Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βόλος ΝΠΣ: Να πάει αήττητος στη νέα αρχή

βόλος-νπσ-να-πάει-αήττητος-στη-νέα-αρχή-605670

Με στόχο να πάει αήττητος στη νέα αρχή της νέας περιόδου ο ΝΠΣ Βόλος αύριο παίζει με Λάρισα στο τελευταίο φετινό ματς στο Πανθεσσαλικό υπό το βλέμμα του υποψήφιου προπονητή για τη νέα περίοδο θέλοντας και πρώτη νίκη επί της ΑΕΛ.

Στις δύο αγωνιστικές που απέμειναν για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης χρονιάς και των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, η βολιώτικη ομάδα υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 7.30 την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ θα ολοκληρώσει τις φετινές υποχρεώσεις για τα play out της Super League 1 στην τελευταία (7η) αγωνιστική (Σάββατο 15 Μαΐου) όταν θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο Βόλος παραμένει αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα (μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες) και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο μέχρι τέλους, τερματίζοντας στην 7η θέση της κατάταξης, πρώτη του μίνι πρωταθλήματος.

Το βαθμολογικό κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι το έχει η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Σούπερ Λιγκ 2. Ωστόσο, όπως έχει αποδείξει ο ΝΠΣ Βόλος, σε όλα τα παιχνίδια αγωνίζεται για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει και στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ όπου το βολιώτικο κίνητρο είναι το ότι θέλει την πρώτη νίκη επί της Λάρισας κάτι που δεν κατάφερε ούτε πέρσι ούτε φέτος κι ενώ το ματς έχει κι ενδιαφέρον αφού στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού θα βρίσκεται και ίσως ο νέος τεχνικός για την επόμενη περίοδο 2021-22.

Ο ΝΠΣ Βόλος στις ως τώρα συναντήσεις με τη Λάρισα πέρσι είχε χάσει στο «ΑΕΛ Αρίνα», 2-1 στην κανονική διάρκεια και 3-1 στα πλέι άουτ, ενώ στον Βόλο πέρσι είχε μείνει στο 0-0 και φέτος στο Πανθεσσαλικό έμεινε στο 1-1 και στο Αλκαζάρ ΑΕΛ και ΝΠΣ Βόλος έμειναν στο 0-0.

Ο Κωνσταντίνος Μπράτσος που έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο, θα δώσει σ’ ένα ακόμη παιχνίδι τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν, προκειμένου η διοίκηση να έχει ολοκληρωμένη άποψη για ορισμένους παίκτες, όσον αφορά την παραμονή τους στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, την ώρα που στην τελική ευθεία μπαίνει και το θέμα του νέου προπονητή στον Βόλο. Οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με τρεις-τέσσερις προπονητές από τη Ιβηρική χερσόνησο, ωστόσο, με έναν από αυτούς φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Μάλιστα, ο εν λόγω προπονητής θα βρίσκεται αύριο στον Βόλο και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ. Για το νέο προπονητή μάλιστα υπήρξε και δημοσίευμα που αναφέρονταν το όνομα του Γκονσάλο Γκαρσία άλλα το μόνο σίγουρο είναι πως και ο νέος θα είναι «νέος» και Ισπανός.

Δεν είναι τυχαίο πως στους 125 αγώνες πρωταθλήματος από το ξεκίνημα του ΝΠΣ Βόλος στην άκρη του πάγκου του στους 114 την ευθύνη της ομάδας είχε προπονητής από την Ιβηρική. Πάντως στο τώρα για τη νέα περίοδο η ΠΑΕ είναι σε τελικές συζητήσεις και εφόσον επέλθει συμφωνία, θα υπάρξουν τις προσεχείς μέρες και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μετά το τέλος των πλέι άουτ το ενδιαφέρον θα κινηθεί και στα μεταγραφικά αφού η βολιώτικη ΠΑΕ σχεδιάζει με σταθερά βήματα και την τρίτη της χρονιά Super League.

Μέχρι τώρα είναι δεδομένο και έχει ανακοινωθεί ότι συνεχίζουν οι Τάσος Τσοκάνης, Φράνκο Φεράρι, Γεράσιμος Μήτογλου, Σωτήρης Νίνης, Φαούστο Γκρίλο που δείχνει οτι ο ΝΠΣ Βόλος βλέπει την επόμενη περίοδο ως χρονιά της υπέρβασης κι ενώ υπάρχουν και παίκτες που έχουν συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο όπως οι Ζαν Μπαριέντος και Ντααν Ριένστρα, ενώ κοινή επιθυμία για συνέχεια υπάρχει και για τους Σέρτζιο Τέκιο τους γκολκίπερ Μπόρις Κλέιμαν και Θανάση Γκαραβέλη, τον Σαλβαδόρ Σάντσες, αλλά και τον «χρήσιμο» Γιάννη Κιάκο.

Ακόμη ενώ είναι δεδομένο είναι ότι η νέα χρονιά θα είναι χωρίς τον πρώτο σκόρερ αφού ο Τάσος Δουβίκας ήδη έχει ανακοινωθεί από την Ολλανδική Ουτρέχτη, και σε αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ έχει κινηθεί εδώ και καιρό έχοντας εντοπίσει επιθετικό που ήταν στην ίδια «θέση» με τον νεαρό που όταν ήρθε στο Βόλο δεν είχε τη συμμετοχή που δικαιούταν!

Οι προτάσεις αυτή την εποχή στην ΠΑΕ Βόλος είναι πολύ πιο πολλές και για παίκτες αλλά εδώ δεν υπάρχει βιασύνη και αρκετές έχουν περάσει στο στάδιο της μελέτης με τα πρωταθλήματα σε εξέλιξη…

Το καλό και το πολύ καλύτερο σε σχέση με πέρσι είναι ότι τώρα υπάρχει βασικός κορμός στον ΝΠΣ Βόλος ενόψει της νέα χρονιάς κι ενώ απομένουν δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί αγωνιστικά η χρονιά με τον Κωνσταντίνο Μπράτσο πλέον προπονητή σε όλη την περίοδο τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, έχουν φορέσει 28 παίκτες με έξι να είναι παρελθόν (Δημόπουλος, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ, Ρενάτο Σάντος, Κολόμπο, Μίλοκ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου