης και Θανάσης Γκαραβέλης. Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Αντώνης Ντεντάκης: «Έπειτα από τέσσερα υπέροχα χρόνια, ο κύκλος μου στην ομάδα του Βόλου έκλεισε.

Στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, έζησα στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου.

Έζησα ανόδους, επιτυχίες, χαρές, λύπες, συγκινήσεις… Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ. Να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά το κυριότερο να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Με την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού μου ταξιδιού στον Βόλο, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου αλλά και όλους τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που με βοήθησαν να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή Ακη Πέτρου, ο οποίος ήταν δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή μου.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα.

Κυρίως όμως δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά μέσα από την ομάδα του Βόλου. Η ομάδα του Βόλου θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Γκαραβέλης ανέφερε: «Κλείνει για μένα σήμερα ο κύκλος των 2 χρόνων στην πόλη και στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου. 2 χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές ,κατά τη διάρκεια των οποίων γνώρισα ανθρώπους, συμπαίκτες, φίλους και δημιούργησα αληθινές σχέσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή. Οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύτηκαν και εγώ έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό ανταποδίδοντας αυτή την εμπιστοσύνη ,ώστε να μπορώ σήμερα, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιο μου, να φεύγω με το κεφάλι ψηλά ,υπερήφανος για την ομάδα που άνηκα και αφήνω πίσω μου.

Ευχαριστώ για όλα τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλο το προσωπικό της ομάδας. Ειδικότερα όμως τον προπονητή μου Αντώνη Παναγιωτόπουλο που με την πολύτιμη αρωγή του δούλεψα σκληρά και εξελίχθηκα ως τερματοφύλακας. Τέλος, ευχαριστώ τον κάθε έναν από τους συμπαίκτες μου, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας του Βόλου. Εις το επανιδείν!».

Νέος προπονητής και μεταγραφές στον ΝΠΣ Βόλος

Ο Ισπανός Πασκάλ Πέρεζ θα είναι ο νέος προπονητής του ΝΠΣ Βόλος όπως αποκάλυψε χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχ. Μπέος ενώ οι πρώτες μεταγραφές είναι ο γκολκίπερ Μάτιτς Κότνικ από την Μπρέσια, ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Βαν Γουέρ και ο Φερνάντες Πάουλο που ανήκει στη Μ. Σίτι και έπαιζε στην Καστεγιόν.

Επανέναρξη των ακαδημιών

Επειτα από 6,5 μήνες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος επέστρεψαν χθες στη δράση. Η πρώτη συγκέντρωση των «μικρών» του Βόλου έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ με έκπληξη καθώς πριν από την έναρξη της προπόνησης οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος αποτελεί ίνδαλμα για κάθε νεαρό Βολιώτη ποδοσφαιριστή. Το «παρών» στην πρώτη των ακαδημιών του Βόλου έδωσε και ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου