Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο ΝΠΣ Βόλος με τον Παναιτωλικό

ο-νπσ-βόλος-με-τον-παναιτωλικό-638965

Τον Παναιτωλικό που «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθειά του να παραμείνει στην Super League 1 αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό ο ΝΠΣ Βόλος για την 3η αγωνιστική του στα playout έχοντας ως στόχο να συνεχίσει αήττητος και να μείνει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο ΝΠΣ Βόλος έχοντας μια ισοπαλία στο Βόλο με τον ΟΦΗ κι άλλη μια στη Λαμία είναι στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των playout της Super League 1 με 35 βαθμούς, έχοντας στο -1 τον ΠΑΣ Γιάννινα (34 β.) και στο -6 τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο που είναι στους 29 βαθμούς, ενώ πιο κάτω στη μάχη παραμονής η Λαμία, είναι στους 27 βαθμούς, ο ΟΦΗ στους 23 και στις δυο τελευταίες θέσεις που η μια οδηγεί σε μπαράζ και η άλλη σε υποβιβασμό είναι ο Παναιτωλικός (21 β.) και η Λάρισα (20 β.).

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με ήττα στο Αγρίνιο από τη Λαμία και την περασμένη αγωνιστική πήρε βαθμό στη Λάρισα και μετά από δύο ματς με ομάδες που κι εκείνες είχαν άμεση ανάγκη βαθμών, περιμένει να πάρει κάτι σε παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους που δεν κινδυνεύουν και στο φινάλε να παίξει στην Κρήτη, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος έχει ως κίνητρο το να παραμείνει ανταγωνιστικός, ενώ θέλει και μια νίκη επί του Παναιτωλικού.

Η Βολιώτικη ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν κέρδισε τον συγκεκριμένο αντίπαλο και δεν έχει σκοράρει και εις βάρος του (13/12/20: Βόλος ΝΠΣ-Παναιτωλικός 0-0 και 7/3/21: Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ 1-0 (75’ Αριγίμπι), ενώ στο Αγρίνιο γνώρισε την μοναδική φετινή ήττα στην περιφέρεια!

Πέρσι πάντως είχε κερδίσει ένα ματς στο Πανθεσσαλικό και πήρε ισοπαλία στο Αγρίνιο όπου έχασε μόνο στα playout.

Τα περσινά ματς ήταν:

Βόλος ΝΠΣ-Παναιτωλικός 3-2

(55’ Μουνίθ, 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ- 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι)

Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ 1-1

(42’ Μουνιέ – 90’ Δημόπουλος)

και στα playout:

Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ 1-0

(31’ Ντουάρτε).

Ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος Ανχελ Λόπεθ έχοντας δώσει το μήνυμα πως οι «κυανέρυθροι» επιθυμούν να είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, και ότι θέλουν τη νίκη σε κάθε ματς… για σήμερα έχει δυο απουσίες και δεν αποκλείεται να έχει και αλλαγές στην 11άδα.

Ετσι η βολιώτικη ομάδα θέλει να δείξει καλό πρόσωπο και σήμερα στο Πανθεσσαλικό με τον Παναιτωλικό και με κάθε ομάδα που καίγεται για παραμονή καθώς και τον Μάιο (Σάββατο 8/5) ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχτεί για την 6η αγωνιστική την ΑΕΛ που επίσης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε φέτος, ενώ ενδιάμεσα θα έχει ματς με ΠΑΣ και Απόλλωνα.

Αναλυτικά η αγωνιστική συνέχεια για τον Βόλος ΝΠΣ στα playout, έχει τα εξής πέντε παιχνίδια:

3η: Σάββατο 10/4

ΝΠΣ Βόλος-Παναιτωλικός 15:00

4η: Σάββατο 17/4

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 19:30

5η: Δευτέρα 26/4

Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος 19:30

6η: Σάββατο 8/5

ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΛ 19:30

7η: Σάββατο 15/5

Ατρόμητος-ΝΠΣ Βόλος 19:30.

Χωρίς Μαρτίνες, Μπαριέντος

Στη βολιώτικη ομάδα για σήμερα υπάρχει και η απουσία του Νίκο Μαρτίνες καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ ο Ουρουγουανός Ζαν Μπαριέντος θα λείψει και πάλι εκτίοντας την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του για την κόκκινη κάρτα που είχε πάρει στο ματς με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Βολιώτικης ομάδας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (15.00, Πανθεσσαλικό). Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Τέκιο, Φερράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ριένστρα, Νίνης, Ρενάτο, Μπουένο, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Ντεντάκης, Γκαραβέλης, Σάντσες, Κολόμπο, Λογαράς, Κρητικός, Περέα, Μπάλλας, Κιάκος.

Ο Παναιτωλικός

Με απουσίες θα είναι και σήμερα στο Βόλο ο Παναιτωλικός να δίνει τη μάχη της παραμονής. Ο τραυματισμός του Άγγελου Τσιγγάρα στην περασμένη αγωνιστική στο Αλκαζάρ δημιουργεί νέο πονοκέφαλο αφού είναι ο τρίτος δεξιός μπακ που χάνει τη σεζόν, μετά τον Λιάβα και τον Τζανακάκη.

Έτσι έχει σήμερα στην αποστολή, τον νεαρό Σκόνδρα αντί του Τσιγγάρα, ενώ οι Μπαρμπόσα, Ματσόλα, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Λιάβας, Τζανακάκης, έμειναν στο Αγρίνιο και με την προσθήκη του άτυχου Τσιγγάρα, οι απουσίες έφτασαν πλέον τον αριθμό επτά.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά, Γιάκολις.

Ο Σιδηρόπουλος στο Πανθεσσαλικό

Ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος της Ενωσης Δωδεκανήσου θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Παναιτωλικό, στις 15:00, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τα playout της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας). Στο VAR θα είναι οι Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου).

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική των playout της Super League 1 και οι ορισμοί:

Σήμερα Σάββατο (10/4)

15.00 Βόλος ΝΠΣ-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τζιουβάρας (Κζάνης)

4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

17.15 Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μποξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

19:30 Ατρόμητος-ΑΕΛ

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σαμοϊλής (Αθηνών)

4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Δευτέρα (12/4)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής), Κολοσιώνης (Αιτ/νιας)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Χρηστακόγλου (Χαλκιδικής)

Βαθμολογία playout

Θ. Ομάδα B.

  1. Βόλος ΝΠΣ 35
  2. Γιάννινα 34
  3. Ατρόμητος 29
  4. Απόλλων 29
  5. Λαμία 27
  6. ΟΦΗ 23
  7. Παναιτωλικός 21
  8. Λάρισα 20

Αύριο η 3η αγωνιστική των playoffs

Τους διαιτητές των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής και των playoffs της Super League 1 έκανε γνωστούς χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό επιλέχθηκε να «σφυρίξει» ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ ο οποίος θα έχει στο VAR τον Ισραηλινό Ρέινσρεϊμπερ. Επιπλέον, το ματς του Άρη με την ΑΕΚ θα διευθύνει ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, έχοντας ως διαιτητή VAR τον Κροάτη Στούκαν. Αναλυτικά η 3η αγωνιστική των playoffs αύριο Κυριακή (11/4).

15.00 Άρης-ΑΕΚ

Διαιτητής: Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)

Βοηθοί: Ζχουκ (Λευκορωσία), Μεσλίνκα (Λευκορωσία)

4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Στούκαν (Κροατία)

ΑVAR: Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

17.15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Απτοσόγλου (Αθηνών), Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Μπέμπεκ (Κροατία)

Βοηθοί: Πατακί (Κροατία), Ζομπένιτσα (Κροατία)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ)

ΑVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Βαθμολογία playoffs

Θ. Ομάδα B.

  1. Ολυμπιακός 73
  2. Αρης 54
  3. ΠΑΟΚ 50
  4. Παναθηναϊκός 49
  5. ΑΕΚ 48
  6. Αστέρας Τρ. 43

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου