Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βήμα πρόκρισης στο Πανθεσσαλικό

βήμα-πρόκρισης-στο-πανθεσσαλικό-777339

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος κινούνται πλέον στις τάξεις του ΝΠΣ Βόλος, αφού οι κυανέρυθροι φιλοξενούν τους Κρητικούς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (15:00) για τον πρώτο αγώνα στο πλαίσιο της 6ης φάσης για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με την Λαμία (1-1) ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι ποδοσφαιριστές του Άνχελ Λόπεθ στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και ο σημερινός αγώνας να αποτελέσει το εφαλτήριο τόσο σε Κύπελλο όσο και σε πρωτάθλημα.

Φυσικά οι κυανέρυθροι θα κυνηγήσουν από τα πρώτα λεπτά το γκολ και να επιδιώξουν μία καλή εμφάνιση, η οποία να συνοδευτεί με ένα ασφαλές επιθυμητό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Κρήτη (3/2). Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, καθώς ακολουθεί η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούν στο σημερινό ματς κυπέλλου οι Τάσος Τσοκάνης και Σέρτζιο Τέκιο, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν πλήρως. Απών θα είναι ο Αλμπέρτο Μπουένο που δεν θα δώσει το «παρών», καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα. Αυτοί είναι οι εξής: Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Τέκιο, Φερράρι, Γκρίλο, Μαρτίνες, Περέα, Ριένστρα, Ρενάτο, Σάνστες, Γκαραβέλης, Δουβίκας, Καννελάκης, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Νίνης, Ντεντάκης, Παπαδόπουλος και Τσοκάνης΄.

ΟΦΗ: Με Ντε Γκούζμαν

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την σημερινή αναμέτρηση που αφορά τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, είδε τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των ασπρόμαυρων για το ματς κόντρα στους Βολιώτες. Μάλιστα, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανακοίνωσε διπλή αποστολή, καθώς η κρητική ομάδα θα μεταβεί από τον Βόλο στην Αθήνα για τον αγώνα του Σαββάτου (23/01) με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μεγιάδο, Μαρινάκης, Σακόρ, Γκαργκαλατζίδης, Ναμπί και Βαζ. Επίσης, ο τιμωρημένος Βάτερμαν δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, λόγω της κόκκινης κάρτας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τους αγώνες με Βόλο και Παναθηναϊκό είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρντινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Ο Βρέσκας διαιτητής

Την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΟΦΗ, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα 20/01 στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Θανάση Κόλλια (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ηλίας Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί κανονικά στις 15:00 από την Cosmote, ωστόσο, όσοι δεν είναι συνδρομητές, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω του καναλιού της Cosmote στο youtube.

Η συνέχεια

Μετά τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, οι κυανέρυθροι έχουν φορτωμένο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα ο ΝΠΣ Βόλος, στη 18η αγωνιστική της Super League (Κυριακή 24/1) θα παίξει στα Γιάννινα, στη 19η (Τετάρτη 27/1) αντίπαλος στο Πανθεσσαλικό (15.00) θα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ιανουάριος κλείνει με την 20η αγωνιστική, Σάββατο (30/1) και με το ματς Λάρισα- Βόλος ΝΠΣ (15.00).

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με τον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (3/2) και τα ματς της Βολιώτικης ομάδας για την Super League 1 είναι στην 21η αγωνιστική (Κυριακή 7/2) Βόλος ΝΠΣ-Αστέρας Τρίπολης (17.15) και μετά από μια «κενή» Τετάρτη ο ΝΠΣ Βόλος θα ξαναπάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και την 22η αγωνιστική (Κυριακή 14/2 -17.15) και το πρόγραμμα ομαλοποιείται… αν και υπάρχει ακόμη η 23η αγωνιστική (Κυριακή 21/2) με το ματς Βόλος ΝΠΣ-Απόλλων (15.00).

Τον Μάρτιο θα έχει άλλους τρεις αγώνες: 24η αγωνιστική (Δευτέρα 1/3) Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακός Π. (19.30), 25η αγωνιστική (Κυριακή 7/3) Παναιτωλικός-Βόλος ΝΠΣ (17.15) και 26η αγωνιστική (Κυριακή 14/3) Βόλος ΝΠΣ-ΑΕΚ (19.00).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου