Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κέρδισε 3-1 Παναιτωλικό και μένει κορυφή

κέρδισε-3-1-παναιτωλικό-και-μένει-κορυφή-638159

Την πρώτη νίκη στα playout και πρώτη φέτος επί του Παναιτωλικού (3-1) που «καίγονταν» για βαθμούς πανηγύρισε στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος για την 3η αγωνιστική και συνεχίζει αήττητος και στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχοντας μια ισοπαλία στον Βόλο με τον ΟΦΗ κι άλλη μια στη Λαμία κερδίζοντας χθες 3-1 (3’Ριένστρα, 13’ πεν. Μπουένο, 42’ Μήτογλου – 36’ πεν. Βέργος), έφτασε τους 38 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έχει μείνει στους 21.

Η βολιώτικη ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν είχε κερδίσει τον Παναιτωλικό και δεν είχε σκοράρει και εις βάρος του (13/12/20: Βόλος ΝΠΣ-Παναιτωλικός 0-0 και 7/3/21: Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 1-0 (75’Αριγίμπι) κι ενώ στο Αγρίνιο γνώρισε την μοναδική φετινή ήττα στην περιφέρεια… χθες κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει αλλά να πετύχει και τρία γκολ σε ένα ημίχρονο!

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που… καιγόταν για βαθμούς, αλλά βρέθηκε στο 13’ να χάνει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριένστρα στο 3’ και Μπουένο (πέναλτι) δέκα λεπτά αργότερα. Η ομάδα του Αγρινίου, που κατέβηκε με πολλές απουσίες, αφού δεν είχε στην αποστολή τους Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Λιάβα, Ματσόλα, Τζανακάκς και Τσιγγάρα, μείωσε στο 36’ επίσης με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βέργος, αλλά στο 42’ ο Μήτογλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην βολιώτικη ομάδα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Κρητικός (84’ Σάντσες), Ριένστρα, Νίνης, Μπουένο (57’ Ρενάτο Σάντος), Μπαρτόλο (74’ Κιάκος), Περέα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (74’ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (53’ Μανθάτης), Μεντίνα (53’ Καρέλης), Ντινγκα, Ταχαρ, Αριγίμπι (74’ Ντουάρτε), Μεντόζα (53’ Ντάλσιο), Ντίας, Βέργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου