Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

ΝΠΣ Βόλος: Υποχώρησε στην 8η θέση μετά το 0-0 στη Λάρισα

νπσ-βόλος-υποχώρησε-στην-8η-θέση-μετά-τ-764939

O NΠΣ Βόλος διεύρυνε το ρεκόρ… ισοπαλιών φθάνοντας πλέον τις εννέα στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 0-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλκαζάρ της Λάρισας κόντρα στην ΑΕΛ για την 20ή αγωνιστική της Super League 1.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι κυανέρυθροι είχαν το πάνω χέρι, αλλά ξέμειναν από το επιθυμητό γκολ, αφού αυτό δεν ήρθε ούτε απέναντι στους βυσσινί, όπως είχε γίνει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ήττα με 0-2.

Πλέον οι κυανέρυθροι μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα βρίσκονται στην 8η θέση, χάνοντας την 7η από τον Ατρόμητο, που πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα και η 6η θέση απέχει πλέον 9 βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ο Φεβρουάριος ξεκινά για τον ΝΠΣ Βόλος με τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την ερχόμενη Πέμπτη (4/2), ενώ στην 21η αγωνιστική (Κυριακή 7/2-17:15) ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον Αστέρα με αποκλειστικό στόχο να ψαλιδίσει τη διαφορά από τους Αρκάδες στους 6 βαθμούς.

Λόπεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο ΝΠΣ Βόλος παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ενάντια στην ΑΕΛ όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Μιλώντας μετά την αναμέτρηση ο προπονητής της ομάδας, Ανχελ Λόπεθ, εξέφρασε μεν την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, όμως σχολίασε πως ο Βόλος άξιζε τη νίκη. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό, νομίζω αξίζαμε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμαστε κυρίαρχοι. Στο δεύτερο έγινε πιο δυνατό ματς αλλά η μεγαλύτερη φάση ήταν δική μας με τον Δουβίκα στο τέλος. Δεν είμαι λοιπόν ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχαμε τις ευκαιρίες, ειδικά από στημένες φάσεις. Ασφαλώς κανένας παίκτης δε θέλει να χάνει ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Είχαμε κυριαρχήσει και με Παναθηναϊκό και Γιάννινα, η απόδοσή μας είναι πολύ καλή στον Β’ γύρο».

Φέστα: «Καλύτερος ο Βόλος»

Ούτε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, έμεινε ικανοποιημένος από το 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλος. Η ΑΕΛ ήθελε οπωσδήποτε νίκη κόντρα αλλά στο τέλος είπε και… ευχαριστώ που γλίτωσε την ήττα, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Τζιανλούκα Φέστα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμαι χαρούμενος. Ο Βόλος ήταν καλύτερος από εμάς. Μου άρεσε η επιθετικότητα που είχαμε, αλλά δεν μου άρεσαν οι θέσεις μας στην μπάλα και η κατοχή. Πρέπει να βελτιωθούμε. Οι νέοι παίκτες έφτασαν και είναι σημαντικοί αλλά χρειάζονται χρόνο. Ηταν το πρώτο τους παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θέλουμε. Στο να κλέψουμε είμαστε καλοί, αλλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε όμως. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και μετά το ματς με τη Λαμία».

Μήτογλου: «Ημασταν άτυχοι»

O κεντρικός αμυντικός των κυανέρυθρων Γεράσιμος Μήτογλου τόνισε ότι ο ΝΠΣ Βόλος στάθηκε άτυχος στην ισοπαλία με την ΑΕΛ, τονίζοντας: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε, όμως κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας, πήραμε τον πόντο και συνεχίζουμε. Προσπαθούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα, ήμασταν άτυχοι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, θα έρθουν τα γκολ. Παλεύουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, ελπίζουμε να έρθουν τα αποτελέσματα και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την έκτη θέση, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», τόνισε στην κάμερα του Νοvasports.

Τσοκάνης: «Τα γκολ θα έρθουν»

Στο ίδιος μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του κινήθηκε και ο Τάσος Τσοκάνης με τον μέσο των κυανέρυθρων να αναφέρεται στις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του, τονίζοντας ότι τα γκολ θα έρθουν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ που δεν έρχεται: «Κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Χάσαμε μια μεγάλη στιγμή με το τετ-α-τετ του Δουβίκα αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σημαντικό ότι βγάζουμε φάσεις τα γκολ θα έρθουν σταδιακά».

Για την εξάδα του πρωταθλήματος: «Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, ο Νίκος Καρανίκας σχολίασε μετά το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Ο,τι κάνουμε πληρώνεται από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να μεταφέρω τη νοοτροπία, υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα. Είμαστε επαγγελματίες όλοι και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Είναι η… ζωή μας. Θέλουμε γκολ και νίκες με οποιοδήποτε τρόπο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου