Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Συγκίνησε ο Κιάκος του Βόλος ΝΠΣ

συγκίνησε-ο-κιάκος-του-βόλος-νπσ-785150

Συγκλονίζει ο σκόρερ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, Γιάννης Κιάκος, με τον μέσο των Θεσσαλών να αφιερώνει το γκολ που πέτυχε στο 10χρονο ανιψάκι του που δίνει την μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Κιάκος ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τον Βόλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και σε δηλώσεις του μετά συγκλόνισε. Συγκεκριμένα ο μέσος των Θεσσαλών αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στο 10χρονο ανιψάκι του τον Άγγελο που δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Αναλυτικά ο Κιάκος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πώς χάρηκα για το γκολ που πέτυχα, θα χαιρόμουν πιο πολύ αν παίρναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δείξαμε για ακόμη μια φορά ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ.

Ξέραμε στο ημίχρονο ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό, θα πρέπει να το κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ξέραμε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη, προσπαθήσαμε και εμείς όμως μέχρι το τέλος».

Για το που αφιέρωσε το γκολ του: «Είναι για το 10χρονο ανιψάκι μου στην Γερμανία που δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο και θέλω να του δείξω ότι είμαι δίπλα του, ότι είμαι κοντά του και τον σκέφτομαι. Μιλάω μαζί του συχνά και είναι γι’ αυτόν για τον Άγγελο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου